Hirdetés

Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz kimi02 #7187 üzenetére

    ebből azért már komoly cuccot tudsz venni, ha csak ennyit szánsz az 5 hangfalra és a subra..

    nekem az amúgy már nem éppen nem fostaliga kategóriás avr-em és 5.1-es rendszerem került ennyibe kábelekkel, rövidzárlat elleni elosztókkal meg ami még kell etc (ca 1400 euro, alkudtam pofátlanul, de itt lehet) és olyat szól és úgy, hogy csak pislogok.
    én is házimozira vettem kifejezetten, de mint kiderült zenehallgatásra sem utolsó ha átkapcsolom 2.1-re, de még 6 csatornásban is meglepően jól osztja szét a hangokat, kezde megszeretni így hallgatni a zenéim. (utána olvastam és ez a rendszer ezért is nagyon jó, mert mindkettő területen nagyon korrektül helyt áll ezért az összegért, a kidolgozási, megmunkálási minőség meg önmagáért beszél)

    úgyhogy hagyj időt magadnak és járj utána. viszont legalább ekkora figyelemt fordíts az avr-re is!!! egyre inkább gondolom azt ugyanakkor, hogy érdemes úgy rendszert nézni hogy egy márkától jöjjön az avr és a hangrendszer is, mert azokat együtt fejlesztik és egymásra ki. egyáltalán nem biztos, hogy egy komoly avr és egy komoly hangrendszer ami két különböző gyártótól van, össze fog csengeni ideálisan, mint ahogy azt az egy gyártó termékei teszik.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Aktív témák