Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Woodslave #186192 üzenetére

    Ha mondasz egy módszert én mondok egy teljesen eltérőt, és ugyanúgy van egy (jobb esetben több) izmos ember mögötte.
    Szóval én azt gondolom de. Qrvára mindegy. Idő, belerakott munka, proggesszió, normális gyakorlat végrehajtás. Meg az valszeg, hogy legalább a volument és effortot az ember összerakja megfelelően a regenerációs képességéhez mérten, de ezen belül, hogy 5 ismétlés, 30 bukás vagy -3, heti 1 vagy 3 edzés stb qrvára mindegy.
    jaja :K

    abban talan kozos nevezon van mindenki, vagy legalabbis en ugy latom legtobb fitfluencernel, hogy mindenki intenziven edz. nem feltetlen bukasig meg azon tul, de azert intenziven. meg a regi volumenes arcokrol is ha megnezel par videot, arnold se mosolygott a 3xx fontos bent over row kozben.
    de amugy tenyleg eleg random ki hogy edz ami volument, gyakorisagot illeti. azt gondolnam, hogy ennyi evtized alatt amiota azert nyomjak az edzesmodszereket, tanulmanyokat, kutatasokat reg letisztult volna, ha vmelyik irany lenyegesen jobb lenne, mint a masik. aj meg mentzer elott se voltak izmosabbak az emberek, mint utana. amugy mentzer is ha jol tudom volumennel epitette fel az izomzatat, az hogy utana mar maskepp edzett valojaban mind1 is..legnagyobb kulonbseget evtizedek soran fizikumokban szerintem az okozta, hogy milyen steroidok alltak rendelkezesre. meg hogy ujabban sokkal jobban leszalkasitanak..na meg nagyobb a merites. sandow, hackenschmidt idejeben kevesen edzettek, lehet a csoda genetika epp vmi banyaban gurcolt.

    de amúgy üdv a világomban. A sehova nem vezető túlagyalás világában ;]
    ja en is ilyen vagyok. ha vmire rakattanok akkor nagyon belemerulok. es most kezdek el gondolkodni azon, hogy lehet ez ebben az esetben teljesen feleslegesen :DDD

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák