a Shapr 903 nem készit szép videot??
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
a Shapr 903 nem készit szép videot??
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
de nem ám. 
Note 2 ?
Nana!!!
Akkor ezt mivel magyarázzátok?
Részlet a Mobilarena 903 tesztjéből:
''A videofelvétel szintén megérdemel egy-két szót. A hagyományos 3gp formátum itt is megvan, de ha jót akarunk magunknak, akkor asf-ben rögzítsük a dolgokat, mert ebben az esetben 320x240 pixeles a felbontás.''
A 903 igenis jó videót készít!!!
...
hát én külföldi oldalon olyan siralmas videokat láttam hogy csak na.
de valaki berak ide egy 903-al készült jó videot akkor viszaszivom
Note 2 ?
Tessék, az előbb is említett tesztből: [link]
...

Spec. érdekelne a rosszabb minta is!
(mp4 - et mivel lehet lejátszani / alakítani? pl. E720 ilyet készít, állíólag sz.jól...)
[Szerkesztve]
Csak tisztán

[link] ezt telepítsem hozzá? 
Csak tisztán
Hát ez nem nagy szám, a se w900 d600 és öszes cif videos samsung jobbat vesz fel.
nokia n70 n90 is.
Note 2 ?
Egyszerü.
vagy felrakod a quictimet. vagy a media player clasikot. amit pl az origo.hu rol lehet szedni.
Note 2 ?

Érdekes, mind a kettő fent van, de társítani nem tudom. 
Csak tisztán
Lehet hogy régi verziok.
Note 2 ?
Ok, győztél.
A GSMArena.com D600 tesztjében valóban jobb a D600.
a D600 videórögzítője előtt...
Azt azért hozzátenném, h. nem olyan vészes a 903-é sem... ![;]](/dl/s/v1.gif)
(A topikot átneveztem.)
...
Még ma rakok fel d600-al készült videot.
meg w900-al készültet is.
Note 2 ?
Ezt a videót D600-al rögzítettem nem tudom miért de valamiért kivételesen jóra sikeredett: [link]
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

Ti mivel nézitek meg az mp4 -et?
S.J.M. A tiéd különleges, itt hallok vmi motor bőgetést, azaz hangot lejátszik jelen pill. a Winamp. A többi mp4 -nél semmit.
[Szerkesztve]
Csak tisztán
Az egyik gépen Media Player Classic-kal, a másikon pedig QuickTime-mal. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Töltsd le mindkettőből a legújabbat.
...
Én is winamp-al játszom le, de nekem van kép is akkor valószínűleg codec gond lesz. De ne kérdezd milyen codec kell hozzá. 
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
MpegablePlayer,JetAudio.... 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Hát szerintem neg jot...és Viktornak igaza van
Lehet találgatni ez mivel készült. Pénteken kiderül 
[link]
less qq more pewpew!

és az a gáz, minél többet kavarok, annál rosszabb lesz ...
feladom, majd resetelek...
3 lejátszóból egyikkel se.
Megnéztem máshol (fűrész jelenet
). Jónak tűnt pl. 6230 -hoz képest. Ez milyen felbontás is pontosan?
Érdekelne ''gyenge'' , tehát nem a legjobb autó (üvegen át) ból keresztüli videó pl. ilyen van egyik minta oldalon.
Csak tisztán

Az 1. -t még nem is hallottam, majd róbálkozom. 
Csak tisztán
Én tudom... ![;]](/dl/s/v1.gif)
...

1,9 Mpixel -t ől elvárható kép. 
Videót tudsz?
Nagyon érdekelne... 
(akár privibe is jöhetne
)
[Szerkesztve]
Csak tisztán
Ha videót is adnék, úgy szűkíteném a lehetőségeket 
less qq more pewpew!
Szabad a gazda? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Beírhatom a ''tippem''? 
...
Be, úgysem mondom meg
Pénteken kiderül 
less qq more pewpew!
Én asszem tudom. Beírhatom?
#279 Viktor0610: elment
[Szerkesztve]
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Ne...
Küldd el privátban...
...

Felkerül egy részletes teszt, videókkal? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Csak tisztán

Helyes, rakjatok videókat / képeket minden mennyiségben !! 
Ha nem tudom lejátszani is megnézem máshol. 
Csak tisztán
igen.
less qq more pewpew!
Láttad, h. ''meghekkeltem'' a képet, amit belinkeltél a találóskérdéssel?
Már nem írja ki a típust... ![;]](/dl/s/v1.gif)
...
ezek is szépek..nem tudom hogy hogy de a D600 kameráját nagyon eltalálták..láttam néhány 2mpxes eloval csinált képet de meg se közelitik..az egyedüli amit hiányolok ebböl az a macro mod...
Én pl. láttam...csak a metadata miatt mentettem le a képet erre pont a lényeget szedted ki. Csúnya, rossz fiú! 
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif
köszi
less qq more pewpew!
hát jah..szép időben tényleg százszor szebb képet csinál

Mutassatok nagyon gagyi képeket is. 
Csak tisztán
ok 
Note 2 ?
Egerben lax?
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

d 600-sal készült
melinda75

ez szintén a lent emlitett teloval
[link]
melinda75
nagyon jó képek 
Note 2 ?
nem
Note 2 ?
probálj meg valamit közelröl lekapni..majd rjössz