Ebben már nincs, rezeg csong egyszrem mp3 háttérben fut, java feltöltés szoval szuper. 
Note 2 ?
Ebben már nincs, rezeg csong egyszrem mp3 háttérben fut, java feltöltés szoval szuper. 
Note 2 ?
Esetleg ilyen telom lesz, ami nem biztos, anyigiktol füg akkor majd leszkép özön, 
Note 2 ?

Mintha eddig nem lett volna képözön ...

iPhone 4
jah tényleg...elirtam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
hiányosság minden teloban van..épp ezért tud ilyen rohamosan fejlődni a telekommunikáció..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
rádió van benne? mert a samu azt általában hajlamos kihagyni a 100K-s teloiból is.
Minden van benne fm rádio is, digitális erösitő zenéhez, névegykártya szkener. 3g-s.
stb..
Note 2 ?
és mennyi lesz az induló ára? az lehet ár tudni?
Képeket (is) linkeljetek, legyetek szívesek!
A párbeszédet a készülékekről a megfelelő topikban folytassátok, vagy privátban.
Köszönöm.
...

Friss Nyáregyházán a VB.-n készült kép:
D750
[link]
nem rossz..ésén még a kamera miatt nem akartam D750et venni...telon olyan pixeles a kép..athittem hogy olyan gépen is de látom hogy nem
Samsung z710 kérdésekre itt válaszolok 
[link]
Note 2 ?
irtam oda

bocsi ezt az elöbb kihagytam 
telón rajzolt képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[Lhttp://kepfeltoltes.hu/060508/NewPasteImage5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/L]
bár lehet nem illik ide anyira, de ilyet is lehet vele 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
p800? huh régen hogy szerettem..szép fénybe elég türhető képeket csinál egyébként..majd akkor is próbáld meg

tudom én azt 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
akor jó..amugy egy jó telo csak ne közlekedj nyomkodás közben

még szerencse, hogy becsukott flippel is lehet használni és így elérhetem könyen menet közben is az alapfunkciókat
(#565) kovsol -re azért pont a P4 es logo-t rontottam el
(futottam programozás zh -ra)
[Szerkesztve]
hát ezaz..pont z a baj hogy csak az alapfunkciókat lehet elérni..de tény hogy jó teló
Akkor mégegyszer megkérnék mindenkit, h. képeket (is) linkeljen, vagy ne szoljon hozzá -főleg téged, Sirandrish.
Köszönöm.
...
(#572) Sirandrish válasza Viktor0610 (#571) üzenetére

Nagyon jó képeket csináltál a legjobban a Kavicsos tetszik. 
Hát igen nem hiába a SonyE. vannak mostanába a legütősebb kamerái.
Én Samsung párti vagyok és azt mondtom jön még kutyára kamion.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

Nekem nem jön be a link
Elég régi már a post, lehet azóta törölte a képet.
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

Elnéztem 
Nem vettem észre hogy az első oldalon vagyok 

Ez Samsung D500-zal lett lekapva:[link] Nagyon finom volt! 
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
''Bibi! A kép nem található, vagy nincs hozzá jogod.'' 
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

Nagyon szép képeket csináltál
. Ezeket a képeket kellene megmutatni egypár emberkének aki elvan ájulva d600-tól meg a társaitól.
Majd holnap én is nyomok fel egypár képet a k750i-ről.
A pókos képet lehet jobb lett volna ha kicsit messzibről fényképezel ''1cm'' mert nem tudott a teló jól fókuszálni a pokicára.
[Szerkesztve]
Köszi...
A póknál sajna csak egy képre volt lehetőségem,mert megíjedt és fedezékbe vonult... 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Na és most? [link]
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
Most o.k. Guszta. 

Itt egy másik U.azzal a mobillal: [link]
Háttérben az Adriai tenger. De jó volt ott. Jobb mint itt rohadni az irodában.

Ez mivel készült gondolom valami Samsungal esetleg v200-al
.
Jó kép lenne ha látnák is valamit belőle de azért ne hasonlítgassunk egy 1.3mpixeles(d500) kamcsit egy ''csúcs minőségű''
(K750i)2mpixeles telóhoz a saját kategóriájában jó mert az biztos hogy a k608i-né jobb képet csinál meg 6230inél is.Sztem.
A poharas az jó kép lett. 
[Szerkesztve]
Héjj gyevek!
Ki akar itt hasonlítgatni???
Szerintem te kezdted el ezt a''ne hasonlítsuk össze K750i-vel''
És különben is már a t...köm ki van a K750i-vel! 
Mi van az a menő???
Van nála jobb is.

Melyikből nem látsz semmit? Megint xarul linkeltem?
Igen D500, ahogy megvettem rá egy hónappal kijött a D600 2Mpixel. Inkább várni kellett volna...
A K750 inkább a D600-zal 1 kategória...
Én elégedett vagyok a minőséggel, úgyhogy eseményekre külön gépet nem is viszek. Amit ez csinál nekem bőven +felel.
[Szerkesztve]
Ja meg a másik dolog.
Én nem nevezném már a K750i-t csúcsminőségnek.
(Nem azért mondom mert D600 rajongó vagyok,mert már az se csúcstechnika.)

Nem azt mondtam hogy a teló csúcskategória(technika) hanem 2mpixeles gépekhez képest csúcskategóriában van mert azér nem egy rossz kamerája van.Abba hagyom ezt a hasonlítgatást van aki ezt szereti van aki a d600 engem annyira nem érdekel anyagban a d600-job mint a k750i nem lehet összehasonlítani a kettőt van ameliyk ebbe jobb van amelyik abba.
Akinek eddig is Samsung telója volt a d600 az neki a legkirájabb.

Ezt [link] nézzétek meg! Szerintem nagyon jópofa. 
szerintem ne nagyon dumágassatok max ug ha csatoltok egy két képet mert a mulkoriban eg y MOD mondta hogy cucc van..csak szoltam...
Azért véleményt lehet nyilvánitani, hogy de szép de xar, de jó stb.
Hamarosan én is rakok fel képeket.
De már ugy rávagyok katanva a D900-ra ![;]](/dl/s/v1.gif)
Note 2 ?

szerintem pont az az amiből elege lett hogy mindenki mindenhez..''de szép kép'' meg ilyesmi..de nekem mindegy...
Déhatszzalzsal készült kép
D600-al készült kép: 
[link]
Note 2 ?