Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#201) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy eredménnyel még tartozok a csütörtöki CedarMill project-ből :))

CeleronD 356 @6150MHz (25x246FSB) 1,62V - D.Ice

hamarosan 1,95V és LN2 :))

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#202) Overlocker válasza serito (#194) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk egy ilyen :D

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#203) serito válasza Overlocker (#202) üzenetére

serito
(senior tag)

Enyhén moddolt lap nagyon baba. :D Mi az ára, gondolom nem kevés? Mivel ez lesz az első D.Ice próbálkozásom egy szerényebb P35-DS3-as lappal is beérem, meglátjuk mit tudok kihozni belőle. :B

[ Szerkesztve ]

(#204) Achill3uS válasza ADAM1337 (#199) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

grat srácok, szép eredmények elsőre jéggel ;)
egyébként a te potodat is ryba csinálta, azt használtuk over-el tavaly az msi versenyen. és sztem valamit elnéztetek, mert toyone potja az "erősebb", jobb minőségű rézből van és a réz része is vastagabb, de igazából jégre kb mindegyik ugyanazt hozhatja. szerezzetek be egy thermométert, és azzal mérjétek a hőfokot ne az alaplapi bios-bol azok mindig csalnak.

serito: és a jeget mibe fogod rakni? potod van már? :D

[ Szerkesztve ]

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#205) slett27 válasza Zé_Mester (#201) üzenetére

slett27
(PH! addikt)

Szintetikus tesztek is készültek ? Vagy csak valid ? :)

(#206) Zé_Mester válasza slett27 (#205) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

természetesen nem csak valid van, hanem más is, csak azokat már korábban linkeltem, a valid maradt még.
de ittvannak a 3dmark eredmények :K

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#207) slett27 válasza Zé_Mester (#206) üzenetére

slett27
(PH! addikt)

Akkor visszakeresek. Erre a procira mondták anno, hogy váltja az A64 3000+/3200+/3500+ okat. :D

Amúgy grat ! :R

(#208) serito válasza Achill3uS (#204) üzenetére

serito
(senior tag)

Igen, Bagira-tól vettem. Első teszteléshez sztem jó lesz. Ahogy elnézem megjárta már a hadak útját Bagiránál. :K

(#209) Achill3uS válasza serito (#208) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

akkor szerintem az a pot van nálad amivel először ln2-ztünk over-el olyan jó 2 éve:)
elég kezdetleges darab, de valóban, ismerkedni a témával tökéletesen megteszi.

[ Szerkesztve ]

(#210) serito válasza Achill3uS (#209) üzenetére

serito
(senior tag)

Meglehet, úgy 25cm magas 5cm átmérőjű 1cm vastag kocka talpu pot. Laminált padlóból kivágott párnázott leszorítókkal. Elég furcsa darab de ha -60 fokon tartja a procit akkor már megérte megvennem. :D

(#211) ADAM1337 válasza Achill3uS (#204) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Ez lett volna a 2. kérésem.
Thermométereket -50 - 1300fok közötti mérést tudnak és az nekünk kevés.
Olyat hol lehet kapni ami -150től mér? :U

cars1dA

(#212) Flan

Flan
(újonc)

Sziasztok.

Tudna valaki segíteni amd athlon 2500+ tuningban,mert most vettem egy x1950pro 512es kártyát és sztem kevés hozzá a proci,illetve az nem tudja valaki,hogy a 3dmark06-ot miért nem tudja végig vinni a gép?kb 1perc utám megáll és sötét képernyő csak reset segít:(-Az age ofnál is ez a helyzet kb 10 perc és kifagy.Kevés a táp?350w

(#213) Thrawn válasza Flan (#212) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt kérdez ebben a topikban:

Tuning, kezdőknek, szájbarágósan

És ha lehetne akkor használd a keresőt is.

Köszi!

Different songs for different moods.

(#214) ADAM1337 válasza ADAM1337 (#211) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Meg van.
Aki ilyesmit keres annak itt a helye

cars1dA

(#215) gombcomp válasza ADAM1337 (#214) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Ezek nagyobb része is csak mínusz 50 fokig mér.... :K
Nekem van egy "sima" IR-360-as az is csak -50 ig működik.

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#216) toyone válasza Overlocker (#202) üzenetére

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

honnan ismerős nekem ez a lap.. :DD

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#217) ADAM1337 válasza gombcomp (#215) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

10k ért találtam egyet -200foktól mér 1370ig.
Az korrekt [link]

cars1dA

(#218) Achill3uS válasza ADAM1337 (#211) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

látom már megtaláltad, nekemis voltcraft k101-em van, -196-ig tökéletesen mér (ezt mutatja ha az ln2-be teszi az ember és jól van kalibrálva) viszont ahhoz még kell venned diódát is mert azt nem adják hozzá. az még kb 2-3k.
amúgy a vicces az, hogy multiméternek ilyet használok voltcraft 140 dmm de hőmérsékletet is tud mérni -135 fokig holott csak -40-ig van hitelesítve :D

[ Szerkesztve ]

(#219) ADAM1337 válasza Achill3uS (#218) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Rendben még nézelődök. :K

cars1dA

(#220) kaoszpapja

kaoszpapja
(fanatikus tag)

ez már extrém tuningnak számít? :)

(#221) Achill3uS válasza kaoszpapja (#220) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

szvsz a klasszikus értelemben vett extrém tuning ott kezdődik, hogy valamelyik hw egységet (cpu, vga leginkább) nem üzemi hőmérsékleten, hanem valamilyen (pl az első post-ban felsorolt) eszköz által a környezeti hőmérséklet alá hűtjük.
én nem tartom extrém tuningnak a hideg levegővel, vízzel nagy feszeken elért eredményeket sem (és ezzel nem azt mondom, hogy azok nem lehetnek akár kimagaslóan jó eredmények). de ebben vannak véleménybeli eltérések sok tuninger között.

[ Szerkesztve ]

(#222) ADAM1337 válasza kaoszpapja (#220) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

6os szorzóval meg 24/7-es fesszel egyáltalán nem. :N
Egy középkategória, kb.
Egy egészséges 9,5*600 1,88vcore és -70 fok társaságában már az lenne.
Persze ez proci függő is hogy skálázódik magas feszeken, de ez volt írva hogy egy 24/7 nagyon jó procival nem biztos hogy jég/ln2-vel is ugyanúgy lehet alkotni, illetve nem alapfeltétel.

cars1dA

(#223) Zé_Mester válasza kaoszpapja (#220) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem, ez egy korrekt "léggel, szobában" eredmény.

dobd meg a procit egy kis jéggel, 1,8V-tal meg hozzá legalább 9-es szorzó és hajrá ;)
az már extrém kategória :K

más : kicsit megtoltam a HWBot listát :D alakul ez :C

[ Szerkesztve ]

(#224) alpacino válasza kaoszpapja (#220) üzenetére

alpacino
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

én is azt mondom h jeget neki:D

Üdv! Alpacino

(#225) kaoszpapja

kaoszpapja
(fanatikus tag)

rendben, előző a hétvégén is akartunk jegelni de nem jött össze nem tudtuk megoldani a szállítást. hátha majd most hétvégén ;]

(#226) ADAM1337 válasza kaoszpapja (#225) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Úgy legyen, várjuk az eredményeket. :)

cars1dA

(#227) mcintosh válasza kaoszpapja (#225) üzenetére

mcintosh
(kvázi-tag)

Hétvégére kell szárazjég, azt hadd menjen :K
majd szerzek valahogy :U

(#228) ADAM1337 válasza mcintosh (#227) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

meg egy pot is. ;)

cars1dA

(#229) mcintosh válasza ADAM1337 (#228) üzenetére

mcintosh
(kvázi-tag)

azt megoldjuk ;)

(#230) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én is jövök... a Vapochillel :D még Achinak is kő üzenni a 775 lefogató miatt..majd elfelejtettem :B :DDD

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#231) Zé_Mester válasza mcintosh (#227) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hajrá-hajrá
szépen fog menni az a proci, szereti a hideget :DDD
és a lap is jól megy hidegbe ;)

(#232) Achill3uS válasza Laraxior (#230) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

csak azt is írd meg milyen vapo-d lesz pontosan, hogy biztosan jó-e hozzá ez a lefogató.

Zé_Mester: toljátok, szépen jövünk fel, nemsokára meglesz singapore és taiwan-is :)

(#233) Zé_Mester válasza Achill3uS (#232) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hjaja
amióta belinkelted a másik topicba (kb 1 hete) azóta 10 helyet ugrottunk előre :C
már a 37. helyen vagyunk :C

BAZZ MOST NÉZEM : az oroszoknak 37839.2 pöttyük van :Y :Y
gyááá, há ezek nem is csinálnak semmit csak tuningolnak :Y ....betegek :DDD

(#234) Laraxior válasza Zé_Mester (#233) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azt is nézd hogy vanak abban a koszos országban annyian mintha 10 Magyarország lenne :D

Achi: Asetek Vapochill XE

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#235) gombcomp válasza Laraxior (#234) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Ebből nem csak a 775-ös kit hiányzik! :(

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#236) Zé_Mester válasza Laraxior (#234) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hjaaa, igazad van, na de akkor is :DDD

amúgy ez a kompi már majdnem nálunk kötött ki, Szatesz akarta megvenni, de nem csak a lefogató hiányzik hozzá, hanem egyéb más kütyüjei is (ha jól emlékszek :U )
az ára is meglepő, amikor mi néztük még 20e volt kiírva rá :F
sok sikert hozzá :K

(#237) Achill3uS válasza Laraxior (#234) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

akkor ha ez az XE sima, nem a II nem fog rámenni az a lefogató ami nekem van.
ha minden igaz a "tied" igy néz ki: [link]
ami pedig nekem van az XE II és LS-re való. ilyen fekete müanyag keret (csak a 775-ös): [link]
szóval úgy néz ki mégse fogod tudni rátenni, vagy át kell kicsit alakítani azt a fejet.

[ Szerkesztve ]

(#238) gombcomp válasza Achill3uS (#237) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Ha ilyen van neki ASETEK_XE akkor meg simán meg lehet oldani egy LGA775/S478 átalakítóval ,a
Thermalright gyárt ilyet:Átalakító,de ha kell én is tudok adni.(LGA775-ös lapra felszerelhető a 478-as hűtés).

[ Szerkesztve ]

(#239) Zájec válasza gombcomp (#235) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

ezt én is néztem korábban , de nem mertem megvenni.... :N hiába olcsó ...

(#240) kaoszpapja

kaoszpapja
(fanatikus tag)

na nem lesz tuning hétvégén mert megint nem tudjuk megoldani a szállítást. :O
a siad kft az egész ország összes lerakatai közül csak miskolcon tart szárazjeget :O :W
esetleg valaki tudna jász-nagykun-szolnok megyében valami lerakatot ahol van szárazjég?
vagy esetleg még debrecen beleférne

(#241) Achill3uS válasza kaoszpapja (#240) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

kérdezd meg a lindét. [link]

(#242) kaoszpapja válasza Achill3uS (#241) üzenetére

kaoszpapja
(fanatikus tag)

kösz holnap megkérdezem. :R
de közben meg kiderült hogy jönnek nagymuterék hétvégére és ők miskolcon laknak, szal szerintem hozatok velük. :)
de mindenképpen megkérdezem a lindét.

(#243) Zé_Mester válasza kaoszpapja (#242) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha szombaton akarnak vinni akkor felejtős, mert péntek délután 4-ig van csak nyitva a Siad itt Miskolcon :F

(#244) kaoszpapja válasza Zé_Mester (#243) üzenetére

kaoszpapja
(fanatikus tag)

tudom, de beválaljuk az egy napi veszteséget :)
de holnap még beszélek a lindével.

(#245) Achill3uS válasza kaoszpapja (#244) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

tegyétek hütőtáskába, és éjjelre teraszra vagy ilyesmi. akkor nem fog elfogyni a fele másnapra.

(#246) kaoszpapja válasza Achill3uS (#245) üzenetére

kaoszpapja
(fanatikus tag)

tudom már használtunk szárazjeget, akkor is így csináltuk. csak akkor meg normális cuccunk nem volt, ud3p-t is akkor láttunk előszőr szal tapasztalat az alappal nuku :)
most meg lenne egy kis tapasztalat, hardverek is lennének csak az a rohadt szárazjég nem jön össze :)
egyébként kösz :R

[ Szerkesztve ]

(#247) Achill3uS válasza kaoszpapja (#246) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

np. milyen pot-ot használtok? :)

(#248) mcintosh válasza kaoszpapja (#246) üzenetére

mcintosh
(kvázi-tag)

Jani meg vannak még a fotók a ,,POT"-ról?:B

(#249) kaoszpapja válasza Achill3uS (#247) üzenetére

kaoszpapja
(fanatikus tag)

mindíg elgondolkozok azon hogy mik ki nem ugranak az ember fejéből ha nincs pénze :DDD hát pot ügyben nekünk is ez volt a helyzet :DDD sajnos csak egy kép van nálam róla. ez amúgy egy q6600 hűtó venti nélkül karton papírral körbe tekerve. :B
az tudni kell a hűtőről hogy a közepe olyan mint egy pot alja, rézből van, üreges alakra is olyan csak egy kicsit kicsiben.
itt a mi "POT"-unk ;] :K

Mcintosh: szigorúan maszek gyártmány ;)

(#250) toyone válasza kaoszpapja (#249) üzenetére

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

:C

a bordák közti réssel mit kezdtetek?

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.