Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Harcművészet topic

(#351) Vandit. válasza Jorus (#350) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én minden este/éjjel olyat rúgok ütök a páromba,hogy szegény minden reggel mondja mekkorát kapott :) Viszont már megszokta :DDD Bár volt olyan,hogy Én kaptam könyökkel szemgödörbe :D

[Szerkesztve]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#352) Dorian

Dorian
(PH! addikt)

Matyi barátnője mesélte, h egyszer éjjel át akarta ölelni hátulról, aztán rögtön jött a könyökös :U
Szegénynek vérzett is az orra rendesen :(

(#353) Integra válasza Dorian (#352) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hát ott lehet hogy már a szimpla reflexnél több is volt.. :DDD

(#354) Integra válasza Vandit. (#349) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

most már megvan a kis drááágasszzzáááágom itthonra, azzal nyomom egyedül...
jól ki is fáraszt:))

(#355) Vandit. válasza Integra (#354) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is szoktam nyomni.bár az ''családi sport'' :DDD

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#356) Integra válasza Vandit. (#355) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én vasgolyóra gondoltam:)

(#357) Vandit. válasza Integra (#356) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az se rossz. :) mid van?képed van róla?

[Szerkesztve]

(#358) arhat válasza Jorus (#350) üzenetére

arhat
(lelkes újonc)

Remélem kinövöd...hosszú távon ez nem túl egészséges dolog....szerintem...:)

(#359) Integra

Integra
(Jómunkásember)

MUHAHA :D
[link]

[Szerkesztve]

(#360) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintetek Fedor eljön hozzánk valamikor?

(#361) Integra válasza Vandit. (#360) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jó sok pénzért biztosan

(#362) Vandit. válasza Integra (#361) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megnéznék egy szemináriumot. :DDD

(#363) piqla

piqla
(őstag)

Ki jon taborba?

Szereted az állatokat?

(#364) Integra válasza Vandit. (#357) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

na itt a drágaság:DDD
[link]

(#365) rooster_hun

rooster_hun
(lelkes újonc)

És ez? [link]

(#366) Versus82 válasza rooster_hun (#365) üzenetére

Versus82
(fanatikus tag)

éjjó keptön dzsekk:DD

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#367) Integra válasza rooster_hun (#365) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szerintem lépjünk. :DDD

(#368) Fermat

Fermat
(tag)

[kép]

.::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME

(#369) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]
egy kis on

(#370) Versus82 válasza Vandit. (#369) üzenetére

Versus82
(fanatikus tag)

:R a legnagyobb, a legkeményebb :R

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#371) Vandit. válasza Integra (#364) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És ezzel miket lehet csinálni?

(#372) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valakinek nincsen kedvezménye valamelyik sportboltban?Jó lenne olcsóbban venni alkarpajzsot meg ilyeneket. ;]

(#373) Integra válasza Vandit. (#371) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

izzadni, lihegni, 200as pulzust csinálni, vízhólyagos tenyereket szerezni és bazira erősödni:DDD

(#374) Vandit. válasza Integra (#373) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És mibe fáj egy ilyen?

(#375) Fermat válasza Vandit. (#372) üzenetére

Fermat
(tag)

Szekelybe mondd be hogy Kickboxolni jarsz az Pest megyei kickbox klubba , a Bosnyakra. Maris -15%

(#376) Integra válasza Vandit. (#374) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

[link]
de én a helyedben beiratkoznék a következő tanfolyamra amit a Peti tart majd, ha új csoport indul

(#377) Versus82 válasza Integra (#376) üzenetére

Versus82
(fanatikus tag)

még múltkor írtam neki mailt, azóta se kép se hang... infózd má le lécci mikor lehet majd jelentkezni.

(#378) Vandit. válasza Integra (#376) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az mikor lesz?

(#379) Integra válasza Versus82 (#377) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

pont tegnap este jött hírlevél hogy holnaptól lesznek a boltban a súlyok.
mennem kell nekem is mert anyumnak kell egy 8 kilós:DDD
jelentkezni most nem lehet, mert mindkét csoport fullon van és betelt, ahogy lemegy a két csoport, akkor indul majd helyette új. már több cimborámat is akartam vinni, nekik is várniuk kell sajna:(

(#380) Vandit. válasza Integra (#379) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

378-as hsz? :F

(#381) Integra válasza Vandit. (#380) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ugyanaz:)
még asszem kb, 6-7 hét van a következő csoport indulásáig, addigra megy le a peti jelenlegi két csoportja. utána lehet jelentkezni az újakba.
de szerintem te is iratkozz fel a hírlevélre, hogy megkapd időben, ha jön az info, hogy már lehet jelentkezni

(#382) mykos válasza Fermat (#322) üzenetére

mykos
(senior tag)

''Kempo mellet elkezdtem járni shaolin kungfura Si-Heng Ambruzs Szabolcshoz(Fehér Tigris SK.)''
Hát ha keményen csinálod, és bírja is a szervezeted akkor tényleg powerfull gyerek leszel, az is elég ha csak fele annyira mint si-heng ;)

AS8935G, TM G3 Custom, TM DE .50 AE HK, SGS2 ghfr77vvt76buzzu89v 6ztt

(#383) Vandit. válasza Integra (#381) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Feliratkoztam..köszi. ;)

[Szerkesztve]

(#384) Integra válasza Vandit. (#383) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szívesen! ha van kérdésed, nyugodtan:)

(#385) _az válasza Integra (#381) üzenetére

_az
(senior tag)

No offense, de hogy érted, hogy lemegy a Péter 2 csoportja? :F

az

(#386) Integra válasza _az (#385) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mert két kettlebell csoport megy most, többre nincsen ideje, és jelenleg ő az egyetlen kettlebell instruktor. és a csoport akik csinálják egy 3 hónapos tréninget csinálnak.

(#387) Vandit. válasza Integra (#384) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meddig tart egy tréning,mennyibe fáj és mit várhatok tőle.Zsírégetés,állóképesség javulás,erőnövekedés stb. ?

(#388) Integra válasza Vandit. (#387) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

heti kétszer 50 perc edzés, erős intezív edzések, jól megdolgoztatják a szívet is, a végén átlag 160-180 is a pulzus vagy felette. nekem 180-200 is szokott lenni, de ez ahogy hozzászoksz, megy lejjebb. jól átdolgoztatja a vérkeringést is.
érezni fogod keményen, hogy javul az állóképességed, a kitartásod, hogy erősödsz.
ne aggódj emiatt.
az hogy mennyit fogysz vagy épp hízol ez genetika kérdés is, van aki fogy és erősödik és van aki hízik és erősödik.
átlag fele fele az arány ha jól emlékszem amit a peti mondott erre.
azt hiszem a három hónap 21e pénz. mindenképpen ajánlom.
ugyanis megkell tanulnod a helyes technikát. ha nem helyes technikát csinálsz, nincsen aki ellenőrizzen akkor nagyon komolyan lesérülhetsz!!

[Szerkesztve]

(#389) Vandit. válasza Integra (#388) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van valami videó,hogyan zajlik egy ilyen edzés?

(#390) Integra válasza Vandit. (#389) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nincsen de elmehetsz nyugodtan és megnézheted élőben:)
huszár utcai teremben
hétfőn és szerdán van a két-két edzés
mindkettő este, egyik 5-6 között a másik fél10-fél11 között

(#391) Fermat válasza mykos (#382) üzenetére

Fermat
(tag)

Jelenleg az erettsegi miatt szuneltetek mindent.
Osszevissza jarok mindenhova, mar azt sem tudom hol voltam.
Remelem nyaron megoldodik a problemam.

Kempo leadva
shaolinba meg epphogy belekostoltam es azis leadva
talan a muay thai ami most menne, de csak edzest neztem ideaig.

Nezelodok nezelodok, de nem talalom az igazit :|

jelenleg punnyadt vagyok es semmi powerfull. meg...
de majd :D

[Szerkesztve]

(#392) Fermat válasza Integra (#390) üzenetére

Fermat
(tag)

Amugy ha ilyen 3 honapos kurzust megcsinalok, akkor mar tudom otthon is csinalni? Mert szerintem annyira figyelmetlen nem lehetek hogy nem tudok megtanulni 3 honap alatt helyes technikakat.

[Szerkesztve]

(#393) Integra válasza Fermat (#392) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

de tudsz, persze

(#394) Apollón

Apollón
(újonc)

Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni valamilyen harcművészetet, de nem tudom eldönteni, hogy mit csináljak... Lenne néhány ''elvárásom'' azzal a hm-el szemben, amit csinálni szeretnék:

-Helyes légzés gyakorlása... Nos, ez nagyon fontos.. Gondolom nem kell elmagyarázni, hogy erős alhasi kilégzéssel párosított támadás esetén sokszorosára növelhetjük a támasás erejét, mivel rekeszizmaink is megfeszülnek, stb, stb.. De lehet, hogy rosszul tudom, javítsatok ki, ha tévedek!

-Legyen lehetőség szabad küzdelemre is... ugyanis akármennyire begyakorlok egy technikát formagyakorlatszerűen, képzeletbeli ellenfél ellen, esetleg végrehajtani egy mozdulatlan ''ellenfelen'', de valódi hatásosságáról csak küzdelemben tudunk meggyőződni, és úgy tudjuk igazán tökéletesíteni igazán...

-Leginkább az ütős-rugós dolgokat kedvelem, de sosem árt egy jó csavarás, egy jó földreviteli technika, egy kis földharctudás... ez nem muszály, de nem is baj, ha van benne...

-Mivel komolyan szeretnék foglalkozni vele, szívesen versenyeznék is, persze csak ha van lehetőség erre az adott hm-ben...

Az első két ''követelményt'' tartanám leginkább szem előtt.. Remélem tudtok segíteni:)

Némelyek városok felett uralkodnak, de asszonyoknak szolgálnak!

(#395) t|-|om! válasza Apollón (#394) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Tae Kwom-Do, Karate, vagy amit Integráék csinálnak (bocsi, most hirtelen nem ugrik be a neve).

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#396) Apollón válasza Apollón (#394) üzenetére

Apollón
(újonc)

Ja és elfelejtettem leírni, hogy a filozófia ami még fontos számomra...

(#397) Apollón válasza t|-|om! (#395) üzenetére

Apollón
(újonc)

Karatébol melyik ágazatot ajánlanád, ha jól tudom van 1001 féle..:)

(#398) Vandit. válasza Apollón (#394) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kempo az megfelelne Neked. ;)

(#399) Apollón

Apollón
(újonc)

Esetleg, ha más is tudna tanácsokkal szolgálni, szívesen venném:) köszi

(#400) Vandit. válasza Apollón (#397) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha karatézni akarsz akkor kyokushin.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Harcművészet topic
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.