Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    LOGOUT blog

    Az elmúlt percekben hatalmas örömöt tudtam szerezni magamnak, ugyanis WinXP alatt VMR9 Renderless módban sikerült végre elérni, hogy ne törjön a kép! Ugyanolyan szépen megy, mint Win7-en EVR-ben, semmi képtörés és ezt DXVA mellett!
    Remélem nem baj, hogy leírom ezt a tapasztalatot, mert nekem nem mindennapi örömöt szerzett, hanem annál jóval nagyobbat és valahogy olyan érzésem van, mintha valami nagyon nagy dolgot vittem volna véghez, mintha legyőztem volna a lehetetlent!

    Már kezdtem feladni minden reményt és azon töprengeni, hogy vajon melyik napon tegyem majd vissza a Win7-et (a képtörés miatt), de most már nem kell ezen tűnődjek, ugyanis a jó öreg WinXP is képtörés nélkül viszi a 720p filmeket, természetesen a MPCHC lejátszóval, ami most fényévekkel gyorsabban működik (mivel az egész rendszer jóval gyorsabb). A shader-eket ugyanúgy gyönyörűen lehet használni.

    A titok:
    Az egész csak egyetlen kapcsolótól függött nálam: az egyik film közben bekapcsoltam a következőt: gyorsmenü (jobb egérgomb a filmen) -> "Renderer Settings -> GPU Control -> Wait for Flushes"
    A GPU Control almenüben három opció van és mindhárom aktív most már, eddig csak kettő volt bekapcsolva.

    Úgy gondolom, hogy ez talán néhány embernek nagyon hasznos információ lehet.

    Találtam erről némi leírást ,de nem igazán tudok annyira jól angolul, hogy ezt teljes mértékben megértsem.

    (Pont alvás előtt találtam rá erre, így nem tudom, hogy mi lesz abból az alvásból :F ).

    [ Szerkesztve ]

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák