Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#951) akoska07 válasza jugeen (#950) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

csinos darab :K

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#952) subaruwrc válasza jugeen (#950) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egy igazán extrém egyedi darab a Thermolab-tól :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#953) P00By válasza jugeen (#950) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Az n1

(#954) serito válasza jugeen (#950) üzenetére

serito
(senior tag)

Gyönyörű! Ha minden igaz akkor egy NB pot?

(#955) Achill3uS válasza serito (#954) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

a képen nem igazán vehető ki a mérete, ez CPU pot :)
New LN2 Pot by Thermolab~

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#956) akoska07 válasza Achill3uS (#955) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

hát ez igen komoly. :C

<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

(#957) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

úúúúúúúúúúú
ez nagyon vagányul néz ki :Y
gondolom van neki ára is keményen :F
először azt hittem hogy aranyból van ez a kis drágaszzáááággg :DDD

ha polírozzák a rezet akkor ennyire fényes lesz ? vagy csak a fényviszonyok miatt ennyire csalóka?

jugeen : bazze most nézem hogy már neked is van :Y nagyon állat, gratt hozzá

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#958) jugeen válasza Zé_Mester (#957) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

összesen 7 darab készült. több nem is fog. a pot nem polírozva van, hanem .... olvasd el saját magad :)

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

(#959) akoska07 válasza jugeen (#958) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

akkor bizony tényleg nem lehetett olcsó :U

(#960) Zé_Mester válasza jugeen (#958) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hjaaapp, éreztem hogy valami bazidrága cucc, a polírozott réz nem így csillog.

gratula hozzá, nagyon szép cucc.
tesztelve is lesz ? vagy megy be a vitrinbe ?

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#961) jugeen válasza Zé_Mester (#960) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

kiváltja az egyik F1EE-t, szóval használat alatt lesz.

(#962) gombcomp válasza jugeen (#958) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Nagyon szép jószág! :Y Gratulálok hozzá! :R
Csak az S.Elit meg ne lássa..... :DDD

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#963) jugeen válasza akoska07 (#959) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

nem eladásra készült!

(#964) P00By válasza jugeen (#958) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Minőség a javából! :Y

(#965) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

AMD 7Ghz done

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#966) subaruwrc válasza Overlocker (#965) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:Y :Y

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#967) P00By válasza Overlocker (#965) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Bázz :Y Az azért szép :U :D

(#968) jugeen válasza Overlocker (#965) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

legalább a témának kicsit utána járhattál volna. cpu-z bugos, és azt használták ki. az eredmény cheat....

ugyanannak a csapatnak itt egy másik csalása

[ Szerkesztve ]

(#969) Zájec válasza kaoszpapja (#940) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

"megnéztem a giga p45 fórumot, ott nem láttam ennél nagyobb fsb-t UD3P-vel, ha valaki csinált volna nagyobb fsb-t, szerintem beírta volna"

korábban én is piszkálgattam az FSB-t , mondjuk igaz hogy nem UD3P-vel hanem egy DQ6-al , de szerintem nagyjából mindegy lehet..

a következö eredmény született , szobában , léghütéssel , tehát semmi extreme körülmény nem volt....

ime az eredmény, ami nemcsak egy cpu-z valid.....
(én szeretek több informáciot is megosztani, nem titkolozok , hátha másnak is segit a hasonló eredmény eléréséhez, szóval én ilyen jószivü vagyok ,mindent megmutatok...)

660FSB ;)

(#941) Achill3uS :: "hát itthon nem valószinű, de azért van még mit kihozni a lapból: EP45-UD3P Benches 3D at 670mhz+ FSB"

pedig itt vagyok a szomszédba :D
igaz hogy 10mhz-el kevesebb a 660fsb, de sokkal jobb eredmény mert én közel se adtam ekkora MCH core-t ..1.82v :Y én csak 1.56v -t adtam... nem mindegy , van egy kis külömbség a kettö között... :K

és azért nem folytattam tovább , mert nem mertem még több MCHcore-t adni , nehogy tönkremenjen a lapom... képzeld ha nincsenek ilyen elméleti határaim... meg ha nem paráztam volna.. lehet hogy a 700 is meglett volna .. kitudja igy utólag.. :F

(#970) Zájec válasza jugeen (#950) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

ez tényleg nagyon igényes :K ,, gratulálok hozzá sok klassz eredményt hozzá !

(#968) jugeen :: még jó hogy figyel valaki :R

(#971) akoska07 :: ebbe nem az a lényeg , hanem a zavar keltés és mások pukkasztása...

[ Szerkesztve ]

(#971) akoska07

akoska07
(PH! kedvence)

itt meg mi van itten ? :Y

nem gondoltam volna hogy ebben is csalások vannak :(((
nem értem az embereket... ettől nem lesz nagyobb,sem jobb.sőőőt! :W

Zájec : ha az everest teszt lefutott,vszinü nálad is ment volna a 670 FSB ;)

[ Szerkesztve ]

(#972) Zájec válasza akoska07 (#971) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

ezzel kapcsolatban jut eszembe ..
"nem értem az embereket... ettől nem lesz nagyobb,sem jobb.sőőőt!"

én se értem, pláne az ilyeneket.. :::[link]
és ettöl nagyobb lesz ? szerinted... és itt van a szomszéd topikban..

" "Intel Core i7-965 @ 5 GHz @ LN2 ˘ EVGA X58 Classified ˘ Zotac GTX 285 AMP! 3SLI @ LN2 ˘ "

ezekszerint BR4D összeszen 4db pot-ot használ a szürke hétköznapokban..
ügyes ember lehet :C .... biztos egy ln2-s akváriumba tarja a rendszerét :DDD

ezen akkorát röhögtem,, nagyot mosolyogtam rajta... ;]
az a kár hogy nem csináltam screenshot-ot róla, mert mostmár átirta.. :B

akoska07 ::
" ha az everest teszt lefutott,vszinü nálad is ment volna a 670 FSB "
több bátorság kelett volna inkább... lehet ha adok neki 1.6-1.7v-t az MCH-nak akkor komolyabb eredmények is születtek volna.... csak hát gyáva nyúl voltam.. :D

[ Szerkesztve ]

(#973) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Társulhatok?
Én is nayg tuning mester vagyok de én csak retro-ba nyomom pénz hiányába :DDD
Hivatalosan "csak" egy 6. eredményre futotta az Overclocking világrekord listán
Lista
de ha nem szált volna el a PhShare képfeltöltő akkor én trónolnék a 2. helyen...
Az a gáz a procim meg tönkrevágtam véletlen, s nem tudom az eredméynt megismételni :(
Még egy darabig de rajta vagyok az ügyön :K

[ Szerkesztve ]

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#974) akoska07 válasza Zájec (#972) üzenetére

akoska07
(PH! kedvence)

sajnos mindig vannak és lesznek is ilyen emberek akik szeretnek nagyot mondani.sok embernek szivesen megnézném az adatlapján lévő konfigot miközben nála üzemel :)

(#975) toyone válasza jugeen (#950) üzenetére

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

szép darab :C

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#976) Zsubi válasza jugeen (#963) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Előbb vagy utóbb úgy is eladó lesz de szerintem utóbb :DDD
Nagyon szép darab, szerezhetnél még párat :C :R

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#977) jugeen válasza Zsubi (#976) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

te is a bp tv-nél dolgoztál, mint prekog? :U

(#978) Zsubi válasza jugeen (#977) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Pláne ha még tudnám is mi az a "prekog" :U :D

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#979) jugeen válasza Zsubi (#978) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

:DDD

(#980) P00By válasza jugeen (#968) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nah, kár érte! :(

Zsubi: :D :DD

(#981) Overlocker válasza jugeen (#968) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudtam a dologról, sorry..

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#982) Achill3uS válasza Zájec (#969) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

szép meg minden a 660fsb léggel, de azért nem gondolod hogy összehasonlítható egy everest cache&memory benchmark egy 3Dmark stabil eredménnyel, mitől lenne a te eredményed jobb? azért mert szerencsés hw-rel alacsonyabb feszen értél el egy magas órajelet? nem hinném hogy az extrém tuningnak ez lenne a lényege - és mivel ebben a topicban beszélgetünk nem kell más értékrend szerint ítélkeznem.
egyébként pedig nem UD3* lappal csináltad, hanem DQ6-al, és hamár valaki azt kérdezi azonos alaplap típussal mekkora fsb-t értek el, nem arra kíváncsi hogy azonos chipset-el mennyit. nem kötekedés, de a két lap között elég nagy eltérések vannak fizikailag is, attól függetlenül, hogy mind2 P45.

(#983) Zájec válasza Achill3uS (#982) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

kár hogy nincs már meg , na mindegy....
assziszed nem tudnék egy 3Dmark-os eredményt is mellékelni... :U

az én eredményem sokkal precizebb, nézd már meg hogy ö mekkora NB feszt adott, de nem csak abból, hanem a PLL-böl is.. nálam 1.5v nála meg 1.8v... nem kicsi a külömbség, de a CPU termination is kevesebb nálam... szóval ezeket is nézd barátom,, szerintem az ember AUTO értékeket állitott be , ezért adott ennyit a lap.. egy kicsit szánalmas egy power usertöl , lusta megkeresni az aktuális feszt... na jó,, ez béna..

szóval nem magyarázd meg hogy az övé az jobb... :N

a két lap közötti külömbség meg nem sok... igaz hogy kevesebb fázis van az UD3-n , de nem az a fö befolyásolo tényezö... de ezt neked nem kell mondani ... (lásd biostar 6 fázis ) az böven elég hogy mindkét lap gigabyte és p45-s...

"és mivel ebben a topicban beszélgetünk nem kell más értékrend szerint ítélkeznem." ja , ezt ismerem... csinálunk egy CPU-z valid-ot és már kész a csoada... az hogy mennyi fesszel készült az meg másodrendü,, szerinted, de nem szerintem..... ez érdekes elmélet , hiába hivatkozol itt a topikra,, úgynéz ki kibúvot keresel ezzel.. ;]

de kapok a kezemközé egy UD3-at, tuti lönék neked valami hasonló eredményt...
akár egy 700fsb -t is... :D

[ Szerkesztve ]

(#984) toyone válasza Zájec (#983) üzenetére

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem egy 3DMark 06 csak nagyobb terhelést jelent a cpu-nak mit egy Everest bench.
Biztos tudnál 660 fsb vel készült 06-os eredményt csinálni de már nem valószínű hogy ilyen beállítások mellett.

Az hogy meg mekkora feszültségekkel érte el mindegy.A lényeg hogy megvan. Ha valaki csinál mondjuk Super pi top5-ös wr-t az attól még nem lesz jobb, vagy előrébb a listában mert az első helyezettjéhez képest 0,02v al kevesebb feszt adott a procinak.

[ Szerkesztve ]

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#985) Zájec válasza toyone (#984) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

ezt én is tudom , mivel az everest bench csak egy gyors mérést csinál a memokal...
ez nekem nem újdonság , ezt eddig is tudtam... nem terheli a procit..

igy utolag nemtudom , de valószinü , nem tudom már kiprobálni...

részben igaz, valóban az extreme eredményeknél nem azt nézik,
én csupán az összehasonlitás kedvéért hoztam fel kaoszpapja kollégának, hátha segit neki a továbbjutásban...

(#992) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Nem kívánok többet törölni és szólni sem szeretnék újra, hogy mellőzük a személyeskedést. Zájec esetében ez különösen igaz.

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#993) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látom ti nem értékelitek a retro-t :( :DDD :P

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#994) mcintosh válasza bacsis (#993) üzenetére

mcintosh
(kvázi-tag)

De értékeljük, nyáron mi is retró kategóriában indulunk :D
nem rossz eredmény :C

(#995) Achill3uS válasza Zájec (#983) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

ugyan nem voltam napközben net előtt és nem tudom mit kellett törölni a topic-ból így engedd meg hogy bármiféle előzmény ismerete nélkül a válaszodra reagáljak.
mielőtt elkezdesz lefikázni egy világszerte elismert tuningert aki jelenleg a gigabyte-nak dolgozik (nem pedig power user), ellenben magadat polírozod egy olyan eredménnyel, ami bios beállítástól függ mindössze, a többi a hw-en múlik - közben saját tapasztalatod subzero-ban nincs, nem vezet sehová sem, főleg ha kiforgatod a szavaimat. "és mivel ebben a topicban beszélgetünk nem kell más értékrend szerint ítélkeznem." ezt rád értettem, aki everest stabil eredményt akar egy 3dmark stabil eredménnyel összehasonlítani, a kettő között kb akkra a különbség mint a cpuz valid és a 06 stabil között. 660-on te az életben nem fogsz 3dmarkozni léghűtéssel. és mivel tudom, hogy erre az lenne a válaszod, hogy ár/érték stb arány tuningos vagy (nekemis volt olyan cpu-m ami 1.8v-n ment 6G-t 3D-re feljebb viszont hiába adtam vcore-t nem ment semmivel se többet, most akkor ez mekkora jó, a 2v-on 6.2G pedig mekkora béna eredmény már), nem teszed ki az alkatrészeidet ilyen veszélyeknek, viszont ez a topic nem arról szól, ezért nyitottam. várom a 700 fsb-s eredményed!

(#996) kaoszpapja válasza bacsis (#993) üzenetére

kaoszpapja
(fanatikus tag)

grat! :C mcintosh-al, nyáron mi is retro-ban toljuk majd a tuning-ot, de persze előtte jól meghajtuk a mostani hardvereinket, ami most hétvégére volt tervezve, de mivel megint nem tudtuk elintézni a szárazjég beszerzését, ezért valószínűleg nyárra marad a tuning :)

Zájec: tiszteletben tartom az eredményed :R , de a DQ6 az DQ6, az UD3P az UD3P :) uff! :))

(#997) Achill3uS válasza bacsis (#993) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

nincs semmi baj a retro hw-ekkel, csak legyen azis minuszban :D

(#998) Zájec válasza Achill3uS (#995) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

semmi különös csak jugeen mondta el a véleményét rólam...
egy 3.valakinek meg nem tetszett, és ezt jelezte a moderátoros topikba..

hát azért 640-n csak menne már egy 3Dmark,, egy jó téli hideglevegön...
na meg az NB-re se ártana egy TR hütés... a 620 megvolt prime stabilan..

nemtudom nem próbáltam ki, de ha több feszt adok akkor lehet hogy többre jutottam volna... igy utolag már nem fogom megtudni... :N

(#999) Achill3uS válasza Zájec (#998) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

értem.
630-640 lehet, 630 nekemis 3d stabil volt RE-ben léggel, de azért nem 2 perc volt beállítani. nagyon jó lap és cpu kell hozzá hogy léggel vigye az ilyen magas fsb-t stabilan, ami sokszor hideg alatt is gátba ütközik. pl volt olyan 8600-am is, ami ln2 alatt kevesebb fsb-t ment mint levegőn. szóval ezért mondom neked, hogy subzero-ban annyi egyéb jöhet közbe, nagyon nehéz valamire azt mondani hogy na ez kb ennyit és ennyit fog menni és az be is jön.

(#1000) h.adam.92 válasza Achill3uS (#999) üzenetére

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

nem lehet tudni, hogy az oldalatok mikor fog ismét működni? :U

[ Szerkesztve ]

u mad ?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.