elég szép képeket csinál az is de szerintem full felbontásban olyasmi mint a tied
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
elég szép képeket csinál az is de szerintem full felbontásban olyasmi mint a tied
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
[link] Eztet tennap csináltam w800-al
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Hát igen, ez szép kép lett!
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

Pár centire a természettől.D600-al.[link]
[Szerkesztve]
ez nagyon szép lett
az egyetlen hiba a d600ba...no macro

Hát igen különben tarolna. 

hát semmi sem tökéletes sajna
látom szeretsz fényképezni

Hát persze!
(már több mint 1400 képet csináltam!
)És még azt mondják h. a telefonok használhatatlan képeket csinálnak...voltam 3 napot kirándulni, a telómat vittem, és jól is jártam, nem kellett több dolgot magammal cipelni
na még egy pár kép:
[link]
[link]
[link]Szép tájkép 
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui
Hát azért mostanában már elég használható fényképezőket raknak a teloba.
1400kép?
nekem a d600 megvan vagy 3 hónapja és csináltam vele vagy 50et

bölvárosban jártam..ezeket láttam
...sharp v903..és optikai zoom bemutato...
(enyhén felhős idő..1x sütött..1x borult)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Ericsson A2628 - Nokia 3310 - Nokia 3510i - Sharp GX-20 - Sharp GX-25 - Sharp GX-30i - SonyEricsson S700 - SonyEricsson K750i - Nokia 8910i - SHARP v903 - Nokia N95 - Nokia 8800 - Samsung G800

kissé link voltam..szoval egyik csak 1 megapixeles..és amugy mind közepes minőségü..igy csak feleakkorák..ez van ha valaki 3 filmet hurcol a mobilján.. 
Ericsson A2628 - Nokia 3310 - Nokia 3510i - Sharp GX-20 - Sharp GX-25 - Sharp GX-30i - SonyEricsson S700 - SonyEricsson K750i - Nokia 8910i - SHARP v903 - Nokia N95 - Nokia 8800 - Samsung G800
meglátszik hogy Sharp

Jó képek. 
Note 2 ?

D600 tulajok figyelem!
Na leirom milyen bálitásokal lehet szuper képeket késziteni
Beálitások
méret UXGA
Minöség: nagyon finom
jelenet mod normál
fénymérés: Mátrix
ISO: 100
Note 2 ?

SE tulajok figyelem!
Kép készítési trükk: nyomjátok le a gombot míg zöld lesz a keret és mehet.

iPhone 4
igy miért lessz szép/szebb mintha másképp van beállitva?
A Tapasztalat beszél belölem 
Note 2 ?

Ez hihetetlen!
H. le fordítsam amit írtál: először félig- míg zöld nem lesz a keret - , majd teljesen kell lenyomni az exponáló gombot. ez nagy trükk! 
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Mivel a V600i nem Autofocus-os!
Hát pont azért mondtam
Mind1 ezen ne akadjunk ki!

jaj de ''okos'' vagy
csak nem annyira, h ertsd mire/mit mondtam 
semmi baj 
mod.: 
[Szerkesztve]
iPhone 4
aha értem..nah majd megkukkantom
LOLLER! XD
http://www.flickr.com/photos/schbence/

K750i [link]
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!
nem is rossz ez
az első képen egy suzuki hayabusa van?? 
Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!
Pontosan! Na végre valaki
Bár nem nagyon csípem a suzukikat inkább yamaha párti vagyok de ez nem az a topik
Kicsit át volt alakitva az első idom ez a képen nem látszik!
meg nem legjobb állapotban volt 
1300as?? jah mikor elsőnek ültem rajta...fuuuu.azthittem végem lessz
Hát igen van az 1300as és a hayabusa! azthiszem csak annyi különbség van köztük hogy a hayabusán van japán krikszkraksz, a simán meg nincs de lehet hogy tévedek!
Hát örülj neki hogy ültél! Én eddig csak egy régi 1000es yamahán ültem
ültem rajta..de jobban örültem volna ha a sajátomon ülök

Látom jártál Mohácson 

Szépek a képek,főleg az ami ott az a keresztes,de mintha az összes képnek lenne egy ilyen kis sárgás beütése.
Az miért van?
Vagy csak romlik már a szemem?
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

Némeiken tényleg van,napsütésbe nem mindig találom a helyes beállítást,mert akkor elég rosszul látom a kijelzőt... tükröződik...
Vajon a D900 jobb képeket fog csinálni???
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
oh esküszöm befizetnék egy ilyen telora ha nem kéne most gépet fejlesztenem

Szerintem max ilyet...