Hirdetés

Aktív témák

  • Mr Paris

    tag

    válasz BBéci #24778 üzenetére

    csak megjegyzésként ehhez a témához.
    Ugyan nem panelban de társasházban lakom ahol egy ilyen bögreszettes philips csodát használtam amire először én is azt hittem, hogy nekem teljesen jó lesz ami még az elején úgy is volt. Nem vagyok egy nagy audio szakértő de vájtfülü se annyira viszont bizonyos, hogy egy jó barátomnak van egy HK AVR360 Wharfdale hangfalakkal és miután megszerezte ezeket a cuccokat meghívott magához, hogy eldicsekedjen, hogy milye is van. Gondoltam mi bajom lehet, hát gyak. összehugyoztam magam attól amit hallottam. (Pedig ez az összeállítás ahogy itt a topicot olvasgatom nem a hű de legmagasabb kategória, igaz nem is olcsó. De nekem a philips volt a "mérce"). Egy a lényeg hát a philips ehez a cucchoz képest egy szokolrádió kb.

    Nem vagyok egy csúcsvezető, sima közalkalmazottként nekem is nagyon soknak tűnik ill. sok is egy ilyen rendszer árban mindenképp, egy társasházba teljesítményként meg pláne, na de nem kell, hogy a szomszédnál leessenek a képek a falon tehát úgyse üvöltetné az ember, de elvileg az a jó cucc ami halkan is részletesen és szépen szól. (na a philips pl. nem ilyen).Na de a lényeg , hogy nem 1évre veszem hanem akár 10-15-re is szóval most már egy HK255 árát összekuporgattam azóta és egy JBL SCS178-al tervezem majd összehozni ( ami bőven jó lesz nekem a kb.20nm-es napaliba. Ezt a párost halottam teszteltem és hát sehogy nem lehet összehasonlítani a philipsel. Na meg ezek férnek el rendesen.). De a jövőben tervezek innen elkötözni, asszony szeretne majd házban élni és ott pl már sokkal jobban kifogom tudni használni annyi, hogy akkor majd veszek hozzá valami jobb hangfalakat.

    Egy szó mint száz szerintem mindenki azt vesz amit vagy megengedhet magának vagy úgy érzi, hogy az neki megfelelő, de azért azt nem szabad elfelejteni, hogy nem véletlenül kerül egy ilyen "házimozi egybe szett" annyiba amennyibe és nem véletlenül kerül egy erősítő annyiba amennyive. A minőségnek sajnos ára van.
    Arról már nem tehet a HK az Onkyo a Denon, Marantz és sorolhatnám, hogy a bérek itthon olyanok amilyenek.
    A furcsa nekem az, hogy sehol nem látok hőzöngő embereket amiatt, hogy egy jó minőségű akármilyen (HDMI, hangfal vagy bármilyen kábel) 2-5-10ezer / méter.
    Engem pl ez akaszt ki, hogy veszek egy rendszert kb. 200ból és költhetek még egy valaggal kábelre.

    bocs ha hosszú voltam, de ez kikívánkozott :)

    [ Szerkesztve ]

    ''Minden ellenállás hasztalan'' vagy mégsem?

Aktív témák