Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Harcművészet topic

(#1001) Integra válasza Vandit. (#1000) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szerintem meg ne
ha oda írja mi se tanulunk belőle hogy mi miért van

(#1002) Vandit. válasza Integra (#1001) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt most nem értem. :(

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#1003) qestion válasza Vandit. (#1002) üzenetére

qestion
(fanatikus tag)

ne privátban írja neked a fószer :) , teccikérteni? :F

[Szerkesztve]

a pálya

(#1004) Vandit. válasza qestion (#1003) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja értem. :) Köszke.

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#1005) Fermat

Fermat
(tag)

Láttam egy két bemutatot(kendo, Bujutsu kai kenshin ryu vagy miazisten), igaz shinkendot kozvetlenul nem csak egy feloras videot amit Obata adott elő. Herotom van a kardozos mufajoktol nem tehetek rola. Valaki Kiszeltől meg Annetkátol kap agymenést, én a kardozos mufajoktol.Egyszeruen nem jönnek be, de qrvara.

.::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME

(#1006) Integra

Integra
(Jómunkásember)

egyre jobban rühellem a politikát, nem hiszem el amit olvasok, de sajnos ez itt mo...
[link]

(#1007) _az válasza Integra (#1006) üzenetére

_az
(senior tag)

Tudod re5pect, meg minden, de...

Te nooormális vagy??? Hogy enyhén fogalmazzak. Hogy vehetsz egy ilyen ratardált baromságot komolyan? Fogyatékosok. Se nem több, se nem kevesebb.
És ne menjünk bele vitába, hogy hol ferdítik a valóságot, mert kár érte és mi, normálisabb emberek tudjuk, hogy ezek igenis retardált barmok. Viszont egy szabad országban lehet ilyen dolgokat is írkálni és ez így van rendjén.
És ez sztem nem politika, hanem csak pár hülyegyerek.
Aggódni akkor kellene, ha az ilyenek száma több lenne, mint pár ezer a 10M-ból...
Szerintem. :)

szerk: legyen off

[Szerkesztve]

az

(#1008) Integra válasza _az (#1007) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én ezt semmilyen formában nem veszem komolyan
de vannak akik igen...

(#1009) _az válasza Integra (#1008) üzenetére

_az
(senior tag)

azokkal meg úgysem lehet mit kezdeni... :(

az

(#1010) Gambit válasza Integra (#1008) üzenetére

Gambit
(őstag)

Kutya ugat, karaván halad.

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#1011) gasMask! válasza Integra (#1006) üzenetére

gasMask!
(kvázi-tag)

Igazából szerintem egyáltalán nem kell jelentőséget tanúsítani a cikknek. Midössze annyiról szól hogyhát bezzeg a zsidók járhatnak feketében, meg még lőni is tanulhatnak. Ejj.

Persze arra jó hogy aki nem ismeri a Krav Magát, az most lelki szemei előtt egy vérjszomjas fajtiszta zsidóhadsereget lát, ahol edzésen magyar zászlókat lőnek át m4-gyel, és Vona Gábor arcképébe dobálják a dávid csillag alakú shurikeneket. :DDD

Szvsz teljesen komolytalan.

El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az

(#1012) Fermat

Fermat
(tag)

Integra: ilyen hulyeseggel nem kell foglalkozni.
Igaz nekem a tököm tele MAZSIHISZal meg a hülye főrabbival. Nemtudom miért kellet rászállni a Nemzeti Gárdára illetve a Jobbikra.

Aza gond hogy a nemzeti erzesu oldalon is a vezetok hulyek, ugyanugy a MAZSIHISZnél is.
Az en barati korombe van zsido szarmazasu és nemezti erzeso jobboldali, és a legjobb baratok. Nemtudom mire jo ez az ellenségeskedés.

[Szerkesztve]

(#1013) Fermat

Fermat
(tag)

Egy kis on.
Ugyebár egyetemista lettem és összehaverkodtam pár sorstársammal és az egyik közülök egy bizonyis Seven Star Mantis Kungfut űz, Kovács Lászlónál.

DunaTV musora(fel ora)a stilusrol : [link]

Nagyon sok okosság hangzik el,főleg a végén, az edzésről, a HARCművészetekről, edzői és a harchoz való hozzállásról. Kötelező.

[Szerkesztve]

(#1014) Fermat válasza Fermat (#1013) üzenetére

Fermat
(tag)

''Nagyon sok iskolában mondanak sok szépet, de amikor ott van egy fullkontakt verseny, akkor épp nem érnek rá''

Miért érzek egy kis Mádai féle wingcsun hatást.

[Szerkesztve]

(#1015) Reno7

Reno7
(tag)

Vki aki jár krav magára tudna nekem egy kicsit mesélni róla?Meg az edzésekről hogy milyenek? :))

''My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.''

(#1016) ponix válasza Reno7 (#1015) üzenetére

ponix
(fanatikus tag)

AZ index harcművészet topikja tele van Krav Maga-kal
[link]

A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King

(#1017) Integra válasza ponix (#1016) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jáááájjjj
ez a rigor mindenhol ott van, minden topic minden fórum és kegyetlenül osztja az észt..
majd jól meggyepálom egyszer slowfightban:))

(#1018) Integra válasza Reno7 (#1015) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mit akarsz konkrétan tudni?

(#1019) Fermat válasza Integra (#1018) üzenetére

Fermat
(tag)

titkos halálos moszad technikák

[Szerkesztve]

(#1020) Fermat válasza Integra (#1017) üzenetére

Fermat
(tag)

KMsek nem szoktak sparring ''partykon'' résztvenni ?

(#1021) Reno7 válasza Integra (#1018) üzenetére

Reno7
(tag)

hát...khm...úgy hallottam h az edzések nagyon kemények...szal az ilyen kis nyeszlett arcokat mint én elég gyorsan ''lemészárolják'' :DDD szal valóban nem a kis darab embereknek van kitalálva ez a sport?:S :F

''My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.''

(#1022) gasMask! válasza Reno7 (#1021) üzenetére

gasMask!
(kvázi-tag)

Kemények az edzések az tény. Ha mindent beleadsz, és keményen edzel akkor a tüdődet kiköpöd edzés végére. Pontosabban már az elején, de félig kiköpött tüdővel is tovább kell csinálnod. ;) . Amúgy nekem is afféle Nemecsek alkatom van, (az a bölcsészalkatnál egy fokkal jobb :DDD ) és tudok érvényesülni. Sőt, én vagyok a legkisebb és a legfiatalabb. :B Szóval nem gáz ha ''nyeszlett'' vagy. Földharcnál fogsz csak szívni, mert az ugyebár logikus hogy egy 60 kilós emberke a 120 kilósat nehezen dobja le magáról. De állóharcban nagyobb emberek ellen is hatásosan tudsz küzdeni. Csak ügyesnek kell lennni. Meg amúgy nem arról szól az edzés hogy a nagyok megalázzák és megtapossák a kisebbeket. Ráadásul a Krav Maga ugyebár olyan technikákra épít amiket elvileg egy negyvenkilós nőnek is tudnia kell eredményesen alkalmazni egy 150 kilós rögbijátékos ellen. :D

Szóval hajrá!

El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az

(#1023) Fermat válasza gasMask! (#1022) üzenetére

Fermat
(tag)

''Ráadásul a Krav Maga ugyebár olyan technikákra épít amiket elvileg egy negyvenkilós nőnek is tudnia kell eredményesen alkalmazni egy 150 kilós rögbijátékos ellen.''

A tökönrugáson kivül ilyen technika nincs, ming az erő a nyerő a többi mind csak cukormáz.

(#1024) gasMask! válasza Fermat (#1023) üzenetére

gasMask!
(kvázi-tag)

Mondom elvileg. Amúgy az persze tény hogy egy nagydarab, izmos embernek jóval könnyebb dolga van, de hát mit tegyünk. A krav maga sem varázslás, ha gyengébb vagy akkor gyorsabban és többet kell ütnöd hogy behozd a lemaradást :DDD .

Ja hát igen. A lényeg hogy tökre, torokra, szemre, nem lehet gyúrni. Ezek mindenkinél gyenge pontok. Ha nyers erővel nem tudod megoldani a helyzetet, vagy netán még a technika sem segít, akkor jönnek az ilyen kiskapuk. Elvégre az utcán nincsenek szabályok.

(#1025) Reno7 válasza gasMask! (#1022) üzenetére

Reno7
(tag)

ehh :DDD ígysem merem bevállalni...nekem ez nagyon spetznaz-osan hangzik XD
a karate mennyire hatásos önvédelemre? :F

(#1026) Fermat válasza Reno7 (#1025) üzenetére

Fermat
(tag)

Stilustol fuggo,korlátozott mufaj, de szerintem ott jobban megverhetnek elso edzeseken mint KMben slowfight alatt.
pl Kyo vagy Ashihara.

[Szerkesztve]

(#1027) gasMask! válasza Reno7 (#1025) üzenetére

gasMask!
(kvázi-tag)

Nyugodtan bevállalhatod. Nekem a Krav Maga az első ''küzdősport'' amit elkezdtem csinálni, és még nem származott komolyabb károm belőle. Najó, egyszer kétszer szájbevertek, de mindig megúsztam egy kis vérző ínnyel. Egyszer jól orrnyergen basztak, azt hittem széttörik az orrom, de szerencsére csontot ért az ütés és nem porcot. Kaptam néhány lájtosabb agyrázkódást. És még júniusban Tibi (edző) akart egy lábsöprést csinálni rajtam, nekem meg pont az egész testsúlyom a jobb lábamon volt. Szóval az reccsent egyet. Akkor kurvára fájt, de hamar elmúlt. Viszont azóta is pár kis csont(?) darab szabadon csúszkál a bőr alatt. :DDD . Jövő héten megyek ortopédiára vele. Elvileg csont deformitás, és a csontvelőből tört le. Mondjuk nem fáj, nem is érzem, de doki azt mondta ha erre még rárúgnak az gázos lehet. Aggodalomra csupán az ad okot hogy a letört csontdarab az ugye magától nem fog onnan eltűnni. Ajjajj. Amúgy semmi para. ;) Ezeket leszámítva olyan minimális sérülések fordultak még elő amik egy sakkedzésen is mindennaposak. :DDD A fájdalom meg a barátunk. ;]

Eleinte én is nagyon beszari voltam. :B Meg azért még most is van pár ember akit kerülök. :DDD . Viszont nézni sokkal ''ijesztőbb'' az edzést, mint csinálni. Szerintem kezdd el nyugodtan. Szeretni fogod. ;)

(#1028) Integra válasza Fermat (#1023) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

egy fenét

(#1029) piqla válasza gasMask! (#1027) üzenetére

piqla
(őstag)

Most aztan jol megnyugtattad :DDD

Szereted az állatokat?

(#1030) Reno7 válasza piqla (#1029) üzenetére

Reno7
(tag)

írni akartam :DDD

de np...majd elnézek 1-2 edzésre,aztán mejd letesztelem,h mégis milyen...asszem ez a legjobb ötlet
kösz a válaszokat :) :R

(#1031) Integra válasza Reno7 (#1030) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

gyere le a kövér lajos utcába kedden vagy csütörtökön a 6 órás edzésre.

(#1032) piqla válasza Reno7 (#1030) üzenetére

piqla
(őstag)

Hidd el, nincs mitol felni. En is lementem, es bar azota vastudore vagyok kotve es soha tobbet nem fogok a sajat labamon jarni, jol ereztem magam.

Na jo, eddig egyetlen egyszer voltak komoly fajdalmaim edzes alatt, amikor rosszul leptem, es ezt sinylem mar vagy masfel honapja... De egyszer majd elmulik:)

Szereted az állatokat?

(#1033) gasMask! válasza Reno7 (#1030) üzenetére

gasMask!
(kvázi-tag)

ehehe. :) Igazából valami olyasmit akartam ezzel mondani hogy hát előfordulnak néha sérülések, de ez benne van a pakliban. Másrészt nem nagy cucc. Szerintem egy foci vagy egy kosármeccs veszélyesebb mint egy KM edzés. :) Ráadásul az edzést tényleg sokkal ''félelmetesebb'' nézni mint csinálni. Kívülről sokkal brutálisabbnak, és fájdalmasabbnak néz ki, mint amilyen valójában. Ráadásul abszolút egyénfüggő. Annyira kemény az edzés amennyit te beleadsz.

Ja és az első edzés mindenképp ingyenes, szóval próbáld ki nyugodtan.

(#1034) Fermat válasza gasMask! (#1033) üzenetére

Fermat
(tag)

és mi van a heringgel ?

(#1035) Zewa válasza Reno7 (#1025) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Hell!
Szerintem nem rossz sport a karate sem (én shotokanoztam 4evig), nekem bejött.
Az edzőtől nagyon sok függ, ha jó tanár élvezet rá járni, ha van benned elszántság és komolyan csinálod az is túd fájni. A reflekszed soakt fejlödik, ha ütned auto megprobálod kivédeni ami jól tud jönni miközben Remek stressz levezető
Nem kell félni sztem semmien küdősportol sem!! edző társak vagytok vigyáztok egymásra (vmenynire), nem fog szándékosan úgy állba verni fog felrepedjen!
(Sztem egy bunyó végeredménye jó résszben függ a részvevők lelkivilágán, ha fel vannak pörögve és dúl az adrenalin akkor ált. minden jobban megy :Y )

Sok sikert!

:R

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#1036) Integra válasza gasMask! (#1033) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

igen, ezt sokan mondják akik végignéznek egy edzést hogy durva, pedig nem is annyira.
pedig mégiscsak durva ha megfelelő intenzitással csinálod már:)
nekem majdnem tört nemrég az állkapcsom, hogy azt hittem a rágó fogaim köpködöm mindjárt ki, egy személyvédelmi pisztolyos gyakorlatnál, Tal picit megindult, aztán csak pislogtam:) másik edzésen meg befigyelt egy nem kis mokesz, a szemcsontomra, szintén Tal beindult:) de hát vele jó párban edzeni, amikor csak tehetem vele nyomom, ő a legjobb. mondjuk azért itt már van erő és sebesség, ez benne van, de rohadtul észnél kell lenni, mert úgy lezúzod a másikat fél pillanat alatt különben, hogy ott maradhatsz.
de kezdő szinten nem kell ilyentől tartani. meg azért ott vagyunk és figyelünk, ha azt látjuk hogy eldurvulna a kakaskodás akkor azonnal ugrunk.

[Szerkesztve]

(#1037) CollectoR

CollectoR
(fanatikus tag)

Szevasztok, én most szeptembertől szeretnék muay thaira járni. A küzdősportok terén nem vagyok új, igaz nagy kihagyásom volt (10 év :Y ) eddig 4 év judo (óvodás koromtól kezdve :)) ) és 1 év karate van a hátam mögött, persze sokat felejtettem belőle. Kérdésem az lenne, hogy végülis fontos az, hogy melyik klubhoz megyek? Az én hozzám legközelebb a RE-gym lenne, gondoltam majd oda járok. Illetve a lábat oldal irányban hogy lehet leghatékonyabban nyújtani? Nekem nagyon kötöttek a lábaim, és csak nagyon lassan haladok. A bokámat és a sípcsontomat megpróbáltam már előre kicsit feledzeni behatásokra, talán elég durva módszerekkel, ami után mindíg kék zöld volt. De végülis hatásos volt.

[Szerkesztve]

"Elvileg tegnapra kellett volna elkészülnie, de lehet ma megcsinálom..."

(#1038) Integra válasza CollectoR (#1037) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

óvatosan a sípcsonttal
mert aztán csonthártya gyulladás meg trobózis lesz...

(#1039) CollectoR válasza Integra (#1038) üzenetére

CollectoR
(fanatikus tag)

Na igen, veszélyes a tudatlanság. Mostmár óvatosabb vagyok :) Bár néha meccseken látni, hogy egy az egybe összerugnak sípcsonttal, az biztos nem kellemes egyiknek sem.
[link] Fantasztikus ez a videó (remélem még nem volt :) )

(#1040) Integra válasza CollectoR (#1039) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

de ha te nem akarsz meccselni minek szétcseszni egy életre a sípcsontod??
csak az élsportolók csinálják ezt
aztán egy életre annyi a lábuknak.
nem kevés thaiost látok szintén sipcsontvédőben edzeni

(#1041) CollectoR válasza Integra (#1040) üzenetére

CollectoR
(fanatikus tag)

Azt nem mondtam hogy nem akarok meccsre járni. A lábam nem szándékozom tönkretenni, egyelőre csak az volt a cél, hogy ha a zsákor rúgom, akkor ne égjen utána a lábam. Ezt elértem elég hamar, így most leginkább a nyújtással foglalkozom. Láb, és bokavédőt majd veszek boltban, ha arra kerül a sor.

(#1042) Integra válasza CollectoR (#1041) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én nem rugdosok nagy homokzsákot, már ha erre gondolsz
én csak kis zacsit benne díszkavicsokkal
azt se erősen, csak szépen lágyan nyugisan
bőven elég
a többit meg megkapom edzésen és ez a kettő meg bőven elég edzés a sípcsontnak. van hogy ki is hagyok, hogy pihentessem és akkor vagy jóval óvatosabb vagyok slowfightnál vagy egyáltalán nem használok lábat, csak kezet.

(#1043) Vandit. válasza CollectoR (#1041) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jaja.a zsákon és a rúgópárnákon pont eleget edződik.

(#1044) CollectoR válasza Vandit. (#1043) üzenetére

CollectoR
(fanatikus tag)

Oké, hiszek nektek, nem is akartam sokáig csinálni (nem vagyok mazochista :)) ) kíváncsi voltam mennyit fejlődik az ember tőle. A többi kérdésemre esetleg reakció?

(#1045) Integra válasza CollectoR (#1044) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

fejlődni?
nehéz
nagyon lassan fejlődsz ilyen téren ha vigyázol magadra
de csak így van értelme
arról nem is beszélve hogy ha leállsz akkor nagyon gyorsan visszafejlődhet a sípcsont
szóval mérlegelni érdemes, hogy megéri e a szétcseszés azt a rövid időt hogy elmondhasd hogy milyen kemény a lábad.
és mindig lesz egy sokkal erősebb nálad, ez meg a másik

(#1046) CollectoR válasza Integra (#1045) üzenetére

CollectoR
(fanatikus tag)

Azért szétcseszésről nincsen szó, pl fásli is volt a bokámon mindíg.

(#1047) Integra válasza CollectoR (#1046) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az minek? nem elég stabil a bokád?

(#1048) CollectoR válasza Integra (#1047) üzenetére

CollectoR
(fanatikus tag)

Hát amikor először rugdostam a zsákot olyan vörös lett tőle a lábam, hogy csak néztem. Aztán a bőröm érdekében tekertem be fáslival. De a bokavédő is erre szolgál nem?
pl. ez : [link]

[Szerkesztve]

(#1049) CollectoR

CollectoR
(fanatikus tag)

A francba, az idei k1 magyar nagydíjról lemaradok :(( Van közületek valaki, aki ma kint lesz Debrecenben nézni?

(#1050) Integra válasza CollectoR (#1049) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én tévén nézem
ahogy látom csúsztatott közvetítés lesz, de legalább nem a 40 perces összevágás ahogy lenni szokott...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Harcművészet topic
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.