Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz Yager01 #110487 üzenetére

    Én a helyedben - ha kényes az erősítő a 4 Ohm alatti tartományra - másikat néznék.
    Amúgy ez nem csak erre, hanem BÁRMILYEN hangsugárzó - erősítő kombóra él, hogy amíg senki nem hallotta őket együtt zenélni, nem tudható, milyen lesz a végeredmény. Vagy tetszik, vagy nem. Ha pedig ezt nézzük, ezzel a különleges hangsugárzó szettel 50% esélyed van arra, hogy olyat választasz, ami tetszik, vagy nem tetszik. (Ez elég nagy esély ahhoz, hogy nemtetszés esetén visszavidd/továbbadj rajta, ergo nem görcsölnék rá, behúznám az első "valamit", amit jónak vélek, és ha nem oké a dolog, jön a következő delikvens). Hacsak nincs lehetőséged összehallgatni őket valamivel-valahogy.

    Nem ismerem a srácokat, de én felvenném vele a kapcsolatot: [link] és mérjetek egy impedanciamenetet, talán tud segíteni. Én is megtenném ezt Neked, de iszonyatosan semmi, de semmi időm még magamra sem, annyi minden dolgom van munka után :(

    Akár boldogulsz nála, akár nem, kontaktáld meg őt is, ő a szubjektív vonal oszlopos tagja itthon, erősítőben talán tud segíteni (nem csak újban feltétlen): [link] Illetve vele (majd ahogy az oldalán is látod), lehet hallgatózni is..

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák