Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Harcművészet topic

(#751) Retro11 válasza ponix (#749) üzenetére

Retro11
(senior tag)

1.Kapj te a fejedhez.
2.te most vagy nem tudsz olvasni,vagy szimplán értelmezési zavaraid vannak.
3.Ja igen biztos a moderátor se tud olvasni...

Hexe: Ami nem a topic életéhez tartozik ''szorosan'' azt általában off-ba tesszük vagy nem is írjuk le:DDD!

[Szerkesztve]

:)

(#752) Fermat válasza Retro11 (#751) üzenetére

Fermat
(tag)

attol még a wingcsun szar.
Gergő: felemásan. Oroszok(akiket eddig ukránoknak hittem :D ) nagy keményen küzdöttek a románok meg sunyi k.... voltak. Mint nézőnek tökeletes volt a rendezveny, de ahogyan megtudtam, bírok nevetségesen hülyék voltak, sok hiba volt, vontatott volt a rendezvény (?).
Sajnos eredményeket nem talaltam, talan képekből rájössz, mert abbol van dögivel.
[L]
http://www.xlsport.hu/showcikk.php?scid=1001484[/L]
[link]
[link]

Pitbullosok nyertek föleg,bár tölünk is hoztak érmet.

[Szerkesztve]

.::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME

(#753) ponix válasza Retro11 (#751) üzenetére

ponix
(fanatikus tag)

Akkor nyugodtan olvass vissza a topikba való belépésemtől, nem sok, és már meg is tudhatod, ki szólított meg kit és ki kezdte csesztetni a másikat. Az, hogy az én hozzászólásom lett moderálva, azon már nem is csodálkozom. A mai qvázi hatalommal bíró emberek, nem képesek a józan gondolkodásra, ítélőképességük gyakorlatilag nincs, az igazságérzet pedig szintén hiányzik belőlük. Csak azon mesterkednek, hogy hogyan tudnának kicseszni valakivel és aki nem nyalja a digitális seggüket azt moderálgatják. Hát ennyi röviden.

A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King

(#754) Hexe válasza Retro11 (#751) üzenetére

Hexe
(újonc)

Köszi, hogy mellettem vagy és kösz a tanácsot is :R ! De nem érdemes már ezzel a taggal foglalkozni, szerintem mindenki látja, magát hazudtolja! Amúgy Te mit csinálsz? Melyik küzdősport/harművészet híve vagy? :DDD

'' A kérdés ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült vagy mindenki más!?'' Albert Einstein

(#755) PazsitZ válasza ponix (#753) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Ember vedd már észre magad. Hexe beírt, hogy drágálja a dolgot és tanácsoljatok neki alternatívát, te dobtál neki 1 linket, majd később meg elkezded sértegetni, ahelyett hogy konkrét tanácsot adnál.
Szóval inkább te olvass vissza.
A moderációról: 1000 éve szabály hogy nem flame-elünk és szidjuk a másikat. [link] , lehet ez nálad kimaradt :F

[Szerkesztve]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#756) Retro11 válasza PazsitZ (#755) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Én köszönöm PazsitZ :R

Hexe:Én a suliba ahova járok ott tanulok WT-t!Amúgy inkább lepedő fighter-t játszom:DDD!

(#757) peterkeT válasza ponix (#753) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

A moderációról:

1. A nézeteltéréseiteket személyeskedéssel legfeljebb magánúton rendezzétek le (privát üzenet, email, telefon, együtt sörözés, mittudomén), a fórumon személyeskedésnek nincs helye.
2. A három órás tiltást a 'menj fizess a mádainak kabd is be neki' mondatodért kaptad. Hasonlóért bárki ment volna pihenőre, de ilyen szinten senki más nem is engedte el magát.
3. Azt gondolsz a moderátorokról, amit akarsz, a te dolgod, de a fórum szabályai ezzel együtt, vagy ettől függetlenül is állandóak.

Kérjük, hogy a jövőben tartsd magad a fórum írott és íratlan szabályaihoz, ha maradni szeretnél. Ahogyan mindenki mástól is ugyanezt kérjük / várjuk el.

Ha további hozzáfűznivalód van a témához, azt a jogos moderálás topikban tedd.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#758) Integra válasza ponix (#753) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

lesz neked itt végleges ban is.
semmi szükség itt erre a hangnemre, miért kell felborítani az itt uralkodó normális kedves hangulatot?
wt-ban kultúráltságot nem tanítanak?:)

(#759) Retro11 válasza Integra (#758) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Integra: Ahogy mondod tanítják benne,ahogyan a tiszteletet is:)

(#760) Hexe válasza PazsitZ (#755) üzenetére

Hexe
(újonc)

Köszönöm neked is, hogy mellettem vagy! Én is így látom a dolgot ahogy te! :R

[Szerkesztve]

'' A kérdés ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült vagy mindenki más!?'' Albert Einstein

(#761) Hexe válasza Retro11 (#756) üzenetére

Hexe
(újonc)

A suliba? Az tök jóó, az egy jó suli! Az utóbbira pedig annyit, hogy hajrá ;) :U :))

(#762) Integra válasza Retro11 (#759) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

azt nemtom csak gyanítottam hogy kéne hogy legyen ilyen ázsiai dolgoknál, mert ott aztán van dögivel hajlongás meg szenszejezés meg mesterezés meg mittomén még mi minden:)
én csak ezt a furcsa belső láncos csapkodást láttam meg a még furcsább lépéseket

(#763) ponix válasza PazsitZ (#755) üzenetére

ponix
(fanatikus tag)

1000 éve szabály

A elektronikus-számítógép történetének max 60 éves multja van. 1000???? ne viccelj már.

A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King

(#764) ponix válasza Hexe (#760) üzenetére

ponix
(fanatikus tag)

micsoda kis nyalógép vagy te. tudod mit, inkább én banolom magamat. ilyen semmitmondó társaságnak nem is akarok a tagja lenni.

(#765) Integra válasza ponix (#764) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

asszem, ezt a figyelemre méltó gesztust mindenki nevében megköszönhetem.

[Szerkesztve]

(#766) Racecam válasza ponix (#764) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Utóljára kérlek, hogy próbálj meg beilleszkedni.
Nem kívánom Tőled, hogy nyald a digitális seggemet, gondolom meg vagy győződve róla, hogy nyalják elegen.
Egyszerűen csak azt kérem tisztelettel, hogy tartsd be a Fórum szabályzatát.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#767) ponix válasza Racecam (#766) üzenetére

ponix
(fanatikus tag)

bár nem ismerem a forum szabályzatát, de a te stílusod arra sarkall, hogy megprobáljak átlendülni bizonyos dolgokon, amin egyébként nem lendülnék át.

(#768) Racecam válasza ponix (#767) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezen könnyen segíthetünk: [link]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#769) GPG

GPG
(újonc)

Nnna két eredményt tudok a Kempo VB-ről. Mégpedig: Felföldi Szabolcs fullban lett világbajnok, Polgár Ádám pedig junior semi, full, knock downban. Tök vicces, hogy pont őket láttam leírva és ők tavaly még mindketten ZBK-sok voltak. Mostmeg mindketten MKSZ-esek. Ezzel semmi hátsószándékom nincs, hogy: ''hát igen ZBK-s az nyer'' vagy hogy ''hát igen átjött MKSZ-be aztán máris VB-t nyert'' :) Szal semmi ilyen, csak írtam, hogy érdekes.
Ja egyébként dicsekvés szempontjából: Én már bunyóztam versenyen ezzel a Polgár Ádámmal ;)

[Szerkesztve]

''Megeddzük testünket és lelkünket egy szilárd, megrendíthetetlen jellemért''

(#770) ponix válasza GPG (#769) üzenetére

ponix
(fanatikus tag)

És mi lett a vége a bunyónak?

(#771) Fermat válasza GPG (#769) üzenetére

Fermat
(tag)

Ők inkább Pitbullosok, nem kempo szervezet függők.
Amugy hihetetlenul tiszteli az összes pitbullos az edzőjét. :R :)
[kép]

[Szerkesztve]

(#772) Fermat

Fermat
(tag)

Kiváncsi vagyok ilyenkor milyen beszélgetés mehet: (bocs hogy megvertelek vagy mi :D )
[kép]

(#773) ponix válasza Fermat (#772) üzenetére

ponix
(fanatikus tag)

Nem. hanem az, hogy jó küzdelem volt, összejöhetnénk máskor is gyakorolni. most én nyertem, de tudom, hogy bármikor fordulhat a dolog. minden tiszteletem a tiéd, ezért a küzdelemért. Nem sokan vállalták volna.

(#774) Fermat

Fermat
(tag)

[link]
Ajaj mit akar velünk ez az Adámy :F :

- A közös felkészülés mellett szervezeti szinten várható nagyobb jelentőségű esemény?

- Nagyobb változás nem várható - köszönjük szépen, jól vagyunk! Ellenben folyamatban van egy olyanfajta közeledés, együttműködés a kempoval, amely - azt hiszem - eddig példa nélküli.

(#775) Fermat

Fermat
(tag)

Én ezt nem értem. Lehet mégse a mesteremet kalapálták el ? :D:D:D
Ennyire vak nem lehetek szerintem, meg a haverom se. :DDD :DDD

Szerint [link] :

Knockdown / Seniori (+36 y.o.) / -85 kg.
Male
1-st Place : GÁBOR LOVÁSZ (HUNGARY)
2-nd Place : LAJOS KISS (HUNGARY)
3-rd Place : DONI PULLEY (USA)
3-rd Place : MIHUTA DANIEL (ROMANIA)

Semicontact / Seniori (+36 y.o.) / -85 kg.
Male
1-st Place : GÁBOR LOVÁSZ (HUNGARY)
2-nd Place : DONI PULLEY (USA)

Meg ez a tegnapi üzenet :
Szia Bence
Biztos engem láttál? Valakivel nagyon keversz, de nem baj.
OSU!

Valami komoly baj lehet, de ennyire nem lehettem beb****va :))

(#776) GPG válasza ponix (#770) üzenetére

GPG
(újonc)

Pontozással kikaptam.

Fermat: Mit értesz azalatt, hogy Pitbullosok?
Amúgy Hanshi Adámy István a Magyar Kyokushin Szövetség elnöke és szerintem nem fog a kemposok kárára válni, ha együtt fogtok edzeni, dolgozni...

(#777) GPG válasza Fermat (#775) üzenetére

GPG
(újonc)

Vazze saját mesteredet nem ismered fel az azért elég jóóó :):):):):)

(#778) Fermat válasza GPG (#777) üzenetére

Fermat
(tag)

de pedig ő volt erre megmernék esküdni, de hogy lehetett első ?:D
Pitbullosok: Vezetőjük Sándor György [link]

(#779) Fermat válasza GPG (#776) üzenetére

Fermat
(tag)

szerintem amugy Kurayfattal vannak jo kapcsolatban, de mivel mi meg velük, szoval ez hatással lesz.

[kép]

Ráadásul már annyi ember van a szervezt körül, nem is tudom követni az eseményeket(Bata Tamás megjelenése(aki eddig zbksokkal baratkozott),Adámy stb)

(#780) GPG válasza Fermat (#779) üzenetére

GPG
(újonc)

Mi meg úgy tudom, hogy sajna senkivel :(

(#781) Fermat válasza GPG (#780) üzenetére

Fermat
(tag)

látom reggeltél az MKSZ forumra :D

[Szerkesztve]

(#782) _az

_az
(senior tag)

női önvédelmi motiváció rovat ;]

[link] (kreten.hu)

az

(#783) piqla válasza _az (#782) üzenetére

piqla
(őstag)

:C

Szereted az állatokat?

(#784) GPG válasza Fermat (#781) üzenetére

GPG
(újonc)

Így van, mert ott láttam pár értelmes, jó hangvételű topicot.

(#785) piqla

piqla
(őstag)

[link]

VARÁZSLAT

Szereted az állatokat?

(#786) Integra válasza piqla (#785) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

láttam, borzalmas..

(#787) Fermat válasza Integra (#786) üzenetére

Fermat
(tag)

Ez nem is szisztem a. Szisztem a hasonlit a Krav Magara vagyis inkabb a Krav Maga hasonlit a szsiztem a-ra.
De a Sambo a tuti.(Ugyebar Fedor... :D )

(#788) Integra válasza Fermat (#787) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szerintem kerüljük a kettő összehasonlítását:)

(#789) Integra válasza Fermat (#787) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

pontosítok, a km semennyire sem hasonlít erre a bohóckodásra és a fordítvát is visszautasítom az eyal nevében:)

(#790) Fermat válasza Integra (#789) üzenetére

Fermat
(tag)

ooo aza az igazsag hogy erre meg a szisztem ''a'' se hasonlit.

Ez valami hibrid lehet, Krav Maga Kyusho vagy valami hasonlo fantazia neven is futhatna :D

Jar valaki Kyokushinkai edzesekre ? Ha igen írhatna kicsit bovebben a stilusrol,edzesrol :)

(#791) Integra

Integra
(Jómunkásember)

na, mai két edzés után köptem egy kis vért, aztán még fújtam egy kis vért is, és a jobb bokám is szépen néz ki, ''slowfight'' rulez:DDD

(#792) Fermat válasza Integra (#791) üzenetére

Fermat
(tag)

lattam mar bedagadt bokat KM edzes utan(egyik haverom). :D

Szegeny nemnagyon tudott raallni :DDD

(#793) Integra válasza Fermat (#792) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

óóó, nekem már másnap szerencsére semmi bajom nem volt, ment ma is a gyepa, túl vagyok a hatodik edzésen is a héten, holnap még egy 2 órás hátravan, jó lesz, bjj lesz:)

(#794) KMan válasza piqla (#602) üzenetére

KMan
(őstag)

en ettol rosszul lettem. :(((

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#795) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintetek,ha utcán már fix,hogy bunyó lesz akkor Én üssek először vagy várjam meg,hogy esetleg szájbavernek? :F

[Szerkesztve]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#796) Versus82 válasza Vandit. (#795) üzenetére

Versus82
(fanatikus tag)

hülye kérdésre hülye válasz: várd meg amíg pofán vernek, hátha nem tudsz már majd felállni.

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#797) Vandit. válasza Versus82 (#796) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igazad van. :R

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#798) piqla válasza Vandit. (#795) üzenetére

piqla
(őstag)

Az a baj, hogy en eloszor nem igazan szeretnek utni, mert ki tudja, esetlegesen elovesz egy berettat aztan ahogy a francia kolto mondana: nekem lottek. Viszont ha hagyom, hogy o usson meg eloszor, ki tudja, hogy talpon maradok-e :F

Szereted az állatokat?

(#799) Fermat

Fermat
(tag)

nahelloszotok.

Mivel tengernyi az idom, ket kempo edzes melle bevállanák valami más dolgot is :)
Ugri-bugri dolgok kizárva, éna kyokushin karatéra gondoltam, de két szövetség van annyi dojo. Ki mit ajánl ?(Lehet más harcművészet is, mindenre vehető vagyok ami valamennyire is fullkontakt, esetleg versenyezhető)

(#800) Integra válasza Fermat (#799) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

passz, kyozzál:)
az azért érdekelne hogy mennyit is fullkontaktozol:)
mert ez jól hangzik meg király meg minden, de hogy ha valóban fullkontakt ahogy annak lennie kellene, szerintem már 5x törtél volna ripityába, meg hogy mennyi is egy edzésen a fullkontakt. mert ha végig, kb 5 percet nem élne senki túl..

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Harcművészet topic
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.