Hirdetés

Aktív témák

  • Zsót112

    tag

    válasz BoGyo[ME] #1842 üzenetére

    Ja bocsi.

    Akkor tulajdonképpen egy digitális bemenetre és két egyszerre hajtható front kimenetre van szükséged, ha jól értem.
    Ha jól látom a 1508-ason is van koax és optikai digitális bejárat, ami ok.
    Ha minden igaz (mivel az A és a B csatorna ledje is világít, a leírásában pedig ez van: Front-Lautsprecher A/B: A, B, A+B) egyszerre az A+B front terminál is hajtható szimultán [link] (van nagyobb kép is meg leírás), ami szintén ok.
    Most már csak az a kérdés, hogy a két szett terminál mögött dolgozó 1 db végfok mit szól a dologhoz. A 1508-as hátulján ez van: front A + B: 12~16 ohm, front A or B: 6~16 ohm. Tehát elméletileg 12-től 16 ohmig terhelve rámehet két hangsugárzó, de hogy meg bírja-e őket rendesen hajtani az már más káposzta, meg ott az ellenállás is, de ehhez nem értek, hátha más igen.
    Van még egy ötletem: van egy olyan funkció, hogy 5/6/7 csatornás sztereó, bekötöd a két frontot rendesen és a surrond back helyére a második "zónát", így lesz egy 5.1-ed meg egy 2.0-d. De !!! ez egy DSP mód, nem tudom hogy kiemelve a +2 hátsó csatornát milyen lesz a hang (valszeg nem túl jó). Ha hallgatni akarod a cuccot mindenhol, akkor azt csak sokcsatornás sztereóban teheted, tehát az összes hangfal szólni fog, nem lehet csak azt az egy párt használni és amikor csak mozizni akarsz ki kell kapcsolni a +2 hátsó csatornát mert mozinál a szomszádban is szólna az effekt.

    Hát nem tudom segítettem-e vagy csak összezavartalak :F

    Addig röhögtünk a főnők viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat.

Aktív témák