Ja bocsesz.Azt elfelejtettem odaírni,hogy D600-al készültek
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Ja bocsesz.Azt elfelejtettem odaírni,hogy D600-al készültek
Pl.: Sharp 903.
...
már bocs de ennek mi köze van a témához?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
nah azért...legközelebb elég lessz ha annyit irsz hogy fudazsuu
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
fudazsuu???
Az meg mi?
az olyansmi hogy tudni fogjuk hogy a D600alkészült képek..vagy mond azt hogy jacukujova jema
Most már világos.
Köszi a felvilágosítást.
Ma rakok fel uj d600-al készült videokat!
Note 2 ?
nem ugy vettem észre

Ezek nagyon jó képek! Gratula! 

Nagyon szépek lettek. Az SE nagyon öszerakta ezt a családot (K750/D750/W800).
A saját kategóriájukban nincs párjuk ha fotokról van szó 

Köszi mindenki! Most h. itt a jó idő,lehet ám kattintgatni!
egyébként nem csak fotóknál jók, hanem zenénél is, főleg a W800i
imádom a telót 
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui
tényleg szépek..jó kis telo az is

Zenében sincs igazán ellenfél. Jól összerakott kis ketyere.

szabad tudni menyiért vetted ?
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

szuper képek,
a videóból nem muszáj, hogy csalási legyen, csak láthassunk vmt . .
Csak tisztán
Ok, holnap veszek fel majd valamit amit érdemesnek találok aztan feltöltöm valahova.
http://www.flickr.com/photos/schbence/

75k volt függetlenül.
Jó képek Agostino! 
[Szerkesztve]
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui
Sziasztok..mit gondoltok..most D600am van..mire érnéezt meg lecserélni? W800i? az nem mi? mit ajánlanátok?
persze olyasmi kéne amire nem kéne sokat rádobnom.
[Szerkesztve]
(#422) Viktor0610 válasza Sirandrish (#421) üzenetére
Miért akarod lecserélni?
Vadi új készülék!
Csak mert a W800i fényképezője, zenelejátszója jobb, de a minősége (anyaghasználat), kijelzője gyengébb.
Ezen a [link]en folytassuk, ha van további kérdésed.
...
(#424) Sirandrish válasza Viktor0610 (#422) üzenetére
Irtam a másik topicba...
Üdv.
Itt a beígért video : [link]. Haverommal mászkáltunk az utcán, azt vettem fel amit láttam. Letöltéssel lehet kicsi várni kell, de majdcsak lesz szabad szál. Ha meg nagyon nem, akkor felnyomom máshova.

Szerintem ez [link] az oldal a legmegfelelőbb erre a célra, én mondjuk soha nem tudok tölteni megáról mert mindig ezt írja ki: All download slots (200) assigned to your country (Hungary) are in use.
Please try again later.
Akkor esetleg a rapidra feltudnád tölteni ? thx-.
Üdv.
Thx, a videót felraktam a rapidra is. Elérhetőség : [link]
[Szerkesztve]
Na én is gyártottam egy kis felhős időben videót egy Sagem myv-76-al! Ahoz képest hogy Sagem egész jó minőségü videó!
[link]
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!
Ilyen egy 1.3as Sagem fotó
[link]
Nem azért a 20 forintért, de ez csak VGA... 
...
Ha a minőségre gondolsz... hát meglehet
De a hátuljára az van irva hogy 1.3
De azért jobb egy vga-nál
A felbontásra gondoltam...
640x480 ->VGA... 
...
Ez még VGA sincs...480x360 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Makró kép egy szúnyogról...
[link]
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
no no no! Lehet hogy a képtár összenyomatta, de ez vérbeli 1.3as! Najó nem tépem a számat ugy is tudjátok!
Majd még gyártok ''vga-nál kissebb képeket'' és belinkelem!
Elhiszem...Töltsd fel inkább ide:[link]
Ok megtettem! Hátha igy jobban látszik majd: [link]
Megnéztem...Ez tényleg 800kbyte-os kép?

thx, ilyenre számítottam, fényképben a tuti 
[Szerkesztve]
Csak tisztán
ne foglalkozz senkivel..1.3as az csak a felbontás ami kisebb..de attól 1.3mpx-es a kép csak kisebb felbontásban
SE-D750i..egy napsütéses őszi napon a véneki dunaparton:
[link]
[Szerkesztve]
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
(#442) Viktor0610 válasza Sirandrish (#440) üzenetére
Elkezdhetnék kötekedni, ha olyan volnék, amilyen nem vagyok, így csak simán leírom a tisztánlátás végett...
A készített kép vízszintes felbontása * a készített kép függőleges felbontása = a kép megapixelszáma.
Tehát:
- 640*480 = 0,3 MP
- 1280*1024 =1,3 MP
Az lehet, h. a telefon képes nagyobb felbontású képek készítésére is, de a linkelt kép 0,3 MP-es volt... ![;]](/dl/s/v1.gif)
...
Eredetileg nem 800kbyte nem tudom mért ilyenre csinálta! Amugy 360kbyte!
Na lehet hogy a kép ami lineklve volt 0.3mgapixel körül volt,de maga az eredeti 1.3! És azért tünt türhetőnek!
Kicsit szakadt az eső
[link]
Igérem nem borzolok tovább senkit a ''minőségi'' videókkal csak még ezt az utolsót!
Nem mondod, h .pécsi vagy? 
A pécsi 25 emeletes Európa legnagyobb kihasználatlan épülete!
Azonban már vannak elképzelések erre is!
Pl. a Bajkeverők forgatás...
(Nem hülyültem meg, csak ez a párbeszéd már korábban elhangzott itt, miután v.ki -talán legiaap- belinkelte az épületet.)
...

Üdv.
Pécsen tanulok csak, amúgy Szombathely mellett lakok eredetileg. Elég nagy baj, hogy kihasználatlan, de pont ebben van a varázsa. Nekem pl feltett szándékom feljutni oda, a gondok ott kezdődnek, hogy nem tudom ki dönthet ebben a kérdésben, mindenesetre vagy így, vagy úgy, de felmegyek. Itt jegyzem meg, hogy aki társulni akar, az keressen meg bátran. : )
Nem tudom mi az Bajkeverők, nem nézek tv-t de gondolom vmi sorozat lehet. : )))
(#450) Sirandrish válasza Viktor0610 (#442) üzenetére
a kamera 1.3mpx-es..a képfelbonás lehet kisebb de attól a kép 1.3as lessz
de hagyjuk tényleg