Milyen kodek kell?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
Milyen kodek kell?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

azon van makró mod nem? megteszed hogy raksz fel azzalkészült képeket?

Egom rulz! 

HA hiszed ha nem ez makróval készült 
Sztem jó lett, + az is belejátszik hogy nem vagyok 1 nagy fotós.
Tán többet kéne tudnia egy D750-nek? Komoylan kérdem, mert ha ''szar'' akkor visszem gariba!
Ja és itt ragadnám meg az alkalmat: makrót csak közeli képeknél célszerű hazsnálni vagy a távoliaknál is? (nekem folyton be van kapcsolva de ha ront a távoli minőségen akkor kikapcs)
Szintén makró,este fél hét körül lőttem:[link]
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
persze hogy ront a távoli minőségen...a Makró direkt arra van kitalálva hogy a közeli dolgokat élesiti...nézd csak meg...próbálj valamit belógatni a kamera elé(ugy 5-6cm-re)...kapcsold ki a makró modot...sz@rt se fogsz látni beőle..kapcsold be...tádám...szupi
ez viszont gyönyörü...d750ez is?

Makró: [link]
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui
ez az egyetlen dolog amit hiányolok a d600ból.
K750@W800...
Kamerában ugyan azt tudja mindegyik.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
tudom..de én most a D600rol beszéltem..mármint hogy abbol hiányolta a makrot.

Szerintem az ideális az lenne ha a D600-ban olyak kamcsi lenne mint a k750i-ben, és a K750i-ben olyan videófelvételi lehetőség lenne mint a D600-ban. 

Látod ez hasznos ''tecnologia csere'' lenne 
Egyetértek...
Még két makró kép,gyenge fényviszonyok mellett,mobil fénnyel:
Moto L7 [link]
Sharp Gx25 [link]
[Szerkesztve]
A GX25-ről készült kép annyira jól sikerült, h. eltűnt... ![;]](/dl/s/v1.gif)
...

Nekem bejött a fele ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ejnye...Csak feltölteni felejtettem el...
THX,most már nézhető...

Most már müxik! 

Jók lettek.
Köszi... 
A GX25-ről készült kép sokkal szebb... 
Nem, nem vagyok elfogult... 
...
Tudom,egy cseppet sem vagy az... 
(#376) Viktor0610 válasza Sirandrish (#375) üzenetére
Az első Pizában (lehet, rosszul írtam) készült? ![;]](/dl/s/v1.gif)
...
(#377) Sirandrish válasza Viktor0610 (#376) üzenetére
Majdnem
Nyíregyháza Örökösföld
(#378) Viktor0610 válasza Sirandrish (#377) üzenetére
Csak mert az összes ház ferde, mint az a bizonyos torony... 
Na de nem offolok töbet, mert ''a topik kiemelt moderátori figyelem alatt áll''... 
...
(#380) Sirandrish válasza Viktor0610 (#378) üzenetére
Áh nyugi...erre nem jár Moderátor
amugy nemtudom miért..szerintem bemozogtam..ugyanis ha Legnagyobb felbontásban nyomatom a képeket akkor kell neki vagy 2-3sec hogy felfogyla a képet..addig csak állitgat..szerintem hamar huztam el a kezem

Nyíregyháza? Tehát földim vagy! 
Te is Nyíregyházi vagy?
hol laksz? mármint pl Kertváros..nem házszámot kérek
)

Igen, Nyíregyházán élek. A belvárosban, a ''piros házban'', az Univerzummal szemben. 
Azt tudom hol van..végülis ez egyértelmü
ismered Dankó Balázst vagy Szanics Lacit?

Mivel nyomtatsz Milyen cm-ekkel?
Thx a képeket.
Csak tisztán

Dankó Balázs a szomszédom 
Nem nyomtat, hanem ''nyomat''!

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

Ami nem a témához kapcsolódik és nekem szól a továbbiakban priviben, mert a moderátorok leszidnak majd. 

vazz
, nem rég keltem 
Csak tisztán
A jelenlegi aláírásom tökéletesen igaz jelen pillanatban... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Kerüljük a chat-szerű, off hozzászólásokat.
Köszönöm. 
...

Ezek nagyon szépek. Itt a jó idő jönnek a szebbnél szebb képek.
A telefonom köszöni szépen a bókot.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyes képek még tavaly készültek és hogy azért válogattam is.
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif
már megválaszolták helyettem a dolgot
Szépek..mivel készültek?

lehet hülye kérdés lesz na de felteszem 
terveznek-e olyan mobilt amiben van optikai zoom ?
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|