Hirdetés

Aktív témák

  • Vidala

    senior tag

    válasz Warter #19348 üzenetére

    Az utóbbi időben én is inkább célhardver párti lettem, pont az itt felsorolt "kényelmi" szempontok miatt. Kár, hogy az XBOX360-at nem upgradeeli a M.soft, mert az is egy egész jó kis kütyü lenne, ebben a PS3 sokat ráver.
    Így most egy Dune HD Max van a későbbi kívánságlistámon (persze nem baj, ha frissítik még ahogy olvasom, meg az ára is csökkenhetne :DDD )

    Viszont azt is vegyétek figyelembe, hogy aki PC-t vesz, az nem feltételnül akar, és nem is szükséges külön médialejátszót vennie! Nyilván nem csak ezért veszi (mert ha igen, akkor tényleg tudatlan), hanem számos más célra is használja. Ettől zseniális szerkezet. Igaz, azt is figyelmesen kell kiválasztani, összerakni, akárcsak egy HM rendszert, hogy minden klappoljon. Sőt, az is igaz, hogy nem lehet amerikai házziasszony módján kezelni, akármennyire is ígérik a gyártók/szoftverfejlesztők. Viszont azért az sem igaz, hogy lehetetlen lenne egyszer beállítani. Vikthor az élő példa, és gondolom nincs egyedül. A saját példám csak azért nem hozom, mert az eddigi gépem még nem volt teljesen HD képes (hang és blu-ray híján), de amit tudott, azt ki tudtam belőle hozni.

    Az miért jobb, aki meg azt nem tudja, hogy egy HM erősítőbe milyen kábelt, hova kell dugnia? Vagy mit, hova állítson? Főleg, ha mellényúlt a vásárlásnál! Az extra tuningokról (tápkábel és hasonló témák) már ne is beszéljünk.

    Mint korábban már írtam, én is éppen vettem egy új notit. Nem elsősorban HM céllal, de olyat kerestem, ami már ebben is full extrás. Még számos dolgot nem tudtam rajta kipróbálni, de eddig jók a benyomásaim főleg, hogy rendkívül csöndes is. Így nem rohanok külön médialejátszót venni. Remélem a későbbikeben is beváltja a hozzá fűzött reményeim, és akkor egyhamar nem is fogok. :U

    CoVboy Forever!

Aktív témák