Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • celf

    őstag

    válasz bwoay #6342 üzenetére

    konnyen elkepzelheto, hogy a sennheiser is ilyen termekpolitikat folytat, es miert is ne folytatna. vegulis is csak egy oriasceg, mint az osszes tobbi.

    viszont ha arra gondolunk, hogy meg mindig a Sennheiser csalad kezeben van az iranyitas, es roluk tudni kell, hogy kemenykalapos kalsszikus nemet tudos-mester formak.
    Az oreg Sennheiser nem veletlenul intett be az angoloknak a II. Vilaghaboru utan. Es nezzuk meg az USA-ban mennyibe kerulnek sennheiser termekek.. az usaban, ahol a legtobb cucc altalaban 2/3ada az EUs araknak... kb bakfittyet mutat a nyugatnak a Sennheiser ceg...

    ebbol kiindulva nem nehez elkepzelni, hogy meg mindig komolyan gondoljak azt amit csinalnak, es valoban megfigyelheto a fejlodes a kulonbozo modellek kozott. A Sennheiser egyaltalan nem hires arrol, hogy fals-fejleszteseket csinalna, illetve, hogy ilyen szinten beleszarna abba, hogy mit gondol rola a fogyaszto reteg.
    Az IEM bizniszben csak par eve van benne, megeshet, hogy tenyleg javitottak az ujabb kiadasokon. Talan ugygondoltak, hogy nem versenykepesek a regi fuelsek, es a konkurencia jobbat nyujt. igy fejleszteni kell.

    de megint, miert fejlesztene barmit is, egyszeruen csak csinalnak egy reviziot, hozzadnak a modellszamhoz egy 50est, hozzacsapnak egy mark II jelzest, es mehet ki az uj termek emelt aron...

    nincs mit tennim csak spekulacio, szoval marad a tapasztalat, es a szobeszed :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák