Használtátok már a pot-ot vagy csak én nem figyeltem? Vagy a pár sorral feljebb közölt eredmény már azzal készült?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
serito
(senior tag)
Igen-igen, ezek is melegednek mint állat ha kicsit meg vannak pöckölve
Ezt akosf barátom érte el, most csak a 800as eredményét találtam meg, de megcsinálta a 900at is, az garantáltan világrekord lenne
3v-os magfeszültség kellett hozzá és mínuszfkra lehűtött fagyálló
brutál eredmény
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

mcintosh
(kvázi-tag)
még nem használtuk, mert nem tudtuk megoldani a szárazjég szállítását 

serito
(senior tag)
Csak egy "gépjármű" és egy mezei hűtőláda kell hozzá.
Mikor én hoztam a jeget az ember úgy megpakolta a ládát , mikor megemeltem letört a füle. 

mcintosh
(kvázi-tag)
már jegeltünk, tudjuk a részleteket, csak legközelebb Miskolcon van jég, ami messze van

kaoszpapja
(fanatikus tag)
jaja! csak nincs gépjármű
szombaton meg nincsennek nyitva
nyáron viszont nem lesz iskola, gondolunk egyet felülünk a buszra és hozunk.
nyáron valószínűleg az LN2-őt is kipróbáljuk majd 
az előző szárazjegelés még az átalakított intel gyárihűtővel történt ![;]](/dl/s/v1.gif)
bacsis: 
[ Szerkesztve ]

akoska07
(PH! kedvence)
talán ez az eredmény már befér ebbe a topicba.
E8400-EP45 DS3,with compressor
alaplap csere lesz... 
<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>
mire lesz cserélve?
x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

akoska07
(PH! kedvence)
köszi 
van már jelöltem,de bármilyen tanácsot szivesen meghallgatok.
sajna a rampage extreme-re nincs keret...
a giga p45t extreme ami foglalkoztat
és a biostar tpower.(inkább az utóbbi)
<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>
Mindkét lap jó választás. A Gigához szerezned kell DDR3-as modulokat . Biostarhoz meg már van memóriád, talán azzal olcsóbban is jössz ki.Volt Biostarom én megvoltam vele elégedve.
x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

kaoszpapja
(fanatikus tag)
még1x grat!
állat cucc ez a kompresszor
mennyibe van egy ilyen? lemegy minuszba a proci?
[ Szerkesztve ]

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
Valóban nem rossz!
Grat! 
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
hoppá, csak nem egy Magyar világrekord?
[link]

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
Gyááá brutál teljesitmény!!!
a c2d-k elbújhatnak!!!
grat 
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

jugeen
(PH! addikt)

Cadal
(őstag)

jugeen
(PH! addikt)
31,5x a max. szorzó a PHII 955-ben (325 old. CPUFID). mod bios-szal nyomulnak, a cpu-z meg benyeli a bugokat. vadul dolgoznak a cpu-z bug orvoslásán.
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

akoska07
(PH! kedvence)
ugy néz ki,hogy biostar lesz belőle.
pedig jó lene kipróbálni a DDR3 ramokat is.
köszönöm mindenkinek
igen,leviszi a kompi minuszba a hőfokot. -45-50 körül.
most van tervben egy kis átalakitás.
jó lenne ha lemenne -70 környékére.

jugeen
(PH! addikt)

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

akoska07
(PH! kedvence)
köszi 
néztem az ujabb csalásokat. tényleg nem értem őket.
annyit érnek el vele,hogy mindenkinek meg lesz róluk a véleménye.
és nem pozitiv irányba.
minden user és csapat küzd az eredményekért.
mindenki örül amikor tud egy kiemelkedő,vagy majdnem kiemelkedő eredményt produkálni,és akkor jönnek az ilyen emberek.
csak sajnálni tudom őket.
Akkor most én meg küldjem be az 5466MHz-es P3 KAtmai processzorral elért eredményem?
Legalábbis CPU-Z szerint annyi 
Grat! 
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

akoska07
(PH! kedvence)
köszi 
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

akoska07
(PH! kedvence)
az komoly 
LOL 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
Ez valóban aranyos! 

Achill3uS
(PH! nagyúr)
jelenleg is működik, csak sajnos gondok vannak a szerverünkkel. a honlap február óta nekünk is csak read only. igyekszük mihamarabb orvosolni a dolgot és bepótolni a lemaradást. 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

slett27
(PH! addikt)
Azért jó látni, hogy még ezekben az időkben is az Urak képben vannak AMD fronton is. 
Tessék egy kis ízelítő nektek is:
[link]

Achill3uS
(PH! nagyúr)
grat, ez már nem rossz eredmény
viszont kiváncsi lennék milyen módosítással akarsz a vapo teljesítményén -20~30 fokos javulást elérni anélkül hogy kompresszort cserélnél. volt alkalmam párszor szétszedni és hidd el az az LS a doboz lehetőségeihez képest maximalizálva van, nem kis szakember (chilly1) dolgozott rajta.

Achill3uS
(PH! nagyúr)
minden negatív szájíz nélkül ebben most mi is az ízelítő? ezt a rendszert fogod minuszba hűteni legközelebb? mert, hogy egy s939 rendszer újat nem fog már mutatni senkinek az biztos.

akoska07
(PH! kedvence)
köszi. 
azt még én sem tudom konkrétan,hogyan tudnám elérni.
plusz hütést akarok tervezni a kompira.
a -70 fok az csak a cél lenne.
láttam 1-2 helyen ahol -71 fokos volt a kompi.
persze az csak a kijelző volt.
nálam nem szokott hazudni a kijelző,pár fok eltérés van a kompi és a bios közt.
kompresszort cserélni benne nem kis munka,ráadásul nem is nagyon férne el benne nagyobb.akkor nagyobb dobozba kellene átrakni.
vagy van ekkora méretü erősebb kompresszor ?

Achill3uS
(PH! nagyúr)
hermetikus kompresszorral nem igazán tudsz már javulást elérni, felesleges lenne ezt lecserélni és ujraforrasztani, szigetelni, ujratölteni drága hűtőgázzal. -70 körüli hőfokokat max télen kinti levegő fujatásával tudsz elérni üresjáratban. de általában a vapo szenzorai csalnak egy jopár fokot érdemes valódi thermométerrel kimérni az evap temp-et és ahhoz viszonyítani. a doboz fizikai korlátaiból adódóan azt tudom mondani továbbra is, hogy kb semmit nem tudsz már hozzányúlni ami lényegesen befolyásolná a hűtési teljesítményét. nagyobb hőleadó borda és ventillátor szintén nem férne bele, ahogyan valami erősebb rotációs kompresszor sem. nem véletlenül alakították ki ekkorára, közepes ~300w körüli áramfogyasztása van, nem annyira hangos, nem foglal túl sok helyet, és nem utolsó sorban elég design-os darab (nemúgy mint egy-egy homemade megoldás
).
[ Szerkesztve ]
DS3 ügybe winfier kollégával kellene beszélned.... ő nagyon hajtja azt a lapot, ha még megvan neki, és jól emlékszem hogy DS3 valójában 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

akoska07
(PH! kedvence)
köszi az infót.
nem marad ám egyben a doboz.
amennyire lehet,szét fogom szedni. 
Laraxior : winfier kolléga 2 FSB-vel kevesebbet hozott ki belőle mint én.
max fsb,ep45 ds3 
[ Szerkesztve ]
Hajrá, produkállj jobbat

És igen, bármilyen cucc, akár egy p3as is tud újat mutatni, csak okosan kell csinálni
egy példa: 10év múlva megdöntik a mostani FSB világrekordot, és csinálnak 1000MHz-es FSB-t.. 10év múlva már emlékezni nem fognak az FSB-re, de attól függetlenül az eredmény új, és figyelemre méltó lesz akkor is 
Még valami: Nem (csak) attól leszel nagy király ha folyékony nitrogénnel szétfeszelve elérsz eredményeket...
Léggel és vízzel is lehet csodálatos, bámulatra méltó eredményeket elérni, próbáld majd egyszer ki te is 
VAgy csak mond ki egyszerűen: Írigykedsz a 700MHz-es DDR eredményemre 
[ Szerkesztve ]

Achill3uS
(PH! nagyúr)
javaslom fuss neki még1x a topic címének és a kezdő hsz-nek. a többit inkább nem kommentálnám.
Hát én kétlem hogy irigykedne.
Emlékeim szerint 600MHz+ nem volt nagy wásziszdász mem. órajel 939+TCCD kombóval. Úgyértem hogy nem hogy nem számított extrémnek de még simán bármiféle extra hűtés nélkül lehetett stabilizálni akár 24/7-re is.
Szvsz lehetne még érdekes dolgokat csinálni 939el, csak ahhoz kellene valami jobb Winbond BH-5 chipes RAM pár meg egy Opteron a legutolsó szériából. Persze ezek már ritkább, nehezebben beszerezhető és költségesebb dolgok. Viszont mondjuk elég szép mem. latency-t lehetne velük produkálni (<30ns).
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Bocs hogy próbálkoztam beileszkedni, barátkozni veletek, köszönöm a beszélgetést 

Achill3uS
(PH! nagyúr)
olvasd vissza a beszélgetésünket, csupán megkérdeztem mire fel linkelted nekünk eme eredményedet az extrém szekcióba. erre egy ilyen nevetséges hsz-el letámadsz és elvárod hogy barátian válaszoljon az ember? sajnálom, de ez a szekció a szívügyem, és ha valaki olyas valamit linkel, ír be ami véleményem szerint nem ide tartozik, kommentálom. az eredményeddel és azzal hogy te a régi hw-eket szereted tuningolni semmi bajom nincs, csak nem tartozik a klasszikus értelemben vett extrém tuningba.
btw. egy ddr 700mhz szép ugyan a maga kategóriájában, de a s939 végén a patriot még gyári ddr 700-as modulokat is adott ki: [link], szóval ha valami látványosat akarsz elérni, fogadd meg Oliverda tanácsát, szerezz winbond bh5/ch5-öket, és mutass valamit cl2-ben.
[ Szerkesztve ]
neem tényleg, én voltam a béna, úgy gondoltam, kicsit lazábban mennek a dolgok, értsd úgy, hogy nem csak ilyen szűk keretek közt beszélgettek, s gondoltam belefér az én eredményem is... 
CAS 2,5 meddig megy?
Meg nézem neked hamarosan s jelezni fogom mindenképp 

Achill3uS
(PH! nagyúr)
F1EE extension... naazanemmindegy 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

kaoszpapja
(fanatikus tag)
tesztelés mikorra várható vele? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Achill3uS
(PH! nagyúr)
lehet, hogy ki fogom próbálni szárazjéggel is, de alapvetően phenom 2-nél van értelme, ahol több ln2-t tudok a pot-ba önteni így, mivel úgysincs coldbug (elvileg haha).

slett27
(PH! addikt)
Csak nem az új 955-öt teszteled ? ![;]](/dl/s/v1.gif)