Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz Mikisys #25949 üzenetére

    Szerintem egy referenciákkal teletömött Wiki cikk inkább ébreszt az emberben bizalmat, mint bizalmatlanságot. Én mondjuk elég gyakran használom a Wikit és bár lehetnek benne vakfoltok, vagy csúsztatások, én még életemben nem futottam rá ilyenre (ez lehet csak az én mákom). De nyilván igazad van, csak a ló másik oldalán vagy, mert most azt sugallod ezzel a nem kell mindent elhinni-vel, hogy ezt sem kell elhinni, de DEEE, én ezt elhiszem úgy, ahogy van.

    Szóval a bejáratósdival úgy vagyok, hogy itt még mindig a Wiki az erősebb, mint a ph idevonatkozó fóruma (lásd ezt a beszélgetést) és a wikit igazolja a Dayton Audio válasza is, legalábbis úgy gondolom, lehet benne valami. Max a technológiai fejlődésből adódóan kisebb a szórás-eltérés a mai hangszórók új és bejáratott állapota, illetve a régi hangszórók anno-új és bejáratott állapota között.

    Tegnap kérdeztem meg őket, érdemes-e bejáratni, linkeltem nekik a wiki cikket, kérdeztem, ők maguk bejáratják-e valami soron a hangszórókat mérés előtt, mit tartalmaz a gyári adat, stb.

    Ma jött válasz, meg is lepett ez a válaszadási sebesség:

    For the most precise crossover design you typically want to burn in the drivers before take FRD and ZMA measurements. We do not burn in any of our drivers before selling them.

    Sincerely,

    Patrick G.
    Technical Support Team

    Az észrevételeidet köszönöm, szerintem megyek vak lóként most már a saját fejem után. Megjönnek, kapnak egyet, utána lemérem őket és az új paraméterekkel modellezek egyet, aztán irány az asztalos.

    Ha kész, majd hozom a képeket, feltéve, ha lesz rá érdeklődés. A különálló mély szekció 400 liter lesz.. szóval .. kapaszkodj Dorothy, mert Kansas elszáll ;] :))

    Szeretem az állat projekteket.

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák