Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Soká #30016 üzenetére

    1. Kicsi a magyar audiofil piac, veszett jó vételek is vannak fenn hónapokig az AVX-en, Hi-Fi Piac Aprón, Hardveraprón... Fórumtárssal éppen novemberben vetettem modifikációs projekt végett egy pár éppen ugyanilyen típust, szintén az AVX-ről, ennél háromezerrel többért, az a hirdetés éppenséggel egy éven át volt fenn, a hangszórópár azóta a fórumtárs hangdobozában muzsikál, közmegelégedésre, mint zseniális vétel. Ez a típus a 260 euró, azaz, mai árfolyamon bő 80ezer forint per pár listaárán a kategóriájában az egész világon a legnépszerűbb hangszórók közé tartozik, tisztán, kedvesen muzsikál, príma paraméterei vannak és kiugróan könnyű keresztváltani. Nyilván büdzsé árpolitikájú márkáknál olcsóbban is lehet hasonlót találni, ha szerencséje van az embernek, a ScanSpeak nem a világ legolcsóbban árusító márkája, de a vásárlók jókedvvel megfizetik ennek a típusnak (is) az árát, mert mindenki szereti.

    2. Ez jogos szempont, használtan vásárolni nagyobb kockázat, mint újonnan. Bizalmatlanság ellen segíthet az AVX értékelési és visszajelzési rendszere, régi kipróbált fórumtársak szinte bizonyosan nem hirdetnek ott szélhámosságot, mert az következményekkel jár. Lehet benne kockázat, persze.
    Szerk.: Közben látom a nyomozásod eredményét...

    3. "egy ilyen vétellel máris felrúgnám azt a koncepciót, hogy először kijelölünk néhány járható utat, én barátkozom, ismerkedem a lehetőségekkel," (...) "ha most magában megveszem ezt a két csipogót mert éppen jó vétel, akkor máris a gomb és a kabát esete forog fenn, vettem valamit anélkül, hogy tudnám mivel és hogyan párosítom."
    Ezt már szándékosan előre megválaszoltam a hirdetést ajánló hozzászólásomban. Az általad olyannyira várt (két nap óta készen levő!) leendő konkrét ajánlásomban a szóbanforgó árkategóriában a létesítendő kétutas kabáthoz (mert a megcélzott pénzkeretben nem csinálunk háromutasat) a hozzáillő középmélysugárzóval együtt ez a típus a kabát fix magasgombja, az axióma, az origó. Függetlenül attól, hogy éppen hirdetnek belőle. Ezért ajánlottam ezt a hirdetést előreszaladólag annak ellenére, hogy még nem értünk ahhoz a szakaszhoz, hogy bemutassam a kabátot és rá a gombokat amin elmélkedhetsz, szöszölhetsz. A megcélzott pénzkeretben a kabát egyértelműen kétutas, és ez rá a magasgomb. Függetlenül attól, hogy éppen hirdetik. Akkor is ez a magasgomb (egy-egy lehetséges alternatívával az alternatíva kedvéért), ha új árán kell megvenned, használtárán pedig csak úgy lehetne alternatívát állítani, ha hirdetnének olyat, ami alternatíva lehetne - a magyar piacon évente egyszer-kétszer hirdetnek olyat, az persze megeshet a messzi ködbe vésző projektkezdési időpontig.

    Ha nem mersz belevágni, persze nem erőszak, de ez a hangszóró a listaárán is kiugróan népszerű, féláron pedig kihagyhatatlan, még ha használt is. A kabát adott abból a szempontból, hogy ha létezik rávarrandó vitathatatlan magasgomb, akkor ez a típus AZ.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák