Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hatchet

    csendes tag

    "Szuper" lehet, hogy ha ennyire agyonvernek az edzéseken. :DDD
    Madness?! This is Spartaaaa! ;]
    Viccet félretéve: ha kezdőként reccsentik az orrodat a 3-4. edzés magasságában, na az kva nagy gond egyébként... Systema, vagy mi ez?
    Ezek a sérülések egyre nehezebben fognak gyógyulni.

    #4336:
    szigorúan saját vélemény: érdemes elmenni (akármennyire is messze van) és felpróbálni a kesztyűt. Írtam régebben, hogy nekem kb 3 menet levált a kezemről egy zsákolókesztyű anno... a legutóbbi "gagyidasz"-t amit felpróbáltam tettem is vissza a polcra, mert látszott, hogy hibás a varrás.
    Ha mégis rendelni szeretnél és nincs extra lapát vagy baba kezed, akkor nem lesz gondod a mérettel. Ha jól rémlik, akkor régebben mások is kérdeztek normális kesztyűt itt a topicban, érdemes lenne visszaolvasni pár oldalt a normális márkákat illetően.

    Más, SPOILER:
    Nem hittem, hogy az öreg Cro Cop megnyeri a K-1 "Grand Prix-t". Igaz, hogy az első meccset keményen elvesztette, de neki adták azért. Mondjuk utána feltámadt az öreg 2 meccsre, és eladta a döntőben azt a fejrúgást, amit vagy 2007 óta nem sikerült. Mindig is örök kedvencem marad, gratula. Itt kellene abbahagyni.

    GSP meg elverte Diazt, ebben semmi meglepő nem volt.
    A Hendrics srác meg durván erős (12 földrevitel, 3 menet alatt), de ez a 2 menetnyi kardió nem lesz elég a jövőben GSP ellen, a végére Condit kezdett magára találni.

    You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig

Új hozzászólás Aktív témák