Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) SzlobiG válasza Achill3uS (#40) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Jah mikor vmi 1.7 körül is adott a Qx-nek gomb.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#52) jugeen válasza Laraxior (#49) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

nem néztél be valamit?

highest rank ever: 1987th at 26 Feb 2009 12:00, most hwboints ever: 13.8 points at 26 Feb 2009 12:00

jelenleg is 13.8 pontod van.

gyorsan feladod. :)

[ Szerkesztve ]

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

(#53) Laraxior válasza jugeen (#52) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csakhogy 13.9 volt azelőtt :D :B

Ultra, GTS, és az 5103MHz-es eredményekre fa**-t se ad :Y

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#54) jugeen válasza Laraxior (#53) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

azt benézted :P

(#55) Achill3uS válasza Zé_Mester (#48) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

csakhogy megjöttél :D

subaru: linde központ az illatos ut 9-11. sz. alatt van, ott van szárazjég és ln2 is.

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#56) Achill3uS válasza Laraxior (#49) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

ha még nem mondtam volna a pontok folyamatos rotációban vannak mivel értelem szerűen ahogyan teis csinálhatsz jobb eredményt, arányosan más is csinálhat. így amiket most feltöltesz pár hét hónap múlva értelem szerűen kevesebbet fognak csak "érni". szóval nincs megállás, folyamatosan benchelned kell :D

mod. nem arról van szó, hogy azok gyenge eredmények, de még szárazjéggel is könnyedén megdönthetőek. üdv az extrém tuning világában ;]

[ Szerkesztve ]

(#57) ADAM1337 válasza Achill3uS (#55) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

már megkerestem neki. :B
de valszeg 2 különálló teszt lesz.(helyszínileg.)
vagy 2-3 konfiggal a 7végén.

cars1dA

(#58) Laraxior válasza Achill3uS (#56) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azé mondom... csak nem tévesztem össze a 8ast a kilencessel :D az fasza :W jövő héten elviszik a quadot... Pedig Debrecenben is van Linde-telep,már chekkoltam is :D

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#59) Achill3uS válasza ADAM1337 (#57) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

ha másnapra is akartok jeget, tegyétek hütötáskába és hagyjátok kint az erkélyen, teraszon éjszakára. amugy sok sikert az első subzero teszthez, nyomassátok a pontokat :D

(#60) jugeen válasza Laraxior (#58) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

"most hwboints ever: 13.8 points at 26 Feb 2009 12:00" pedig ez egyértelműen írja, hogy az eddig legtöbb pontszámod 13.8

(#61) Achill3uS válasza Laraxior (#58) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

akkor már csak valami egyszerübb pot kell és kezdőthet a buli :D
btw. azért az hogy van linde telep nem egyenlő azzal hogy gyártanak is szárazjeget vagy főleg ln2-t ott, rá kell kérdezni.

(#62) sgteam

sgteam
(fanatikus tag)

először is grat Achill3uS és csapatának :C a gigabytes versenyhez kint voltam faxa volt :K

jó ötlet volt ez a topic ezért is grat :R :R

Szeretem az állatokat de nem akarom megnevezni őket! :D

(#63) subaruwrc válasza ADAM1337 (#57) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

haverok már befoglalták a szombat délutánt mozira szval nem tudom mi lesz... pedig egy jeges teszt a procimmal meg 3db hd 4830-cal vicces lenne 3d05-be. durvább proci nélkül másba nem nagyon tudom kiélni magam :D

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#64) Laraxior válasza Achill3uS (#61) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sikeresen letörtem a bringáról a váltót..szal odalett a pot,és a DIce pénz :B ebben a hónapban elmarad az extreme tuning,de jóhír hogy már 26-a van :D

sgteam: Achi és csapata.... csapata= jugeen...hogy ők hányan vannak :D

jugeen: tényleg úgy emlékszem hogy 13.9 volt :B nem mintha osztana szorozna az a 0.1 pont.

ugyanazzal a hardverrel fel lehet tenni több 3dmark eredményt is? :DDD Mert elég sok van már 24k felett..igaz csak 10-20 pont eltérések vannak :B

(#65) Achill3uS válasza sgteam (#62) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

jugeen és jómagam az OCTeamHungary ahogyan kint láthattad, két személyben.
és köszönjük :R

(#66) jugeen válasza Laraxior (#64) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

fel lehet tölteni több eredményt is ugyanazzal a hw-rel.

(#67) Achill3uS válasza Laraxior (#64) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

az pech...ha kell valami cpu/vga/chipset pot dobj privit nyugodtan hátha tudok szerezni vagy van elfekvőben :D

nem, több pontot nem tudsz összeszedni 1 rendszerrel 1 3dmark-ban, csak a legnagyobb eredmény számít. viszont multiple card-okat külön számítja, tehát sli és single card eredmények külön szerepelnek.

(#68) Laraxior válasza Achill3uS (#67) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:Y van VGA potod? anyám ;] eddig 30 fok alatt sikerült megfogni a GPU-t...így lett 839 a GPU,egy kis pluszfesszel..pottal oda lehetne verni neki egy bő 900+os GPU órajelet ;]
láttam asszem XSen hogy az arc DIce-al 910ig ment voltmod nélkül :C az enyém 810ig bírja hideg vízzel :B
ha végre visszaérkezne a CellShock ram garból akkor lenne egy kis plusz abból tellene pár kg jégre :DDD

(#69) Overlocker válasza Achill3uS (#46) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ja, egyelőre raid mellett megy a 630FSB és 2200+ a ramokkal..

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#70) subaruwrc válasza Laraxior (#68) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sb potja is van :DD cellekből lesz lóvéd ha végre visszakapod őket és megveszem tőled :D

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#71) sgteam

sgteam
(fanatikus tag)

na akkor én feltenném első kérdésemet!!! :K

Melyik ramot ajánljátok tuninghoz? q9550 procim lesz ahhoz kellene a mostani 800mhz geiljeim behalnak 980 után (1000 mhz probáltam de nem stabil)
4GB 1066Mhz OCZ KIT (2x2GB) Reaper
4GB 1066Mhz OCZ KIT (2x2GB) Platinum edition

a válaszotokat előre is :R :R :R

Szeretem az állatokat de nem akarom megnevezni őket! :D

(#72) Laraxior válasza sgteam (#71) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szerintem ennek nem itt van a helye...
de nekem egy OCZ 1150es,2x2GB kit volt mellette

(#73) Achill3uS válasza Laraxior (#68) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

akad, de már elég régen használtam. a mai dual gpu-s kártyákra nem megy fel, max gtx 280-ra (neked jo lenne :D) [link]

annyira azért nem drága a jég, ~360ft/kg :D

[ Szerkesztve ]

(#74) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2.2 pontom már van hwbot-on :DD

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#75) Achill3uS válasza sgteam (#71) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

annyi ilyen kérdéssel foglalkozó topic van, ha megbocsátasz, szorítkozzunk az extrém tuning témakörre itt :R

[link] [link]

de a fenti 2 ram közül inkább a reaper-eket vedd.

(#76) Achill3uS válasza Aggregátor (#74) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

hajrá, izraelt már lenyomtuk :D

(#77) Aggregátor válasza Achill3uS (#76) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vantage 3. hely kategórián belül :)

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#78) serito

serito
(senior tag)

Ha már memória, akkor itt egy szerintem egész szép eredmény:
Kingmax3x1Gb1333@1800Mhz 1.5v HCI memteszt stabil. Azért az a 3900-as uncore sem rossz. :D

[ Szerkesztve ]

(#79) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy pár eredmény még amit majd fellökök, remélem kapok majd érte jó sok pöttyöt :P

íme a mai nap alkotása, ami persze még koránt sem a vége a cuccnak, csak most épp ennyire futotta :

a felszerelés
3dmark közben
eredmény - a lényeg a proci órajel és a fesz, ami terhelés alatt leesik 1,6V alá egy kicsivel, a többi mellékes

jövőhétre telemoddoljuk a lapot, úgy fog 1,95V-ot leadni a procinak (1,7V MAX helyett), mint a szél, és akkor bőven 6000 felett fog menni a 3dmark is ;] :D
hja, és akkor nem fogok babázni a jéggel, nitrót neki és mennyé :DDD

[ Szerkesztve ]

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#80) Daemon09

Daemon09
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a topic már kellett! :))

Eladó cuccok : http://href.hu/x/9ech \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/efq0

(#81) Laraxior válasza Zé_Mester (#79) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

navancs powah :D :C

(#82) subaruwrc válasza Zé_Mester (#79) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nah megindult a vga? szép eredmény a procitól :K

(#83) jugeen válasza serito (#78) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

az eredmény valóban nem rossz, de az extrémhez köze nincs. no offense! :R

(#84) toyone válasza Zé_Mester (#79) üzenetére

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

:C
mondtam hogy megy 745mhz-n a mag :))

[ Szerkesztve ]

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#85) Szatesz válasza toyone (#84) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Jah , de a nagy kapkodasba nemtom miert halt meg 720 nal.... :F Ezt nem értem én sem..

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#86) Zé_Mester válasza subaruwrc (#82) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

meg, hogy szakadjon meg.
de nem is akár hogy, 780-on is teszteltem vele, de a procira már kevés volt a jég egy 3dmark-ra úgyhogy csak a korábbi eredmény maradt.
de legalább ezt is tudjuk :))

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#87) P00By válasza Laraxior (#68) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Vegyed meg ezt! :DDD

(#88) Overlocker válasza Achill3uS (#76) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már Belarus-okat is.. :))

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#89) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is van egy eladó GPU pot-om, ha valakit érdekel! :))

(#90) Achill3uS válasza Overlocker (#88) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

őket még nem, de mindjárt teszek róla :D

lol, ez itt nem a pot piac, tedd már off-ba az ilyesmit :P

(#91) old gray

old gray
(PH! addikt)

Phenom II-vel nem tervezi senki az extrém tuningot a közeljövőben? Elég durva eredményeket értek el pl. a PII 940-el: [link]

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#92) Overlocker válasza old gray (#91) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De, ha valaki adna AM3 Phenom-ot meg LN2-t.. :)

(#93) Overlocker válasza Achill3uS (#90) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Reggel még megvoltak :U

Jólvan gyurma:D

(#94) Achill3uS válasza old gray (#91) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

személy szerint kiváncsiságból kipróbálni szivesen kipróbálnám de saját anyagi forrást biztosan nem fogok amd-re költeni. a fő probléma az, hogy szép cpuz validokat lehet vele csinálni 6G+ egy-egy jobb procival, de minden egyéb benchmarkban elmarad az i7-től. 3Dmark-ban senki sem tud 6GHz feletti eredményt elérni kivéve a finnek AMD-től kapott agyonválogatott ES procija, és az alatt pedig - tudom, ez furán hangzik de - gyenge a Phenom II teljesítménye egy ln2-vel hajtott i7-hez képest. azonkívül az AMD-s gyakorlatra sincs rászorulva az ember, versenyeken is only intel inside :)

(#95) old gray válasza Achill3uS (#94) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Azt kell, hogy mondjam: igazad van. Természetes, hogy nektek az ár/teljesítmény mutatót figyelmen kívül hagyva mindig az aktuális csúcs-hardverrel kell tesztelni, hiszen pont ez a lényege. Nah mindegy, úgy tűnik MO-on nem fogunk látni AMD-s extrém tuningot.

[ Szerkesztve ]

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#96) kicsigeri válasza old gray (#95) üzenetére

kicsigeri
(őstag)

Gondolom ha lenne rá anyagi fedezet, és kellő lehetőség kiváló teljesítményű AMD processzort szerezni itt MO-n is lenne rá igény, illetve látnál teszteket. De mivel az AMD "csak" a második processzor gyártó a világon, és nincs lehetőség a fentebb említett válogatott processzorok beszerzésére, ezért elég nagy a valószínűsége. De ha esetleg meg tudnád szerezni a forrást, akkor elképzelhető hogy lenne.

[ Szerkesztve ]

(#97) Zé_Mester válasza old gray (#95) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nyugi, fogsz látni nemsokára.
tervezem egy ilyen rendszer összedobását, de csak is LN2 tesztre veszem meg, utána byebye, már adom is el. :D

pontos időpontot még nem tudok, de tudni fogtok róla időben :K

ui.: elkészítettem a logout cikket a giga versenyről, akinek van kedve oldasni, az itt megtalálja :))

(#98) old gray válasza Zé_Mester (#97) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Ez jó hír, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen eredményt tudtok elérni. Gondolom logout-on publikálva lesz a procedúra. Jah, ha v.mi übertuningos procit sikerül majd kifognod akkor a tesztek után vevő leszek rá. ;)

Nálam délután lesz extrém tuning: "Hogyan csinájunk 3 magból 4et?" Szerencsés vagyok, kifogtam egy 0851-es batchel rendelkező X3-at és minden egyéb feltétel adott. :))

(#99) Zé_Mester válasza old gray (#98) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

beszámolunk majd róla természetesen, mit sikerült összehozni. :))

akkor nagy mázlista vagy, sok sikert a project-hez ;) :R

(#100) Achill3uS válasza Zé_Mester (#97) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

grat, jó cikk lett ;)

over: most már tényleg megvan belarus :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.