Hirdetés

Aktív témák

  • AthlonXP

    őstag

    Sziasztok!

    Tanácsra lenne szükségem...

    Van egy Pioneer 5.1-es HC. erősítőm. Erre többek közt rá van kötve egy passzív SUB cső ( SAL XB-8, nincs benne saját erősítő ).
    Jelenleg egy 1000 éves Orion SE 1025 B tipusú erősítővel van meghajtva a SUB cső, ezt szeretném egy újabbra cserélni, de eddig nem jártam sikerrel.
    Van egy AIWA HI-FI-m, gondoltam ezzel kiváltom a régi Orion-t. Rákötöttem a HC erősítő "SUBWOOFER" kimenetét a HI-FI AUX bemenetére. Ez nem jött össze, ugyanis semmiféle hangot nem adott ki a HI-FI ( a kijelzője szerint semmiféle bemeneti jelet nem kapott, pedig a Pioneer működik ). Egyébként az működik, szóval biztos nem vele van a probléma.

    Van egy használaton kívüli asztali DVD lejátszóm is, amibe gyárilag benne van egy házimozi erősítő ( ez egy házimozi szett része volt ). Gondoltam ezzel is kipróbálom a dolgot, de ez sem vezetett eredményre.

    Szóval ezt nem értem, hogy 2 "modern" erősítővel sem tudom szóra bírni a mélynyomót, ugyanakkor egy 1000 éves, betegeskedő Orion HI-FI erősítővel meg simán működik a rendszer. :F
    Az Orion erősítőt mindenképp szeretném lecserélni egy újabbra ( nyilván nem akarok új erősítőt venni ), de így nem tudom.
    Ezért kérnék tőletek segítséget, hogy miképp lehetne a két fentebb említett erősítők valamelyikével megszólaltatni a mélynyomót.
    Biztosan én csinálok valamit rosszul vagy eleve reménytelen volna a dolog velük? :(

Aktív témák