Elnézést...K750@W800,amúgy az EXIF adatokban benne van... 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Elnézést...K750@W800,amúgy az EXIF adatokban benne van... 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

A muter e700 ával készült ez a kép még régebben szegeden a pláza előtt 
Nagy tuning rajongó vagyok ezért muszály volt lekapni .
(a JE design felirat nem valószínű hogy eredeti !!! mivel...........)
[link]
[Szerkesztve]

Jo az E900 már láttam olyat csak a gombok amok nem tetszenek de igen szupi kis telko. 
Szintém Samsung E900-al készült!
[link]
[Szerkesztve]
Note 2 ?
Húú de zsír cuccos

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

csak megnyitom, osztmehet atempbe 
a pálya
ez milyen teloval lett csinálva? k750?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
ahhoz képest szép
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
Igen,azzal...

A hszek alapján azért kiviláglik, hogy ki melyik márka irányában elfogult.Én azért degradáltam le a videó minőségét mert láttam 6280 és n93 videókat és ahhoz képest írtam azt, hogy ez gyenge.
A tengerbiológusok emlősnek gondolták a bálnát, a dohányosok korábban halnak!
Én Samsung párti vagyok mégis azt mondom hogy a SE makró képei verhetetlenek..amugy meg n93? hol kapható az? mert ennyi erővel akkor nézzük a Samu b600at aminek 10mpxes kamja van..nem baj hogy csak koreába kapható de akkor is...
egész tisztességes felvételeket lehet vele készinteni.. főleg ennyiért igazán jó vétel volt
a k600i-s topicban még feltettem egy fontos kérdést amire még nem válaszoltál a hivószámkijelzésel kapcsolatban. megtennéd, hogy kommentelsz a topicba egy választ?
Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!
Válaszoltam a másik topicba
Amugy tényleg nem rossz, ennyit bőven megért!
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!
Hát nem rossz..ténylg..picit zajos maga a kép de ahogy elnézem az időjárás sem épp a legegfelelőbb volt

Nem vártam volna a V600-tol hogy ijen jo kis kepeket csinál minden elismerésem,ennyi pénzért...
Mé mennyi pénz most egy v600?
(#668) Bernardo20 válasza Sirandrish (#667) üzenetére
35-41 között láttam..
én veszek egyet az biztos..ideje lecserélni a 3310-est
Tényleg nem a legjobb idő van fotózásra!
35ezerért vettem zsir ujan és ahhoz képest még gány időbe is elfogadható képet gyárt
(#670) Sirandrish válasza Bernardo20 (#668) üzenetére
3310est használsz? ez szép dolog..nem gondoltam volna hogy van még ilyen
annyiért nem volt pénz..és tényleg szép képet csinál
(#672) Bernardo20 válasza Sirandrish (#670) üzenetére
sokan vannak még akik ilyet használnak.
Egyébként moto e398 al nyomtam nagyon sokáig,csak megadta magát..igy már elég régóta használom a régi 3310esemet..kész rémálom,de erős nosztalgia. De nem birom már vele sokáig! főleg, hogy megtaláltam az utódját a v600i személyében.
(#673) Sirandrish válasza Bernardo20 (#672) üzenetére
hát használnak de mellette azért sokaknak van más telojuk..szerintem nem fogod megbánni a v600at hisz annyiért simán megéri
mondtam én..jóóó
ez nagyon jó. nekem nem is kell jobb egy telefontól

szerintem sem rossz! Azért mégis csak SE!
Hát szerintem sem kell többet elvárni egy ilyen kaliberü telefontól!
Ha még szebb idő lesz még szebb képeket lehet majd csinálni! 
hát végülis
jah...Samu powaa
Tudtam!
Írni is akartam hogy samu párti vagy
A samsungok is tetszenek de maradok ennél a ''szépségnél''
JA és r'n'r 4ever

Szeritem most makroban a Samsung P850 legjobb europában.
És azért is mert ilyen opcio nincs benne!!
Tehát még makrot sem kel használni és mégis lehet közelröl fozozni és kép szuper éles lesz! 
Note 2 ?

Ha nincs makro mód akkor nem lehet benne a legjobb 
Közelről fotózni nem feltétlenül egyenlő a makrófal. Jól van beállítva az egy dolog. Ez kb olyan mint ha nincs vaku de a lámpánál lehet szép képeket csinálni.
Hát azért a legjobbhoz huz a szived mi?
jah és Igazad van...RNR powaa
szerintem makrónélkül nem tud olyan képeket csinálni közelröl mint a makróval ellátott telok..ez nem iskérdés...
Akkor nézétek meg nokia e60-röl készült képet [link]
Note 2 ?

kikérem eme alaptalan megállapitásokat én és a kis mobilom nevében 
emlékeztetőül néhány eddigi alkotásom:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

majd még alkotok csak a szigorlatomon legyek tul..
(az a legjobb,hogy 2éves készülékeken veszekszünk..azóta hol a világ?..szuper nokia
bár már kinéztem a vs 906-t.. arre lecserélem..elkezdtem gyüteni( 4megapixel..4x optikai zoom..vga kijelző és videófelvevő..ahhh)
ui.: amugy ár-foto viszonylatban semmise veri a K750és társait..hiába kerül 2-2.5x annyiba a mobilom..annyival nem jobb 
Ericsson A2628 - Nokia 3310 - Nokia 3510i - Sharp GX-20 - Sharp GX-25 - Sharp GX-30i - SonyEricsson S700 - SonyEricsson K750i - Nokia 8910i - SHARP v903 - Nokia N95 - Nokia 8800 - Samsung G800
Ti csak makrozni tudtok?
hol maradnak a tájképek? 
[Szerkesztve]
Note 2 ?
ezeket én is hiányolom..meg a saját házról készült képeket
Hajnali kép:[link]
ez nagyon-nagyon szép kép! gyönyörű a táj!
Nálunk is van szép táj
[link]
remélem hamar kész lesznek az átalakitással tescová 
Ez nagyon jó lett..szép
Ez csodálatos táj..gondolom a turisták imádják
Hát ha erre jár turista akkor az az Ő baja
Eddig turistát csak akkor láttam kicsiny városunkban amikor jöttek németországból a testvérváros lakói
Valahogy nem egy szép látvány egy 30éves rosszant csöves lakta építmény!
Na majd jól megcsinálja az önkormyánzat
Na azért van mellete szép hely is
[link]
rájöttem hogy van rajta minőség állítás és több mint a kétszerese lesz a mérete a képnek 
Hát végülis kit mi érdekel?
el lehet adni történeti romokként
az önkormányzat meg majd megcsinálja ha jó befektetésnek találja
Bocsi..hülye vagyok de mivel iskészültek?
jah és nyíregyházi vagy?
K750,és nem nyíri vagyok...