A képek minőségéről kell véleményt 
Nem a kutyáról

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Etiam dictum purus.

A képek minőségéről kell véleményt 
Nem a kutyáról

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Etiam dictum purus.

Kicsit ellenzék vagyok: fényképezésre továbbra is azt mondom a fényképező való. Telefonnal hirtelen életképeket (utcai plakátok, részegek, poénok) lehet csinálni, a komolyabb képekre nem a telefonok valók.
ühümm
csak ez nem ebbe a topicba való.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Jogos. Bocs
ühümm

Note 2 ?

Mindentől függetlenül én is azt mondom, hogy ebben a topicban nem a képek minőségét kellene boncolgatni, hanem egy jól elkapott pillanatot megosztani másokkal.
Persze fontos lehet ez a topic azoknak, akik telefonvétel előtt állnak, és itt meg tudnának nézni pár fotót. Én személy szerint elégedett vagyok a K750-nel, tehát nem azért rakok fel ide képeket, hogy minőségi leírást várjak másoktól.
Amúgy jó ez a topic 
[Szerkesztve]
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!
Na akkor én most nem d600-al készült képeket rakok fel hanem a Sagem Myx7-el készült képeket , még anak idején legjobb kamerája neki volt. 
Note 2 ?

[link]![]()
ez azzal a bizonyos roszul fényképezö D600
melinda75

url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/060208/Photo-0050_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]
még eggyet
melinda75

A belinkelés vmiért nem sikerül 
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

már rájöttem csak nem tudom miért
melinda75

A nokedli nagyon király!!!

Vki véleményezhetné még a 189. hsz-ben lévő képeim 
[Szerkesztve]

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060208/Photo-0050_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
talán most
melinda75

ez tök jo igyen gömböm van nekem is 
melinda75
Kösz!
Nagyon király!+! 
Note 2 ?

Nagyon művésziek 

Vga hoz képest valóban jók.

igen, annak szántam, nagyon stílusos.
Sent from my Windows Phone
Kössz Ricardo az elismerést!
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

Eladó 
ühümm
Mi eladó???
Asszem, én még nem [link]eltem képet.
A fénykép egy üzletben, korlátozott fényviszonyok mellett készült. A fő téma ugyan életlen lett, mégis látszik, h. milyen szép képet lehet készíteni mobilba -Sharp GX-25- intgrált (VGA felbontású) fényképezővel...
...
Ha valaki kinek van Nokia 6111-el vagy Alcatel S853-al készített képe az légyszi linkkeljen be egyet-kettőt.
De a fotókat please ne a netről linkkeljétek be mert azokat már ismerem.
Amiket ti csináltatok.
Köszi!

Wazzeee de ki van halva a topik na majd holnap nyomok fell egy pár képet.
Természetesen k750i-vel. 

Elég jó képek csak gondolm mivel lakáson belül készült az első kettő egy picit zajosak lettek.
De amúgy nagyon köszike hogy raktál el képet. 

MODERÁLVA
Ugye ilyet nem linkelsz többet?
Köszönöm.
Viktor0610
This state is elevating, as the hurt turns into hating. Anticipating all the fucked up feelings again!

Hát ez gusztusos!

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

szépek..én már csak tudom..nekem is D600am van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

Csak nem pécsi vagy?
Nem vagyok Pécsi,csak itt tanulok.
Azt tudtátok,hogy Európa legnagyobb lakatlan épülete a pécsi 25 emeletes?

T630 v. a K300i tud ''jobb/szebb/használhatóbb...'' képeket?
Csak tisztán
A k300 nagyon szép képeket tud csinálni vga-hoz képest!
Itt egy bizonyiték: [link]
T630 szerintem ennél sokkal rosszabb képet csinál!
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!
nem tudom alátámasztani de szerintem a k300...az ujabb ...neg a t610böl kiindulva a t 630nak se lehet valami nagyon jo kamja. a k300at már láttam...mármint a vele készült fotokat..elég jo egy vgahoz képest.
[Szerkesztve]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
a t630 ugye kapásból csak CIF képeket csinál ergo kilőve, amugy a minőség se 100-as. Az interpolált VGA meg szart se ér.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

Persze. Ha így megy még egy darabig az is marad. Bár vannak már tervek a hasznosítására

RTL KLUB bajkeverők party 
Csak tisztán

2Mpx-es telefonokból milyenek vannak?
Van olyan oldal, ahol keresni lehet ez alapján? + Minta képek?
K750i, 6230i -n kívül?
Csak tisztán

6233-34 + BenQ-Siemens S88... [link]
a 6230i nem 2 mpxes tudtommal...amugy vannak olyan oldalak

Videót linkeltek ide?
Jó lenne, érdekelne...
Hajtogatós telefonból van olyan, amelyik értelmes videót tud készíteni, melyik? 
[Szerkesztve]
Csak tisztán
s700...Sharp 902,903