Hirdetés

Aktív témák

  • Geeco

    csendes tag

    Sziasztok!
    Kérdezősködnék egy kicsit mélynyomó ügyben :).
    Már megvannak a jelöltjeim, (sajnos a Polk 110es kiesett győrben való meghallgathatatlansága okán) de még van egy dolog ami nem tiszta.
    Szal amibe most gondolkozom, az a jamo-nak a 250-es ill 300-as szubja, emellett alternatívaként a Wharfadale pover cube 10.
    A szubnak (csak azért írom le, h ne keljen visszaolvasnotok) egy 1306-os denonnal, és egy jamo hcs 418-as 5.0-ás szettel kellene együtt ügyködnie egy kb 25 nm-es szobában.
    Viszont az nem tiszta h hogy lehet a hangerejüket belőni.
    Úgy értem, pl a 300-asból lehet-e úgymond 250-st csinálni?
    Azért kérdezem, mert a napokba felhívtam a fukarékat, ott is dícsérte az eladó a 300-ast, de mondta hogy az tényleg dörren ott is (és ilyen helyen meg nagy a tér ugye).
    Itt kezdtem el gondolkozni azon, h a 300-as lehet h túl erős lenne nekem a 25 nm-en. Viszont a 300-as nekem is bejön, főleg amiatt, h a 250-esbe csak 20 cm-es a membrán, de aggódom amiatt, h mivel a 1306-os denon nem valami erős erősítő (legalábbis nálam, lehet h a frontjaimat men tudja rendesen kihajtani) a 300-as sub "szétbrummogná" a rendszert.
    Nem szeretném azt, h pl egy vokális számban az énekhang helyett a basszus lenne túlsúlyban.
    Szal az lenne a kérdésem, hogy ha pl túl erősnek érzem a 300-as szubot akkor le ehet -e venni kb olyan szintre a hangerejét mint a 250-esé, ill a Wharfi pc 10 szerintetek az említett szubokhoz képest hol helyezkedik el?
    Bármilyen infót előre is köszi ezúttal is, és bocs a hosszú bevezetőért! :R :R

Aktív témák