Hirdetés

Aktív témák

  • MaTTeS

    senior tag

    válasz eviktor #17292 üzenetére

    Ott én is tapasztaltam hasonlót, de leginkább csak meglepődtem, mekkora tere volt a cuccnak. Viszont a magas hangok túl voltak lőve, szinte már bántóak voltak.
    Streamaudiósok házimozi szobája tetszett, olyan szempontból, hogy ennyi és ilyen brutális mélyet én még életemben nem hallottam, és legalább nem az Avatart vetítették[nagyon sok helyen az ment...], hanem filmekből kivágtak hangeffektes jeleneteket :D
    Az oktogon szobában, ahol a Polkaudio RTi A9 szett volt berakva + 2db mélyláda (márkát nem tudom, sötétben nem látszott) elég sok időt eltöltöttünk. Annak kifejezetten tetszett a hangja. Oda kényelmesen be lehetett ülni: légkondicionált szoba, kényelmes fotelekkel és egész nap mentek zene és film részletek.
    A 2. emeleten meg olyan árak voltak... Eladnánk a házat, vehettünk volna 2db CD lejátszót :D Najo, azért ennyire nem, de tényleg nem a mi pénztárcánkhoz voltak szabva az árak. (1-2millió/hangfal, 1-9 millió/erősítő...). Persze azért volt 1-2 kivétel.
    Viszont azt megoldhatták volna, hogy a 2. szinten a szobákban legyen valami légcserélés, mert tiszta szauna volt az alsó szint hőmérsékletéhez képest.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák