Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Harcművészet topic

(#301) Integra válasza Cray Tyler (#300) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

akkor tuti nem láttam, majd most kedden meglátjuk, hogy jön e megint.
a neve úgyis megkell legyen a talnál a listán.
nem vagyok egy feltűnő jelenség és senki semmit se néz ki belőlem és ez így van jól:))

(#302) Cray Tyler

Cray Tyler
(tag)
LOGOUT blog

Az nem érdekel mit néznek ki belőled, az érdekel hogy jól kezetrázzunk, tudván hogy Te Te vagy, azintegra az péháról... :))

(kedden nem Te voltál ottan piros feliratos instruktoros pólóban?)

[Szerkesztve]

(#303) Integra válasza Cray Tyler (#302) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

de ;)

(#304) Cray Tyler válasza Integra (#303) üzenetére

Cray Tyler
(tag)
LOGOUT blog

akko má ráztunk kezet :R

''mosmá tök más a P1-es vizsgán a feladat, mint pl. fél éve, mindig változik...''
és
''ha egyszer elkap a gépszíj, nem tudsz leállni...''

Ezekre emlékszem, remélem innen be bírod lőni a fejem.

[Szerkesztve]

(#305) Integra válasza Cray Tyler (#304) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

dereng, de ne haragudj, 3x embert első alkalom után nehéz megjegyezni, én meg nem vagyok született zseni:)
de ami késik, nem múlik:))
kedden leszek valszeg.
hétfői napom az durva lesz
koleszban este 6kor edzés tartás, átnyargalás edzésre kövér lajosba 8ra, utána meg még kettlebell fél10kor. ehhez képest a kedd 6tól fél10ig mókaóra:)

(#306) VoDaFoNe

VoDaFoNe
(senior tag)
LOGOUT blog

én még mindig taekwon-do-zom amit imádok is :R Integrának elküldtem egy képet vagyis inkább csak látott egy képet rólam és már bátyám is látta. kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy ez mennyire jön be a pasiknál ha ilyen egy lány vagy egyáltalán látszik-e?

[link]

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

(#307) Zewa válasza VoDaFoNe (#306) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Szerintem elsöre kicsit furcsa, de azért látjuk mien házias vagy! És nincs barátod? :U

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#308) VoDaFoNe válasza Zewa (#307) üzenetére

VoDaFoNe
(senior tag)
LOGOUT blog

de van! ^^

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

(#309) Zewa válasza VoDaFoNe (#308) üzenetére

Zewa
(senior tag)

jojo Bocsi! Amugy meg nem biztos hogy meglátszik maszimum akkor ha valakinek leosztasz egy pofont és ott marad a helye! :P

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#310) Cray Tyler válasza Integra (#305) üzenetére

Cray Tyler
(tag)
LOGOUT blog

Remélem jöna szöke baba is ;]
Kérdésem az vóna: van fogvédőm, de eddig nem láttam értelmét használni. Mikor fog kelleni? Nem mintha olyan marha nagy plusz súly lenne, de akkor inkább itthon hagynám, amig nincs rá szükség.

(#311) Integra válasza Cray Tyler (#310) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szőke babával óvatosan, nem akarod látni a thai boxos pasiját... :))
akkor használd a fogvédőt ha úgy érzed, hogy kell, nehéz ezt megmondani

(#312) VoDaFoNe válasza Integra (#311) üzenetére

VoDaFoNe
(senior tag)
LOGOUT blog

szőke baba?? :F

(#313) Integra válasza VoDaFoNe (#312) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

elég csinosz leányzó állítólag, én még nem láttam, csak tudom kicsoda.

(#314) VoDaFoNe válasza Integra (#313) üzenetére

VoDaFoNe
(senior tag)
LOGOUT blog

egy pillanatig megrémültem h én vok de ez is csak a 8000-res egómnak köszönhetem ^^ :DDD

(#315) Integra válasza VoDaFoNe (#314) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem tudtam, hogy ilyen gyorsan megöregedtél és nekiálltál krav magázni... :DDD
8000res az nem kifejezés, nyugodtan odabiggyeszthettél volna még pár nullát a végére:)

[Szerkesztve]

(#316) VoDaFoNe válasza Integra (#315) üzenetére

VoDaFoNe
(senior tag)
LOGOUT blog

fő az önbizalom! te mondtad ^^ :DD

(#317) Cray Tyler

Cray Tyler
(tag)
LOGOUT blog

A szöke baba nem mozgat (az én kitekert izlésemnek ő bőven kevés), csak feldobja a csapatot.
Köv kérdésem: látod-e értelmét sípcsont vagy alkar védőknek? Mert én ugyvettem észre, hogy elvagyok nélkülük, de ha azt mondod, hogy később kelleni fog, akko veszek.

(#318) Integra válasza Cray Tyler (#317) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én soha nem használtam egyiket sem, de én mazohista vagyok.
alkarvédő szerintem tök felesleges.
ha úgy érzed hogy sípcsonttal nem fogod bírni akkor vegyél nyugodtan rá védőt, ne tedd tönkre magad ha nem látod értelmét, annyit nem ér meg és egyáltalán nem ciki, a legrégebbi csoportokban is a legtöbben használnak

[Szerkesztve]

(#319) Cray Tyler válasza Integra (#318) üzenetére

Cray Tyler
(tag)
LOGOUT blog

Szal aszondod, hogy ha most nem érzem szükségét, akko nemlényeg, OK.
Énis annak vagyok híve, hogy hamár a KM a realitásra törekszik, akkor nemkell protektor midenhova, utcán se lesz rajtam, amikor hejzet lesz... Szuszpenzor-fogvédő ofkoz mástéma, az arra kell, hogy a társam bírjon rajtam edzeni rendesen :))

(#320) Dorian válasza Cray Tyler (#319) üzenetére

Dorian
(PH! addikt)

Alkarvédő szerintem is hülyeség, egy csomó ideig sípcsontvédőt sem használtam, mindig rendbejött a köv. edzésig.
De aztán amikor elkezdtük a köríves rúgásokat gyakorolni és nem tudtam rendeseket rúgni a gyakorlás közepe felé, akkor inkább vettem egyet, minthogy rosszul gyakoroljam a dolgot...

(#321) Fermat válasza VoDaFoNe (#306) üzenetére

Fermat
(tag)

Ahogyan iwiwen elneztem meg fiatal vagy szoval nem nyilatkozok rolad se a baratnoidrol :D
ket dolgot ne feledj:

-ne csak a kulsoert szeressenek (szerk.: jelenleg is bankos plazacicas baratnom van)
-fiatalság bolondság ! (by Horváth Dávid ):))

szerk.: amugy bejovos ;) csak hogy dagadjon a melled :DDD

.::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME

(#322) Fermat válasza Cray Tyler (#317) üzenetére

Fermat
(tag)

mint kempos és volt kravmagas: kesobb szukseged lehet sipcsont ill labfejvedore. alkar vedo szempontjabol egyetertek integraval.

(Integra nem feltuno. O csak villantani szokott :D )

Kempo mellet elkezdtem járni shaolin kungfura Si-Heng Ambruzs Szabolcshoz(Fehér Tigris SK. )

Pár év és powerfull leszek.

[Szerkesztve]

(#323) Cray Tyler válasza Fermat (#322) üzenetére

Cray Tyler
(tag)
LOGOUT blog

Integra-t nem láttam még sajnos mozgás közben :D:D:D

(#324) Integra válasza Cray Tyler (#323) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

pedig ma du 5-től este fél 10-ig nyomtam:))

(#325) Fermat válasza Integra (#324) üzenetére

Fermat
(tag)

De sajnos Integra nalam Matyas az elso.

Hello Matyas vagyok.... :))

(#326) Integra válasza Fermat (#325) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jaja, matyi jó bizony:))

(#327) gasMask!

gasMask!
(kvázi-tag)

Üdv mindenki. Megint le lehet venni a kesztyűket, félredobni a fogvédőket, és be lehet dögleni a tv elé ma estére. :)

19:30-kor kezdődik az RTL klubon a Beverly Hills-i nindzsa. http://href.hu/x/270z Nézzétek meg. Fasza hülyülős bunyósos, balfaszkaratés film. Kellemes esti kikapcsolódás. :D

Közvetlenül utána pedig kezdődik egy komolyabb bunyós film, az Oroszlánszív Jean-Claude Van Damme főszereplésével. http://href.hu/x/2711 Ezt a filmet még nem láttam, és a bemutatót nézve jónak tűnt. Tehát megvan a ma esti program. Jó szórakozást nektek is! ;)

El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az

(#328) Integra válasza gasMask! (#327) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én ma végre megnézem a lady in the watert vagy az új herri pottert vagy a saw3at végre, még nemtom:)

(#329) gasMask! válasza Integra (#328) üzenetére

gasMask!
(kvázi-tag)

Hát biztos jobban jártál mint én. Mondjuk a Beverly Hills-i Nindzsa fasza volt. Jókat röhögtem rajta. De az Oroszlánszív piszok szar volt :((( . Kár vót megnéznem. Nézhettem volna helyette mondjuk a Harcosok Klubját. Már régóta megvan de még valahogy nem sikerült időt kerítenem rá hogy megnézzem. Pedig az állítólag tényleg jó.
No és te melyik filmet nézted? :)

El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az

(#330) Versus82 válasza gasMask! (#329) üzenetére

Versus82
(fanatikus tag)

oroszlánszív van damme legjobb filmje talán...nagyon állat, csak nem retek klubbon, ahol a 10 perces bunyókból lett 1 perc, úgy szarrá lett vágva...

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#331) Integra válasza gasMask! (#329) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

harry pottert néztem, goblet of fire-t:DDD

(#332) Cray Tyler

Cray Tyler
(tag)
LOGOUT blog

Bakker tegnap egész idő alatt egy 16 éves kislánnyal gyakoroltam... utána direkt kipróbáltam valami markos legénnyel is a dolgokat, éshát éreztem eltérést :D Lányoknak ménincs ágyékvédő? Szegényt így is annyiszor pi*án taperoltam, komolyan elszégyelltem magam... :))

(#333) Integra válasza Cray Tyler (#332) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

de van, de ha cseszik felvenni...
ne foglalkozz vele
max kérdezd meg udvariasságból, hogy figyus, most tisztázzuk, ez nekem rendkívül kényelmetlen, de akarva akaratlanul hozzádérek lágyékon, nem zavar? mert ok, csinálhatjuk, de nem akarok kellemetlenséget okozni.
ha azt mondja, hogy nem, akkor ne foglalkozz vele, csináld tovább. ha pedig azt mondja hogy de, akkor meg keress más párt, vagy vegyen lágyékvédőt, van lányoknak is.
egyébként is félelmetesnek tartom, hogy pont a lányok (sokan) hiúságból nem használnak lágyékvédőt. én rúgtam már meg lányt alul, kegyetlen érzés lehetett neki, de én sem repdestem az örömtől...

(#334) Vandit. válasza Cray Tyler (#332) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kis szatír :D :))
Ha nem vesz fel lágyékvédőt,akkor a száját se húzza :(

[Szerkesztve]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#335) Integra

Integra
(Jómunkásember)

[link]
félresikerült helyzetfelismerés:DDD

(#336) VoDaFoNe válasza Integra (#335) üzenetére

VoDaFoNe
(senior tag)
LOGOUT blog

igen sokak ilyenek. tesóm is meg edzőm is. nem ajánlatos őket ijesztegetni mert ki tudja reflexből mit csinálnak. edzőmet meg akarta ijeszteni a barátnője és épp h csak egy centi kellett volna h eltörje az orrát...

(#337) piqla válasza Integra (#335) üzenetére

piqla
(őstag)

Nem tudom, hogy gondkent tekintsek ilyenkor arra, hogy en nem vagyok ilyen... Sokszor lehet, hogy jobb, ha nem torom be a baratnom orrat, de eleg egyszer az utcan egy nagy HUUUUUUUU kozben megkeselni a kedves torkomat, es kampec.
Halalhorges kozben inkabb ezt enekelnem neki, hadd szenvedjen [link]

Szereted az állatokat?

(#338) Dorian válasza Integra (#335) üzenetére

Dorian
(PH! addikt)

Egyik kollegám volt 1db krav maga edzésen, aztán amikor hazaért a felesége poénból akart adni neki egy pofont, ő meg reflexből szimultán szájbavágta :D

(#339) Integra válasza Dorian (#338) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jól fel lehetett pörögve a srác:))

(#340) Fermat válasza piqla (#337) üzenetére

Fermat
(tag)

na mar csak ez hianyzott az eletembol :D Jakso is istenem :D meg a laci :D DE HOVA TUNT DONATELLA ?
Integranak van szekszi naptara is :D

[Szerkesztve]

(#341) Integra válasza Fermat (#340) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

kéred?!:DDD

(#342) Versus82 válasza Fermat (#340) üzenetére

Versus82
(fanatikus tag)

nekem is van bazze, tündi itt mosolyog rám..alig várom már hogy a februárira lapozhassak:DD

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#343) brownus válasza Versus82 (#342) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

persze-persze, még nem láttad a maradék 11et, mi? :D

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#344) Integra válasza brownus (#343) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

azok már összeragadtak.... :DDD

(#345) brownus válasza Integra (#344) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

gonosz :D

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#346) Versus82 válasza brownus (#343) üzenetére

Versus82
(fanatikus tag)

bizony hogy nem! ezt nem szabad elhamarkodni! minden elseje egy újabb katarzis.

(#347) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#348) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#349) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]
1 kis okosság

(#350) Jorus válasza VoDaFoNe (#336) üzenetére

Jorus
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem sokkal külön házba költözésünk után egy este a kutya nagyon ugatott kint, és a párom megrázott, hogy keljek fel, és nézzem meg, hogy ugyan mi lehet az. A reflexből indított ütést csak az állította meg, hogy félig felébredtem közben. Nagyon ijedt volt az arca. Azóta szelíden ébreszt. :) (6 év kick-box, másfél éve mma)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Harcművészet topic
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.