Hirdetés

Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    MSN Live-ban (8.1) jártasakat kérdezném: hol a jóédes annyába tárolja a gépen az egyedi emotionokat,wink-eket,backgroundokat ? Valami LocalSettings-ben lévő Microsoft/MSN live mappára emléxem,de ott csak pár 100kbyte-os 2db mappa van az otthoni gépen (2 user ,2mappa elvileg) ,viszont csak az emotionok többszáz kbyte-ot/1pár mbyte-ot nyomnak).

    Könyvtárból ki/be másolással nem lehet visszatölteni win reinstall után? Ph!-s msn topikban ajánlott backup nem igazán jó.Az az igazság,hgoy elbasztam a bakcup részét (Lfelejtettem),és úgy nem igazán műxik a dolog,hogy nem az exportált user-hez tartozó cuccokat importálom,hanem pölö egy x nevü mappából. (korrábbi msn bas*ások profilonként le vannak mentve CEDP Backupp-al,csak vmiért nem megy a visszatöltés).

    Fontos lenne mert Vera lekaszabolt így dupla éjjeles műszak után,ha legalább nagyrészét nem tom visszaállítani az msn pimpjeinek.
    Bali

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Aktív témák