Hirdetés

Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz cekkk #29259 üzenetére

    beszéltem anno én is pagrussal,ugyanarra a készülékre hajtottam én is.
    mint minden DACnak,ennek is a táp a lelke.a gyárit valszeg nem nehéz überelni, de a laptoptáp,amivel én vettem,jobb lenne?.elvileg laposabb,de részletesebb.

    a viba egy régi chipre épül,aminek elég nagy a mérhető torzitása,de ettől függetlenül a zenét nagyon tudom élvezni vele.ez egy túlmintavételezés nélküli kettős DAC chip.

    logit kipróbáltam közben a rotel 840BX4re kötve is.nagyon jó hallgatni.igy,hogy olcsó tápról ment mindig a viba dac, ráadásul alaplapi digit koakszáról, hajszállal talán jobb a logi.

    a dac rohadt érzékeny a kábelre(miota a VDH102 ICt használok, sokkal kellemesebb hallani),és mindenki szerint jobb lesz akkuról hajtva,xfi digitéről,akkor még fordulhat a kocka.

    de egyébként ezek már olyan apró különbségek,alapvetően mindegyik nagyon király.aki nem akar sokat szenvedni,annak médiaplayer a legkönnyebben elérhető jó hangforrás.
    dünét egyébként hallottam egy erős nad sztereon keresztül,ennek a két láncszemnek igen élvezetes a mélye.egyetértek, a logi nem olyan alapos mélyben,pláne a dachoz képest.

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Aktív témák