Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1001) serito válasza kaoszpapja (#996) üzenetére

serito
(senior tag)

Használtátok már a pot-ot vagy csak én nem figyeltem? Vagy a pár sorral feljebb közölt eredmény már azzal készült?

(#1002) bacsis válasza Achill3uS (#997) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen-igen, ezek is melegednek mint állat ha kicsit meg vannak pöckölve :DD
Ezt akosf barátom érte el, most csak a 800as eredményét találtam meg, de megcsinálta a 900at is, az garantáltan világrekord lenne :DD
3v-os magfeszültség kellett hozzá és mínuszfkra lehűtött fagyálló :DDD
brutál eredmény

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#1003) mcintosh válasza serito (#1001) üzenetére

mcintosh
(kvázi-tag)

még nem használtuk, mert nem tudtuk megoldani a szárazjég szállítását :(

(#1004) serito válasza mcintosh (#1003) üzenetére

serito
(senior tag)

Csak egy "gépjármű" és egy mezei hűtőláda kell hozzá. :D Mikor én hoztam a jeget az ember úgy megpakolta a ládát , mikor megemeltem letört a füle. :B

(#1005) mcintosh válasza serito (#1004) üzenetére

mcintosh
(kvázi-tag)

már jegeltünk, tudjuk a részleteket, csak legközelebb Miskolcon van jég, ami messze van

(#1006) kaoszpapja válasza serito (#1004) üzenetére

kaoszpapja
(fanatikus tag)

jaja! csak nincs gépjármű :N szombaton meg nincsennek nyitva :( nyáron viszont nem lesz iskola, gondolunk egyet felülünk a buszra és hozunk. :) nyáron valószínűleg az LN2-őt is kipróbáljuk majd ;)
az előző szárazjegelés még az átalakított intel gyárihűtővel történt ;]

bacsis: :C

[ Szerkesztve ]

(#1007) akoska07

akoska07
(PH! kedvence)

talán ez az eredmény már befér ebbe a topicba. :U
E8400-EP45 DS3,with compressor
alaplap csere lesz... :D

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#1008) toyone válasza akoska07 (#1007) üzenetére

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

:C
mire lesz cserélve?

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#1009) akoska07 válasza toyone (#1008) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

köszi :R

van már jelöltem,de bármilyen tanácsot szivesen meghallgatok. :R
sajna a rampage extreme-re nincs keret...
a giga p45t extreme ami foglalkoztat
és a biostar tpower.(inkább az utóbbi)

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#1010) toyone válasza akoska07 (#1009) üzenetére

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

Mindkét lap jó választás. A Gigához szerezned kell DDR3-as modulokat . Biostarhoz meg már van memóriád, talán azzal olcsóbban is jössz ki.Volt Biostarom én megvoltam vele elégedve.

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#1011) kaoszpapja válasza akoska07 (#1007) üzenetére

kaoszpapja
(fanatikus tag)

még1x grat! :C
állat cucc ez a kompresszor ;] mennyibe van egy ilyen? lemegy minuszba a proci?

[ Szerkesztve ]

(#1012) N-vidi-A válasza akoska07 (#1007) üzenetére

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Valóban nem rossz!:D
Grat! :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#1013) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hoppá, csak nem egy Magyar világrekord? :Y :C
[link]

(#1014) N-vidi-A válasza bacsis (#1013) üzenetére

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Gyááá brutál teljesitmény!!!
a c2d-k elbújhatnak!!!:D
grat :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#1015) jugeen válasza Overlocker (#981) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

a csíterek másik akciója

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

(#1016) Cadal válasza jugeen (#1015) üzenetére

Cadal
(őstag)

És ez mennyire hiteles, illetve honnan lehet tudni, hogy nem valódi vagy miből látjátok (hiszen validált eredmény)?

(#1017) jugeen válasza Cadal (#1016) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

31,5x a max. szorzó a PHII 955-ben (325 old. CPUFID). mod bios-szal nyomulnak, a cpu-z meg benyeli a bugokat. vadul dolgoznak a cpu-z bug orvoslásán.

(#1018) akoska07 válasza toyone (#1010) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

ugy néz ki,hogy biostar lesz belőle.
pedig jó lene kipróbálni a DDR3 ramokat is.

köszönöm mindenkinek :R :R

igen,leviszi a kompi minuszba a hőfokot. -45-50 körül.
most van tervben egy kis átalakitás.
jó lenne ha lemenne -70 környékére.

(#1019) jugeen válasza akoska07 (#1007) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

:C

(#1020) akoska07 válasza jugeen (#1019) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

néztem az ujabb csalásokat. tényleg nem értem őket. :(
annyit érnek el vele,hogy mindenkinek meg lesz róluk a véleménye.
és nem pozitiv irányba.

minden user és csapat küzd az eredményekért.
mindenki örül amikor tud egy kiemelkedő,vagy majdnem kiemelkedő eredményt produkálni,és akkor jönnek az ilyen emberek.
csak sajnálni tudom őket.

(#1021) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor most én meg küldjem be az 5466MHz-es P3 KAtmai processzorral elért eredményem? :DDD
Legalábbis CPU-Z szerint annyi :DD

(#1022) Overlocker válasza akoska07 (#1007) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Grat! ;)

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#1023) akoska07 válasza Overlocker (#1022) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

(#1024) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

727FSB WR by angoholic

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#1025) akoska07 válasza Overlocker (#1024) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

az komoly :C

(#1026) subaruwrc válasza Overlocker (#1024) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

LOL :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#1027) N-vidi-A válasza Overlocker (#1024) üzenetére

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Ez valóban aranyos! :R

(#1028) Achill3uS válasza h.adam.92 (#1000) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

jelenleg is működik, csak sajnos gondok vannak a szerverünkkel. a honlap február óta nekünk is csak read only. igyekszük mihamarabb orvosolni a dolgot és bepótolni a lemaradást. :R

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#1029) slett27

slett27
(PH! addikt)

Azért jó látni, hogy még ezekben az időkben is az Urak képben vannak AMD fronton is. :K

(#1030) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tessék egy kis ízelítő nektek is:
[link]

(#1031) Achill3uS válasza akoska07 (#1007) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

grat, ez már nem rossz eredmény ;) viszont kiváncsi lennék milyen módosítással akarsz a vapo teljesítményén -20~30 fokos javulást elérni anélkül hogy kompresszort cserélnél. volt alkalmam párszor szétszedni és hidd el az az LS a doboz lehetőségeihez képest maximalizálva van, nem kis szakember (chilly1) dolgozott rajta.

(#1032) Achill3uS válasza bacsis (#1030) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

minden negatív szájíz nélkül ebben most mi is az ízelítő? ezt a rendszert fogod minuszba hűteni legközelebb? mert, hogy egy s939 rendszer újat nem fog már mutatni senkinek az biztos.

(#1033) akoska07 válasza Achill3uS (#1031) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

köszi. :R

azt még én sem tudom konkrétan,hogyan tudnám elérni.
plusz hütést akarok tervezni a kompira.
a -70 fok az csak a cél lenne. :U
láttam 1-2 helyen ahol -71 fokos volt a kompi.
persze az csak a kijelző volt.
nálam nem szokott hazudni a kijelző,pár fok eltérés van a kompi és a bios közt.
kompresszort cserélni benne nem kis munka,ráadásul nem is nagyon férne el benne nagyobb.akkor nagyobb dobozba kellene átrakni.
vagy van ekkora méretü erősebb kompresszor ?

(#1034) Achill3uS válasza akoska07 (#1033) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

hermetikus kompresszorral nem igazán tudsz már javulást elérni, felesleges lenne ezt lecserélni és ujraforrasztani, szigetelni, ujratölteni drága hűtőgázzal. -70 körüli hőfokokat max télen kinti levegő fujatásával tudsz elérni üresjáratban. de általában a vapo szenzorai csalnak egy jopár fokot érdemes valódi thermométerrel kimérni az evap temp-et és ahhoz viszonyítani. a doboz fizikai korlátaiból adódóan azt tudom mondani továbbra is, hogy kb semmit nem tudsz már hozzányúlni ami lényegesen befolyásolná a hűtési teljesítményét. nagyobb hőleadó borda és ventillátor szintén nem férne bele, ahogyan valami erősebb rotációs kompresszor sem. nem véletlenül alakították ki ekkorára, közepes ~300w körüli áramfogyasztása van, nem annyira hangos, nem foglal túl sok helyet, és nem utolsó sorban elég design-os darab (nemúgy mint egy-egy homemade megoldás :D).

[ Szerkesztve ]

(#1035) Laraxior válasza akoska07 (#1033) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

DS3 ügybe winfier kollégával kellene beszélned.... ő nagyon hajtja azt a lapot, ha még megvan neki, és jól emlékszem hogy DS3 valójában :B

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#1036) akoska07 válasza Achill3uS (#1034) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

köszi az infót. :R
nem marad ám egyben a doboz.
amennyire lehet,szét fogom szedni. :B

Laraxior : winfier kolléga 2 FSB-vel kevesebbet hozott ki belőle mint én. :B
max fsb,ep45 ds3 :U

[ Szerkesztve ]

(#1037) bacsis válasza Achill3uS (#1032) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hajrá, produkállj jobbat :P :P :P
És igen, bármilyen cucc, akár egy p3as is tud újat mutatni, csak okosan kell csinálni ;)
egy példa: 10év múlva megdöntik a mostani FSB világrekordot, és csinálnak 1000MHz-es FSB-t.. 10év múlva már emlékezni nem fognak az FSB-re, de attól függetlenül az eredmény új, és figyelemre méltó lesz akkor is :R

Még valami: Nem (csak) attól leszel nagy király ha folyékony nitrogénnel szétfeszelve elérsz eredményeket...
Léggel és vízzel is lehet csodálatos, bámulatra méltó eredményeket elérni, próbáld majd egyszer ki te is :R
VAgy csak mond ki egyszerűen: Írigykedsz a 700MHz-es DDR eredményemre ;)

[ Szerkesztve ]

(#1038) Achill3uS válasza bacsis (#1037) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

javaslom fuss neki még1x a topic címének és a kezdő hsz-nek. a többit inkább nem kommentálnám.

(#1039) Oliverda válasza bacsis (#1037) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát én kétlem hogy irigykedne. :) Emlékeim szerint 600MHz+ nem volt nagy wásziszdász mem. órajel 939+TCCD kombóval. Úgyértem hogy nem hogy nem számított extrémnek de még simán bármiféle extra hűtés nélkül lehetett stabilizálni akár 24/7-re is.

Szvsz lehetne még érdekes dolgokat csinálni 939el, csak ahhoz kellene valami jobb Winbond BH-5 chipes RAM pár meg egy Opteron a legutolsó szériából. Persze ezek már ritkább, nehezebben beszerezhető és költségesebb dolgok. Viszont mondjuk elég szép mem. latency-t lehetne velük produkálni (<30ns).

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#1040) bacsis válasza Achill3uS (#1038) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bocs hogy próbálkoztam beileszkedni, barátkozni veletek, köszönöm a beszélgetést :R

(#1041) Achill3uS válasza bacsis (#1040) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

olvasd vissza a beszélgetésünket, csupán megkérdeztem mire fel linkelted nekünk eme eredményedet az extrém szekcióba. erre egy ilyen nevetséges hsz-el letámadsz és elvárod hogy barátian válaszoljon az ember? sajnálom, de ez a szekció a szívügyem, és ha valaki olyas valamit linkel, ír be ami véleményem szerint nem ide tartozik, kommentálom. az eredményeddel és azzal hogy te a régi hw-eket szereted tuningolni semmi bajom nincs, csak nem tartozik a klasszikus értelemben vett extrém tuningba.

btw. egy ddr 700mhz szép ugyan a maga kategóriájában, de a s939 végén a patriot még gyári ddr 700-as modulokat is adott ki: [link], szóval ha valami látványosat akarsz elérni, fogadd meg Oliverda tanácsát, szerezz winbond bh5/ch5-öket, és mutass valamit cl2-ben.

[ Szerkesztve ]

(#1042) bacsis válasza Achill3uS (#1041) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

neem tényleg, én voltam a béna, úgy gondoltam, kicsit lazábban mennek a dolgok, értsd úgy, hogy nem csak ilyen szűk keretek közt beszélgettek, s gondoltam belefér az én eredményem is... :R

(#1043) Overlocker válasza bacsis (#1030) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

CAS 2,5 meddig megy?

(#1044) bacsis válasza Overlocker (#1043) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg nézem neked hamarosan s jelezni fogom mindenképp :R

(#1045) Achill3uS

Achill3uS
(PH! nagyúr)

[link] :)

(#1046) subaruwrc válasza Achill3uS (#1045) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

F1EE extension... naazanemmindegy :D

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#1047) kaoszpapja válasza Achill3uS (#1045) üzenetére

kaoszpapja
(fanatikus tag)

tesztelés mikorra várható vele? ;]

(#1048) Achill3uS válasza kaoszpapja (#1047) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

lehet, hogy ki fogom próbálni szárazjéggel is, de alapvetően phenom 2-nél van értelme, ahol több ln2-t tudok a pot-ba önteni így, mivel úgysincs coldbug (elvileg haha).

(#1049) slett27 válasza Achill3uS (#1048) üzenetére

slett27
(PH! addikt)

Csak nem az új 955-öt teszteled ? ;]

(#1050) kaoszpapja válasza Achill3uS (#1048) üzenetére

kaoszpapja
(fanatikus tag)

hány darab készült ebből a pot-ból? vagy ez tömeggyártott? a héliummal lenne értelme hűteni phenom2-őt?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.