Szépek..az tuti..jo kis telo ez
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
Szépek..az tuti..jo kis telo ez
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
lol

Note 2 ?
miaz?
d600 al hoviharban: 
[link]
Note 2 ?

jó, nem csak a legjobb képeket kellene bemutatni, hanem az átlagosat, bemozdultat, átlag alatti, esti, ...
Csak tisztán
a vihartol azért távol van
Nem én rakom fel ezeket ha nem vennéd észre..
Képeket is kérnék szépen a hozzászólásokhoz.
(Magyarul: mellőzzük az offot.)
Köszönöm.
...

köszi 
melinda75

neked is köszi 
melinda75

nekem ezek az átlagosak mert én nem tudok fényképezni. de egy teljesen automatával mint ezen a telon van nem nehéz. persze nekem is voltak bemozdult képeim de már többé kevésbé megtanultam hogy kell ellöni a képet.
melinda75
(#313) Viktor0610 válasza Viktor0610 (#309) üzenetére
A korábbiakhoz hozzátenném:
- használjátok a MOD-gombot.
Azért van.
Köszönöm.
...
Nah találtam pár képet még..ezek Gx30al készültek nagy felbontásba..hát meg kell hogy mondjam hogy ennek a 0.9mpxes kamja sok sok 2mpx-es kamerát leköröz..de beszéljenek a képek
Személyes kedvencem a virágcsokor
)
[link]
[link]
[link]

Szép képek.

Mennyi Mpx, Mivel készültek? ST60, (MC60
) ...?
Kis infót a képekhez lécci tegyetek...
Csak tisztán

nekem is sharp gx30-am van, és imádom, mert szerintem is gyönyörű képeket tud csinálni
''A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik.''
Ha jól tippelek Agostino kolléga képei egy SE K750-nel készültek.
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

Videókból melyik készülékek a jók?
N70, E720 (352*288 féleséget) melyikek tudnak még. Úgy, hogy a K50i már nem jó.
Van még 60ezer maxig?
Jöhetnek ide a bizonyítékok! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Csak tisztán
Te most ismersz engem, hogy elsoroltad az eddigi telefonjaimat, vagy csak ráhibáztál? Esetleg ennyire nyomonköveted az életem? : DD
Amúgy bocs, elfelejtettem irni a készüléket, de canniball jól mondja, K750ivel lövöldöztem.
http://www.flickr.com/photos/schbence/

A K750i amilyen erős fényképben, olyan gyenge videóban ...
Videókat nem lősz
?
Csak tisztán
Szerintem is..ez a kis telo is nagyon szép képeket csinál.
Nekem most D600am van..azelőtt volt 2vel gx30am de szerettem
ha a videó számit akkor D600...szerintem mostanság annál szebb videot nem csinál telo..nem fixelse gyors..ahogy a kezed mozog ugy reagál és nem folyik el mint az sonyké...
Nem nagyon van mit felvenni. : )) Magánéletem videoit pedig nem óhajtom feláldozni, még akkor sem, ha ezzel szétoszlatok benned egy tévhitet. >: ))
[Szerkesztve]
http://www.flickr.com/photos/schbence/
Igen D600 video felvevöje legjobb jobb mint a nokia VGA video felvevöje!
Gyönyörüen vezs fel videot. igaz 30 fps nincs meg de cserébe kép tökéletes-

Note 2 ?
Én is igy gondolom..jah és ha lessz időm akkor ma én is dobok fel pár képet

Hellosztok
Ez a kép is D600-al készült gondoltam felrakom
[link]
759kb lett sztem ez elég nagy nektek mekkora a legnagyobb 
[Szerkesztve]

melyik Nokia VGA -nál?
6280, N70 -nél már nem jobb. Vagy igen? 
[Szerkesztve]
Csak tisztán
N70-nél mindenkép!
6280 ugye VGA videot vesz fel de szinek és fps nincs rendben..
Mig D600 tökéletes minöségben veszi fel a videot.
Note 2 ?
Igy is jó 
Note 2 ?
szerintem is elég szépek..nincs is rá panasz

úgy ézem elég sok embernek van D600 telója
nekem most csak egy P800 ra futja
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Elkészültek a videok 80-al mentünk és igy folyamatos kép. hamarosan felrakom.
Note 2 ?
Tádá! 
D600a-l készült video. ezen a helyen a duna csunya dolgokat müvelt... hát igen ilyen természet.
Jó minöségü d600-al készült video tölthető [link]
(lesz még)
Note 2 ?
D600-al készült video! kocsibol, 70-el. felhuzot ablaknál!
Igen a D600 az tud!
[link]
Note 2 ?

amin dátum van az milyen kép?

Ez tényleg jó videó!
Csak tisztán
Igen. és még lesz, csak hát családi videot nem rakok fel, azok mégjobak.
Note 2 ?
amugy milyen lejátszóval lehet gépen megnézni?

MIndegyik kép megvan dátumozva....
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Elvileg, majdnem mindegyikkel. 
[Szerkesztve]
Csak tisztán
Nem a lejátszo lényeg hanem a kodek. 
Note 2 ?
jah bocs..én csak a virágosokon vettem észre
PowerDVD befőtt vele