Hirdetés

Aktív témák

  • arion.x

    csendes tag

    Sziasztok! Már egy ideje olvasom ezt a fórumot, de most írok először.

    A rádió-erősítőmet szeretném lecserélni. Kb. 150.000 a felső határ. Nézegettem a Denon készülékeit is, de azt látom, hogy az avr 1912-ig bezárólag nincs rajtuk analóg audio kimenet. Az a kérdésem, hogy ezek szerint felvételt ezekről (kazettás magnóra, mini discre, stb.) nem is lehet készíteni?

    Másik kérdésem: a Sony erősítők tényleg olyan rosszak? Nekem str de-335 van, és én meg voltam elégedve vele, csakúgy, mint a többi Sony cuccommal (CD, DVD, TV). Igaz, annakelőtte egy Videoton rádióerősítőm volt, amit hangzásban és megbízhatóságban lehet, hogy nem volt nehéz túlszárnyalni.

    Kérdezem azért is, mert a Sony str-dh 820 számomra szolgáltatásait és árát tekintve teljesen megfelelő lenne, a TV-m is Sony, így a Bravia link funkciót is ki lehetne használni. Viszont ezen a fórumon nem sok jót olvastam a Sony receiverekről (érdekes, az angol nyelvű oldalakon pozitívabbak a vélemények).

    Különösen olyan erősítő lenne jó, ami zenében is erős lenne, nemcsak a házimoziban. Tudom, ez két külön kategória, de mégiscsak egy nappalim van... :)

Aktív témák