és itt erősebb leszel, vagy itt mentálisan állatot csinálnak belőled?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Integra
(Jómunkásember)

_az
(senior tag)
anyukám eccer leoltotta Felföldit 
az

Integra
(Jómunkásember)
hétvégén tanítottam egy srácot alap km dolgokra, 7 éve wt-zik.
az arcára volt írva a felismerés, miközben csinált alap gyakorlatokat, hogy 7 éve olyat csinál, amit nem nagyon tudna kamatoztatni az utcán, ha odáig fajulna.
furcsa volt látni

GPG
(újonc)
Hogyhogy? 
''Megeddzük testünket és lelkünket egy szilárd, megrendíthetetlen jellemért''

_az
(senior tag)
megnéztem egy edzésüket, meg eldumáltam vele, aztán későn értem haza, anyámnak meg nem tetszett... égett utána a pofám, mint a rongy...
hát extrém banda...
szerk: de anyám még extrémebb 
[Szerkesztve]
az

Integra
(Jómunkásember)
állj vagy lő a mamám

piqla
(őstag)
Hat igen. Nem is ertem, miert reklamozzak hasznalhatokent.
Lementem tegnap Matyashoz, hogy na most edzem egy jot, majd fel ora utan nem birtam megmozdulni, sponsored by allergia... Horogtem, kohogtem, es nem birtam folytatni. Fasza.
Szereted az állatokat?

Integra
(Jómunkásember)
sajnálom
pollen??

piqla
(őstag)
Az lesz... Par evvel ezelott hivatalosan: eger, nyir, macska, pollen. GYakorlatban csak pollen. Meg soha nem volt ilyen eros, ejszaka nem birok aludni, hajnalban nagya nehezen annyira faradt leszek, hogy elnyom az alom, majd 11 korul ebredek, es baa de rossz.
Szereted az állatokat?

Integra
(Jómunkásember)
nem tudom milyen lehet, de biztos nem valami feelinges
ja, egyébként wt-s barátunk már alig várja a következő km edzést...
[Szerkesztve]

Dorian
(PH! addikt)
ehh...tegnapi edzés... Matyipower befigyelt
Mutatta rajtam a késtámadás-elhárítást, olyant kaptam szimultán a mellkasomra, h majd össze sz...tam magam 
Akkor elgondolkodtam, h milyen, ha egy éles helyzetben ököllel és fejre/torokra üt egy ilyent... hát nem sok marad a támadóból.
Mindegy, végülis ma reggel már nem fáj, ha levegőt veszek 

Gaboman
(PH! nagyúr)
Harcosok,fehérváron hol lehet venni KB:80Kg-os Boxzsákot?
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

GPG
(újonc)
Ezeket próbáld ki:
Arnold Gold Sport, Mátra utca 9/A
Budai Sport Bolt, Budai út 44
Kronos Sportszaküzlet, Távirda utca 39

Gaboman
(PH! nagyúr)
Köszönöm!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Fermat
(tag)
kempo kempo, gozerovel technikasan, kegyetlenul 
.::: http://www.forum.nokia.com/devices/E51 :::. <3 E51 <3 BME

GPG
(újonc)
hol, hol, hol? kinél, kinél, kinél? 

Integra
(Jómunkásember)
kempo jó, úgyhogy gogogo

Integra
(Jómunkásember)
tegnap instruktorin egyik cimbora úgy arcba vert ököllel bikából, hogy azt hittem széttörik a jobb szemem alatt az arccsontom oldalt
állok, hagyom hogy végigcsinálja a gyakorlatot erre bumm, olyat csattant hogy síri csönd lett a teremben
nagy mázlim volt asszem mert még csak fel se dagadt és még csak nem is lila.
mondjuk azért érzem keményen.. 

Fermat
(tag)
![[kép] [kép]](http://hungariankempo.hu/kepek/2007/0701KaracsNL/images/%20%20%20%20%202007.%20janu%E1r%20Amsterdam%20017.jpg)

Integra
(Jómunkásember)
hát van mit még gyúrnia, úgyhogy csak tápoljon tovább 

Fermat
(tag)
hat csak fog neki sikerulni, amugy benezett valamelyik nap edzesen.
Komoly osztonzo hatasa van, akarmennyire sem sikerul neki kijutni.
[Szerkesztve]

Fermat
(tag)
![[kép] [kép]](http://pascalelte.extra.hu/Egerszal20088.jpg)

GPG
(újonc)
Fermat! Direkt nem válaszolsz, hogy hova jársz edzésre? 

Fermat
(tag)
azt hittem rá lehet jönni, direkt probálok olyan képeket linkelni 

Fermat
(tag)
Majd ha jönnek az eredmények ... 
Amugy földharc gyakorlásra ti mit ajánlotok: BJJ vagy Judo. Jo lenne a keresztbe edzés nyaron, ráadásul érettségi után
)

GPG
(újonc)
Ha a pénz nem akadály, akkor én BJJ-t, de a Judo is nagyon jó.

Fermat
(tag)
Én ugy tudom hogy nem olyan vészes vagy rosszul tudom ?

Fermat
(tag)
''Egy küzdelem lehet hatékony, kemény, durva,vagy éppen gyászos. De akkor is csak egy verés marad.''

GPG
(újonc)
Én úgy hallottam, hogy nem olcsó, viszont az biztos, hogy megéri. Nagyon jó maga a stílus is és Magyarországon az instruktor is kiváló.

piqla
(őstag)
Ne nevessetek ki, de ez erdekel. Mondjuk ket ember osszeveszik a diszko elott, bunyo, lekerulnek, foldharc, ugy kerulnek, hogy a ket labuk van egy,ashoz kozelebb, akkor az egyik elkapja a masik labat, es a karnak a csontos-inas reszevel elkezdi a vadlijat szepen felfele huzni; nem egeszen erthetoen irtam le, de aki ismeri, ugyis tudja.
Na, es akkor kerdem en: mi van ennek a vegen? Addig tartja a vadlit, ameddig meg nem jon az erosites? Vagy mi?
[Szerkesztve]
Szereted az állatokat?
sziasztok.
Valakinek nincs felesleges és eladó pontkesztyűje,rúgópárnája.alkarpajzsa?megvenném.
[Szerkesztve]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

Versus82
(fanatikus tag)
zsír videó, király a rocky-zene
therz nó ízi vééj áút...... remélem nem most találkoztál először az arccal
jah, nekem megvan a full utcai harc oktatós videója. full krav maga.
[Szerkesztve]
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
Nekem csak az 1000 oldalas oktatóanyag van meg a videó sajna nincs.azt honnan lehet intézni? nagyon jól tolja a fasz
i
[Szerkesztve]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

Versus82
(fanatikus tag)
én még dc ről szedtem anno. ezen kívül van még egy ilyen otthon edzős videója is hanganyaggal, az is nagyon jó, MMA Workout a címe. az előzőnek meg Lethal Street Fighting.
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
értem.kösz. 

Fermat
(tag)
bász rúttent en inkább viccesnek mint hatásosnak. Batman táj harcos lerugdossa 
Amugy magyar BJJ: Fight.hu forumrol :
''Carlos Gracie Jr. és Zé Radila mesterek nagyon jó tanárt választottak, Professor Max-szal egyszerűen nem lehet mit kezdeni, az első edzés 15 résztvevőjét, kevesebb mint 16 perc alatt ''intézte el''. Annyi kopogás volt a teremben, mint egy harkálytalálkozón. ''
ehhe 

Versus82
(fanatikus tag)
''bász rúttent en inkább viccesnek mint hatásosnak. Batman táj harcos lerugdossa ''...na akkor ebben kurvára nem értünk egyet. egy nehézsúlyú ufc világbajnokot nem fog lerugdosni semmilyen batman tájharcos.
nyugi.biztos nem gondolta komolyan.

Versus82
(fanatikus tag)
hát remélem. az egy dolog hogy jó arc és hülyül mint állat mindig, de mma ban már most legenda.

Apophis
(őstag)
Ha egy ilyen ízületet/ínakat terhelő/feszítő teknikákat ismerő ellenfél valakit elkap a földön, az béna lábbal/kézzel megy haza, hetekig nyomorék marad. Nagyon komoly szintű tudás kell ahhoz, hogy az ilyeneket engedélyező harcrendszerekben nem sérüljenek meg az emberek, plusz azonos súlycsoport, hiszen még 1-2 centi húzás, és a pályafutásnak jó időre vége.
"... ami van, széthull darabokra."
Nem véletlenül.

Apophis
(őstag)
Az MMA (és szabadabb, általam szánalmasnak tartott rendszerek) eredményesebb harcosai K1-ben semmit nem képesek nyújtani (igaz ez fordítva is), márpedig muay thai szinte csak utóbbiban fordul elő. Főképp a pusztakezes vagy minimálkesztyűs ágazatokra gondolok itt. Ha K1-eseket összeeresztenél ilyen védelemmel, minden második meccsen meghalna valaki...

Versus82
(fanatikus tag)
Mirko Crocop Filipovic. ennyi
Így van.
Ez nem igényel kommentárt.

Apophis
(őstag)
Nagyjából ő az egyetlen kivétel, a többi nagy név csak egy rendszerben képest alkotni (hozzáteszem, hogy Crocop sosem nyert K1 versenyt, Prideban is egyetlen eredménye van, hiába vert el nagy neveket). A K1 nagy bajnokai közül gyakorlatilag egyedül Schilt próbálkozott (illetve kezdett), össze is csomagolták. MMA-ból sem nagyon jönnek át, a többi rendszerről nem is beszélve (én amúgy minden mást utálok).

Versus82
(fanatikus tag)
Ok, de térjünk vissza az eredeti problémára hogy Ruttent lenyomta volna akármilyen thai batman... nagyon képzett állóharcos volt, szerintem K1-ben is szép eredményeket hozott volna.
K1 számomra megszűnt.... Andy Hug, Hoost, Crocop, Sefo, Peter Aerts, Goodrige, Francisco Filho, stb. na akkoriban voltak egyéniségek meg nagy meccsek.
mod: Mark Hunt kimaradt. azért őt is meg kell említeni
[Szerkesztve]

Fermat
(tag)
na vegre csak fel kell dobni valamit es maris van elet a topikban.
Amugy az az ember nalam multido, batman lenyomna 
Hozd össze a meccset batmannal és megnézzük. 

piqla
(őstag)
Azon gondolkodtam (csak futolag) , hogy ugye az atlagos bunyok alt. szorakozohelyekhez kothetok. Tudjatok, mit nezel kocsog, leontotted a baratnomet, meg amugy is, a kurva anyad.
Es ilyenkor a tamado/tamadok valoszinuseggel ittasak mar, hisz normal allapotban nem biztos, hogy egybol bantani akarnak az altalauk vetkesnek kikialtott egyent.
De mi van akkor, ha a vedekezo is ittad? Meddig mukodhetnek a technikaink? Mert en ugy-ahogy birom a piat, de mondjuk harom feles + par korso sor + nemi bor utan mar erosen koncentralnom kell ahhoz, hogy egyenesen tudjak menni. Es (szerencsemre) ha en seggreszeg vagyok, akkor maximum elalszom, de nem kurogatok senkit, nem kemenykedem, de ha teszem azt hazafele megtamadnak, mit tegyek?
Mellesleg.. Ma a 4-6-on valakit pofan lottek. Reszleteket meg nem tudok.
Ps.: Megis: [link]
[link]
[Szerkesztve]
Szereted az állatokat?