Ezek a driverek semmit nem sugároznak hátrafelé.
Kés, villa, olló és részecskegyorsító gyerek kezébe nem való.

Ezek a driverek semmit nem sugároznak hátrafelé.
Dehogy moddingoltam.
Aki egy Xcape-et nekiáll furkálni az egy igazi barom. 
Lehet van benne még tartalék, de szvsz. belepiszkálva csak el lenne kúrva. Túl jól szól, és túl drága ahhoz, hogy ezzel kisérletezgessen bárki is. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

A lyukak hatásfokot növelnek ergó jobban hajtható ,de ha rosszul méretezett a juk akár brumogosabb is lehet a bassy.
Igen így van, de vannak rétegezett megoldások is csak ezek 1 pöpet drágábbak 
[ Szerkesztve ]
Pedig a kábelkötegben a részecskék komoly szimbiózisban élnek a vájtfülűekkel, nem tudtad?

Acrylt használnak hi-end lemezjátszó tányéroknál is, mert nem viszi át a tűre a motorzajt. Ezt már a 70-es években is tudták.

Melyik modell? Abban az estben, ha a ház nagyobb, és reflexió keletkezik.

Gondolom, a xears PB120PRO-ra gondolt 
[ Szerkesztve ]
Galaxy S + Voodoo sound + (Xears XR120Pro vagy Vsonic GR06) Maxell CN40 = :)

arra gondoltam, valóban, mert azt próbáltam 
De a PS is ilyen. Érdekes módon a többin (amit próbáltam) semmi nyílás nincs, teljesen zártak. Pedig a Sennheiser CX-ek alján is van egy minimális nyílás, alig látni. Azt nem fogtam be, de a PB-nél elég durván megváltozott a hang, rossz irányba.
Ja és a driver elvileg ua. a TD-ben meg a PB-ben, tehát érdekes, hogy egyszer zárt, egyszer meg "nyitott".
SÖ: nem, az akkora mint egy kövér CX. A nagy házú az az XT.
XT, TD, XR, PB
Thomas szerint ugyanaz, direkt vissza is kérdeztem. A hang mondjuk nincs annyira közel egymáshoz, de a karakter hasonló.
[ Szerkesztve ]

Kevertem. Viszont akkor nem ugyan az a motor van benne.
Nem mégsem keverem.
[ Szerkesztve ]

Jó zártat a legnehezebb alkotni. Az már tudomány
Bele én, ha minden igaz a panel elé megy F.b.S-el 
[ Szerkesztve ]
Pedig a kábelkötegben a részecskék komoly szimbiózisban élnek a vájtfülűekkel, nem tudtad?

De, kevered. A PB a legkisebb. Mellesleg az XT tényleg hasonlít kicsit az A380-ra, legalábbis ebből a szögből 

..és azon a panelon mi van? Én csak sejtem, de nem vagyok biztos benne.
[ Szerkesztve ]

Holnap töröm ketté ,lehet, hogy pengével meg kell segítenem, majd holnap dobok képeket. Ezért nem kár. Ez 1 canyon 

Rákerestem, nem egy drága darab
mi késztet a modra? igazolni szeretnéd, hogy jól gondolod?
Az eddigiek után van érezhető javulás? Nálam mindig ez a motiváció, aztán néha sikerül is bizonyítani, olykor meg nem 

Miért, olyan drága pengét használsz? 
[ Szerkesztve ]

A Westone 1 túl van árazva. Mellesleg high-end -ben egyáltalán nem ritka a 4 vagy több driver. Például van 8 db-al rendelkező is a JH16 Pro személyében. Kicsit hasonlít a dolog a borotvákhoz. 
Az 1964 -ről írtak már ezt-azt head-fi -n: [link] , [link]
Review: project86 , |Joker|
Joker is ír majd az UM Miracle -ről. Project86 írása erről: [link]
[ Szerkesztve ]
M-Stage fejes erősítő és MSII+ DAC eladó: http://href.hu/x/ebx2

Ha nem lesz hát úgy jártam,de ha igen lesz "Visong"-ás 

Nyelesborotva.... 

Amúgy most kapcsolok, ki sem tudom szedni a drivert, mert bele van forrasztva a házba. 

Jók ezek, csak azt nem tudom hanyadrendű váltók kaszabolnak...No meg milyen elvűek
Nagyon el lehet ám sz....ni az ilyesmit 

Igen de azok ellenütemben dolgoznak, hogy jobb legyen az impulzusátvitele, és a végén kijön 600Ohmra. 
Vagy 16 Ohm, mert sorosan kötik a tekercseket.o
[ Szerkesztve ]

A hatásfok is javul 20-25% -al
Miért, te milyet szeretnél szétkapni? 
[ Szerkesztve ]

Én már szétkaptam TD100
Olvass vissza van fénykép is.

jöhetne még a modról is 
Nagyon titkos lehet ez a mod 

Rendi
És meg vagy vele elégedve? Mert, tulajdonképpen csak ez számít 

..és Peti
Az a baj, hogy egyáltalán nem vagyok megelégedve. A mélyek már nem másznak rá a középre, de mintha lenne benne egy 60Hz-es nagy meredekségű felüláteresztő szürő. Vannak számok amiket ismerek, és tudom hogy ott még megy lejjebb is, de csak a nagy csönd van. 
[ Szerkesztve ]

Különmben meg hiába adják meg a gyártó az átviteli frekiket, ha az olcsóbbakhoz nincsenek diagramok Parametrikus EQ-et tudsz használni?-,mert az lehet segítene...
De nem biztos 
[ Szerkesztve ]

Nem felejtettem el válaszolni, csak nehezen találok anyagot amivel alátámasztom az állításaimat.

Ez sajnos a többségnek készült, méghozzá leginkább elektronikus zenére. Ott jól jön a tam-dam-dam-dam
Jobb lett volna az XR-el kezdened. Nyilván az sem tökéletes, de sokkal közelebb állt volna az igényeidhez. Ha a driver úgy van hangolva, hogy ott meg kicsit felette erősen kiemel, alatta meg meredeken lejt, akkor azt hiába moddolod (egy bizonyos szintig persze biztosan számít). Legalább látszik, mennyire komolytalanok a gyári specifikációk (6Hz
)
SÖ: én nem mondtam, szerintem pont jó. A TD-nél érezhetően kevesebb egyébként. Luissimo mondta először, hogy kevés, de aztán neki is jó lett a megfelelő gumiharanggal 
Én azt hittem a driver hangolás fizikai (membrán, anyaghasználat stb.) Azt mondod, hogy csak a hátsó panellel, elektronikusan szabályzott?
[ Szerkesztve ]

EQ-t elvből nem használok, Megöli a dinamikát.

Ezt jól mondod, úgy van hangolva. Nem véletlen az a panel ott a fényképen. Az XR-re meg azt mondtátok, hogy kevés a mélye, ha jó emlékszem.

Azért arra marhára kiváncsi lennék, ha fejből rajzonám meg, mennyi lenne az eltérés. 
"Azt mondod, hogy csak a hátsó panellel, elektronikusan szabályzott?"
Nincs kizárva, hogy egy kompresszor.
[ Szerkesztve ]

Persze, hogy komolytalanok a gyári speckók... De ki az aki elhiszi ezeket. Talán 1 paar disc van ami ezt tudja 

Lásd a 30-as évek elejei lélegző henger vagy inkább kúp
Talán jelgenerátor+ tűmicrophone 
[ Szerkesztve ]

"Azt mondod, hogy csak a hátsó panellel, elektronikusan szabályzott?"
A hangjából ítélve az lehet egy kompresszor, vagy csak valami illesztés.Nem tudom. Kíváncsi lennék hogy néz ki az XR. Azt hiszem valaki annak is nekiugrott.
[ Szerkesztve ]

Akár még komparátor is lehet 

dudika10, elvileg még nincs nála. De a kábelezéshez szét fogja szedni, reméljük képet is csinál. Engem is érdekel, de ezért nem töröm szét, ha nem baj
Meg utána hogy lehet teljesen "légmentesen" leragasztani? Mert gondolom úgy kellene. Sima pillanatragasztó és kész?

XR-t még nem láttam belülről, de a TD100 messze áll a légmentességtől.

Vagy mindjárt egy műveleti erősítő. 

tehát nincs teljesen leválasztva a driver előtti és mögött rész? vannak körülötte lyukak?

"Az XR-re meg azt mondtátok, hogy kevés a mélye, ha jó emlékszem."
Ez nem így van, az XRnek elég jó, és pláne részletes, szép mélye van, szerintem elég mélyre is megy, bár nincs komoly összehasonlítási alapom, csak a CX-ek (a fejhallgatómat nem keverném bele). A magaskiemelése egy csöppet túlzó, a zenék nagy részénél fokozza a részletességet, egy részénél meg sziszeg.
X.

Asszem mégis CX-400 lessz, de csak a szine miatt, pedig nagyon fontos lenne a hang minőség is. Miért nem gyártanak TD-t fehérbe, aarrgh
, hát nem érné meg nekik? Most egy vevőtöl elestek
.
Amúgy szerintetek érezni fogom a külömbséget a Samsung YP-U5-ös lejátszómon, a gyári füleshez képest?! Írhatna valaki a CX-400-ról is (a változatosság kedvéért
)ha van valami tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
XY

Lehetetlen hogy ilyen béna legyek, hogy nem találom a cikket, de nem találom
.
Belinkelnéd?
XY

http://logout.hu/bejegyzes/mhorvat/sennheiser_cx_400-ii_precision/hsz_1-50.html
Semmi nem lehetetlen

Ez mekkora 
Amúgy ez az XNR, de nyilván ők csinálják az XR házát is 
Hogy a fenébe találtad meg?

szerk: a driver viszont szerintem nem innen van, mert más az impedancia. Aztán ki tudja 
"Function Infrared"
Beszarok ezeken a kínaiakon
Mi az, hogy infravörös funkció? 
[ Szerkesztve ]

Véletlenül, természetesen 
Azért ez durva:
http://www.alibaba.com/product-gs/312994378/Original_best_earbud_headphones_CX95_Sound.html
X.

Mennyibe kerülhetnek ugyan...
asd fgh jkl éáű

ott az elérhetőség, kérdezd meg
mondjuk minimum 500-at kell rendelni