Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#21001) Bodor válasza Deadzone41 (#20998) üzenetére

Bodor
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem arról van szó, hogy kihajtja vagy nem hajtja! Az én 5.1-es házimozi erősítőm is kihajtja a zenéhez használt hangfalaimat bőven, ha zenét szeretnék hallgatni, akkor mégis a sztereó erősítőmről hajtom meg őket , mert sokkal szebben szólnak. Én egy pár hónappal ezelőtt rendeltem meg a B2-őt a FiiO 11-el együtt akciósan, és nagyon örülök, hogy így tettem, mert nagyon megérte!, Sokat hozzá tesz a Sanza Fuse hangjához egy LOD kábellel! Aki nem hallotta még így ezt az összeállítást, könnyen mondhatná a specifikációk alapján, hogy felesleges, de a füllel hallható hangzás szerint tény az, hogy egyáltalán nem. Szóval szerintem megéri együtt megvenni, ha már akciós a dolog.

Ha nem bízol abban, hogy jó választ kapsz, akkor inkább ne is kérdezz...

(#21002) Deadzone41

Deadzone41
(fanatikus tag)

köszi a helpet!

eladó: AKG k601: http://href.hu/x/hqlf ; mini audio mad-07 hordozható dac/amp: http://href.hu/x/hk7s ; DIY canamp: http://href.hu/x/hku0

(#21003) zbence

zbence
(fanatikus tag)

Ez vagy inkább ez?
Vagy esetleg ez?
:U

Utcára, basszusok fontosak..

[ Szerkesztve ]

(#21004) Alg

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na akkor srácok, feladvány:

Öcsémnek vennék egy fülest, középkategória alján valahol, Samu P2-höz... PL50, BW Alpha kategória környékén mi lenne ajánlott, aminek nem túl körülményes az itthoni beszerzése? Valami Senn/AKG vagy Skull?

A másik meg, hogy nekem kellene valami, ez már kicsit trükkösebb eset... Jelenleg TD100II-m van, de a fülem nem bírja, a ház pereme nyomja, és fél óra után már fáj.
Szóval kellene egy füles, ami tudja hozni, vagy legalább megközelíti a TD hangzását, de kisebb a háza, kényelmesebb.

Legyen a keret a kettőre mondjuk 20K, de nem baj ha nem használom ki teljesen...

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#21005) XtremLor

XtremLor
(senior tag)

Ma jött meg a bb 903+ a kialakítása elsőre szokatlan volt, viszont nem kényelmetlen, nehéznek se éreztem még 3 óra zene hallgatás után sem. A media gombok is pár nyomás után megszokható, a hangzással sincs semmi bajom.

Jo vásár volt,az áráról nem is beszélve!

(#21006) ROGER PAPÓ

ROGER PAPÓ
(lelkes újonc)

Erről mik a tapasztalatok?

[link]

(#21007) SHiZUOKA válasza Alg (#21004) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

A TD100 II cseréje elég nehéz ügy, mivel azt megközelítő hangzású és még kisebb házzal rendelkező fülhallgatót, ugyanabban az árkategóriában elég komoly feladat találni. Ilyet most hirtelen nem is tudok ajánlani, remélem más igen.

Tesódnak in-ear (=agybadugós) vagy hagyományos kialakítású kellene?

Earphones in. Volume up. Ignore the world.

(#21008) fi:zi'k válasza ROGER PAPÓ (#21006) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Idevaló a kérdésed. ;)

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#21009) ROGER PAPÓ válasza fi:zi'k (#21008) üzenetére

ROGER PAPÓ
(lelkes újonc)

Thx

(#21010) zbence válasza zbence (#21003) üzenetére

zbence
(fanatikus tag)

hmm? :U

(#21011) Alg válasza SHiZUOKA (#21007) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen, ezzel egy ideje én is küszködök... mikor jobb volt a dollár (190 alatt) akkor még a Mee CC51-el szemeztem, de az a fránya postaköltség...

Öcsémnek mehet az IEM

(#21012) honfoglalo válasza zbence (#20980) üzenetére

honfoglalo
(fanatikus tag)

Nem tudok róla, hogy másképp gyártanák őket. Szerintem nem.

(#21013) Luissimo válasza SHiZUOKA (#21007) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

brainw M1-re cseréld le, az észrevehetetlenül kényelmes a fülben.
és még kissé karcsúbb lesz a basszusa is, ami nem egy hátrány.
sőt más tartományokban is jobban teljesít.

vagy szerezz be egy Soundmagic PL30-at, annak még fültartója is van, azaztán annyira kényelmes, hogy akár kocoghatsz is benne és az is jobban szól, mint a TD 100 II.

(#21014) Alg válasza Luissimo (#21013) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondolom ez nekem szólt volna :B

Jelenleg ott tartok, hogy nekem PL50/BW M2 öcsémnek meg PL30/BW Beta

Kérdés, hogy MP4Nation-ról mikorra jönne meg, illetve van-e valami más csatorna a beszerzésre :U

(#21015) SHiZUOKA válasza Alg (#21011) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Még átgondolom hátha van valami, ami megfelelne neked. Meg a tesódnak szánt iem-ek között is szétnézek.

Luissimo:Ez gondolom Alg-nak ment volna, én szeretem a TD 100 III-t (mégha kicsit mélysúlyos is) még biztos nem cserélném le. :))

(#21016) Luissimo válasza SHiZUOKA (#21015) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

neki-neki.
igazadvan, énsem cserélném le, de nemis nyomja a fülemet.
modjuk ilyenkor hideg, ha fülbedugom, de egy időután átmelegszik :-)
megtaláltam a helyes pozicióját, megtámasztom a fülporcnál, és szépen áll a fülben.
kicsit farnehéz a basszusa ,deazért jó :-) :-)

(#21017) zbence válasza honfoglalo (#21012) üzenetére

zbence
(fanatikus tag)

Ez mire volt válasz? :))

(#21018) Alg válasza Luissimo (#21016) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megtámasztom a fülporcnál

Na igen, én is ezt csinálom, csak kb. fél milliméterrel hosszabb, mint ami elférne, és szó szerint nyomot hagy a fülemben az a fránya él a hátulján... :(((

Szerk de nem megy mélyebbre, hiába döfködöm ;]
Szerk2: vagy a ház elejéből kellene faragni kicsit

[ Szerkesztve ]

(#21019) Luissimo válasza Alg (#21018) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

aranyszabály,
ha kilóg, dugd mélyebbre :-)

(#21020) SHiZUOKA válasza Luissimo (#21016) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Most olyan pocsék idő van, hogy mindig kabát alatt van, amíg be nem dugom a fülembe, így mindig kellemesen meleg. Ha meg szállítom a custom kis bélelt selyemszütyőben jól elvan. :)
Szerencsére nekem nagyon bejött a kényelme, főleg a korábbi Pioneer füleseimhez képest, amiknek nagyon nagy háza volt ehhez képest és 1-2 óra után már kényelmetlenek voltak. A foam párnát szintén nekem találták ki, a gumiharangok nem nagyon szoktak beválni (kivéve a Sony Hybrid féléket, azokat szerettem, most is van belőle, csak nem megy rá a Xears-re a nagy csőátmérő miatt). A basszussal meg egyet értek, sok van benne és tényleg kicsit farnehéz, de a szerethető hangja van, mégha nem is adja vissza a zenét egy az egyben. Ez persze már személyes preferencia dolga, de én kedvelem a kissé mélyorinentált, melegebb, kicsit színezett hangképet.

(#21021) xnace válasza SHiZUOKA (#21020) üzenetére

xnace
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Hybrid bogyókat simán rá lehet tenni az Xears-re. :K Le kall hajtani a harangot, és összenyomni a törsz hátsó felét, hogy kitáguljon az a fele, amit rányomsz a füles csövére. Elsőre nagyon nehéz.

11 hónap garanciás makulátlan fekete iPad 2 32GB WiFi - 3G eladó! Out-of-the-box állapot! 135000 Forint!!!

(#21022) SHiZUOKA válasza xnace (#21021) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Elsőre nem akartam nagyon megkínozni (borzasztó óvatos voltam :) ) nehogy valamiben kár keletkezzen. Ugyanezt a módszert használtam, de a Sony bogyók elég ellenállóak voltak. Mindenesetre még majd próbálkozom vele hátha összejön. :K

(#21023) SHiZUOKA

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak sikerült összehozni, eddig nem tudom mit bénáztam, most simán ráment mindkét bogyó. :C

(#21024) Luissimo válasza SHiZUOKA (#21023) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

kicsit meg kell nyálazni a csövet, jobban csúszik. :D
(Nemisértem, hogy a barátnőd mért nem súgott neked ) :DDD

(#21025) SHiZUOKA válasza Luissimo (#21024) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Nyálazás? Én szárazon tettem be, mégis nagyon jó volt. :DDD :P

(#21026) Fauno

Fauno
(kvázi-tag)

Sziasztok,

szeretnék venni egy új fülest, ezidáig AkG K324P-t használtam, nagyon meg voltam vele elégedve, minimum ilyen zenei élményt nyújtó "agybedugós fülhallgatót " szeretnék. Mit tudtok javasolni? Főleg rock, jazz és metál zenéket szoktam hallgatni.

köszi
Fauno

(#21027) mzso válasza Alg (#21018) üzenetére

mzso
(fanatikus tag)

Szerintem simán lehet reszelni, faragni, kerekíteni abból az éles peremből.

(#21028) ko9

ko9
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintetek megéri az M4 azt a plusz 8ezret egy TDII/TDII-al szemben?

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- Mac OS X telepítést PC-re, hozzávaló konfigurációépítést vállalok! ---------

(#21029) Asbee

Asbee
(senior tag)

Sziasztok!
Telefonhoz szeretnék fülhallgatót venni, azonban fogalmam sincsen milyet érdemes telefonhoz. Tudnátok alsótól a felső árkategóriáig mutatni amit érdemes venni? Köszi!! :R

Samsung Nexus S ICS MIUI 2.5.18

(#21030) ko9 válasza Asbee (#21029) üzenetére

ko9
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eléggé... Nem szabtál meg semmit :D Max a forrást. Esetleg valami keret van rá, mikrofon/vezérlés legyen-e rajta stb?

--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- Mac OS X telepítést PC-re, hozzávaló konfigurációépítést vállalok! ---------

(#21031) Asbee válasza ko9 (#21030) üzenetére

Asbee
(senior tag)

Igazad van. :D. Nexus S-hez használnám csak zenehallgatás, nem kell rá se mikrofon se vezérlés. Keret az max 12 ezer az se baj ha olcsóbb :D.

[ Szerkesztve ]

(#21032) ko9 válasza Asbee (#21031) üzenetére

ko9
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Milyen stílusú zenékhez? :) Külföldről rendelés játszik?

[ Szerkesztve ]

(#21033) Asbee válasza ko9 (#21032) üzenetére

Asbee
(senior tag)

Zene az nagy részt elektronikus de előfordul szinte minden . Külföldről csak UK.

[ Szerkesztve ]

(#21034) xnace válasza Luissimo (#21024) üzenetére

xnace
(PH! addikt)
LOGOUT blog

PWNED! :C

11 hónap garanciás makulátlan fekete iPad 2 32GB WiFi - 3G eladó! Out-of-the-box állapot! 135000 Forint!!!

(#21035) Luissimo válasza xnace (#21034) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

a Tiédet, vazze !!!!!!!!!! :DDD

(#21036) aclandiae

aclandiae
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Sennhesier MX460-asomnak vége. Mi javasoltok az utódjának?

(#21037) Alg válasza SHiZUOKA (#21015) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem akarok tolakodni, de van valami ötleted? :B
Mert akkor megrendelném az egyel alattad írt kombót...

(#21038) SHiZUOKA válasza Alg (#21037) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Jujj el is felejtettem válaszolni, bocsi kicsit szétszórt vagyok ma. Amit írtak szerintem jó lesz neked, jobbat én sem tudok momentán ajánlani. :K

(#21039) ko9

ko9
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is erre valaki? Még a karácsonyi tumultus előtt meg akarom rendelni az egyiket :B

(#21040) Alg válasza SHiZUOKA (#21038) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmi gond :)

Akkor úgy néz ki öcsémnek Alpha lesz, én viszont még mindig nem döntöttem a PL50 és az M2 között... PL50 felé hajlok inkább, tesztek alapján nagyon kényelmes, és úgyis ki akartam próbálni egy armatúrás fülest

(#21041) SHiZUOKA válasza Alg (#21040) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem PL-50. Igazából egyikkel sem fogsz rosszul járni, a PL-50 meg más tapasztalat/élmény lesz mint az M2 és ugye az a legjobb, ha mindent kipróbálsz (bár a kettő hangzásvilága elég különböző karakter). :K

[ Szerkesztve ]

(#21042) Tweaky

Tweaky
(lelkes újonc)

Egy Ipod touch-nak rosszabb és ha igen mennyivel a hangzása, mint valamilyen Cowon lejátszónak?

(#21043) SHiZUOKA válasza Tweaky (#21042) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez mehet on-ba ebbe a topikba.

(#21044) Alg válasza SHiZUOKA (#21041) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm-hmm... most megláttam az M4-et, 5 dolcsival lenne drágább mint a PL50... hm-hmm nehéz ügy ez :DDD

(#21045) SHiZUOKA válasza Alg (#21044) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Most nézelődtem arra én is, 5 dollár már nem is olyan sok...mire véget ér diskurálásunk szerintem eljutunk szépen lassan a B2-ig. :DDD

(#21046) Alg válasza SHiZUOKA (#21045) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Maradok a PL50-nél, válság van :DDD meg már a TD-nél is úgy voltam, a következő PL50 lesz... most úgy vagyok a következő majd M4 lesz ha ez nem jön be :DD

(#21047) Gabcsika

Gabcsika
(tag)

Panasonic RP-HJE170 fülit keresek Onyx Black-ben vagy esetleg Sapphire Blue színben. Fehérben több helyen is látok találatot, de a két fenti színben nem. Ti tudtok esetleg mondani valamit?

Köszi!

Freedom, Nature, Love & Music

(#21048) SHiZUOKA válasza Alg (#21046) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Talán a legjobb lenne biztosra menni. Egy PL-50, egy M4 meg egy B2. Így végképp nem lehet mellényúlni. Ez egy hosszú távú beruházás nincs mese. ;]

(#21049) Alg válasza SHiZUOKA (#21048) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D
Gondolkodtam, hogy PL50+M4 és amelyik kevésbé tetszik eladom, de magamat ismerve nem adnám el (jó lesz ha a másik elkopik alapon) ;]

Viszont fizetés után felugrott valami ablak kérdőívvel, kitöltöttem, elküldtem, és most 100 dollárért választhatok 4 magazint na ez meg most WTF? :F

(#21050) SHiZUOKA válasza Alg (#21049) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Óh ismerős eset, ezért korlátoztam magam egy TDIII-ra mert, ha még veszek egy Brainwavz-ot mellé akkor már mindjárt lejönne melyik a jobb, de akkor már jöhetne egy XE200Pro meg egy Soundmagic is és a végén egyiket sem akarnám eladni...Csúfos egy függőség ez, inkább gyűjtenék bélyegeket. :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.