Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#101) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én asszem egyelőre szüneteltetem a DIce-os projectet :B Jövő héten szert fogok tenni fillérekért egy Asetek Vapochill-re ;] Lehet le fogom cserélni a vizet a prociról :D de persze a GPUn is ki akarom próbálni milyen a kompresszor ;]
Mennyire tartós ez a masina 24/7re? :B

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#102) Szatesz válasza Laraxior (#101) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Én mar elegge utananeztem ...És nem szivesen hasznalnam 24/7 be :N

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#103) ADAM1337 válasza Laraxior (#101) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

gombcomp tud róla nyilatkozni. :K
(sokat zabál kb 400w ,annyit mint egy qx9650 4gigán 24/7-be és egy 4870x2)
+i7-re asetek nem gyárt lefogatót.

[ Szerkesztve ]

cars1dA

(#104) Laraxior válasza Szatesz (#102) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

miért? az nem gond ha sokat eszik :D vagy van még valami hátránya? :F
egyébként 775höz kell :)) nem lesz i7-em...legalábbis mostanság, még nincsen rá szükségem... :B

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#105) Szatesz válasza ADAM1337 (#103) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Én ugytudom hogy gyart már hozzá.. Csak igen huzos az ára:D

(#106) Laraxior válasza Szatesz (#105) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K van is Vapo topik (pár hsz...nem nevezném topiknak :D ) ...ott is írja valaki hogy van...vagy készülőben van :K

[ Szerkesztve ]

(#107) Achill3uS válasza Laraxior (#101) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

nos, minden attól függ mennyire érzékeny a füled és a pénztárcád a villanszámlára :D
az évek során 2 Vapo LS-em is volt de igazán egyik se vált be 24/7-re, mégpedig nem is a fenti két indok miatt, hanem egyszerüen azért mert macerássá teszi a géped pc-ként való használatát, várni kell mire bekapcsol, ha csak filmet nézel is zakatolni fog melletted (hiába a hermetikus kompresszor, annyira nem halk az ha pl nem egy rambo 4-et nézel :D). na meg aztán egy gyenge konfighoz ugyse fogsz kompit venni, de egy e8600+gtx280 mellé minek 24/7-re? mi az amihez szükséged van a cpu-ban + 500-1000mhz-re? játék? torrent? benchmarkolni tökéletes, hogy bármikor előkapod ha új hw áll a házhoz, nem kell kimozdulni se, de home user-ként mindennapra nincs értelme használni szvsz - arról nem is beszélve, hogy nagyon durván ki kell szigetelni ha be akarnád lőni állandóra, láttam szépen korrodálódott "procilábakat" a gyakori ki-be kapcsolások miatt :D

[ Szerkesztve ]

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#108) Laraxior válasza Achill3uS (#107) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kicsit hiányos a kicsike, 775ös lefogató nincsen hozzá,de ha nem 24/7re akarom,márpedig ezek ismeretében nem :D akkor nagyon nem kell hozzá vásárolni nem? Kipróbálnám GPU-n is.... akkor elég ha oda tudom fogatni valamivel? :U

(#109) Achill3uS válasza Laraxior (#108) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

mázlid van, maradt egy vapo-hoz valo 775-ös felfogató keretem a szekrényben, csak ki kell szigetelned a belsejét és kész is. nekem már nem lesz rá szükségem, ha kell dobj privit, megkapod pár sör fejében :D

gpu-ra nem lesz egyszerű, de használd a fantáciád és gyárts valami lefogatást rá, csak a pwm-ekre meg egyéb melegedő alkatrészekre is kell majd ventit tenned amit a gyári borda ugye letakar, mert ha azok túlmelegednek ugyanugy visszafoghatják a tuningot. no meg persze szigetelés ezerrel a gpu körül.

[ Szerkesztve ]

(#110) Laraxior válasza Achill3uS (#109) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

isten vagy öcsém.... akkor dobj mellé egy szoftvert is (ha van...van az is? :U :DDD )
akkó küddöm is a privit :C :R
sör nincsen :P de az árát megkaphatod...márhogy a sörnek ;] :R

(#111) Achill3uS válasza Laraxior (#110) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

hehe ok :D

na várj körülnézek, régen megvolt a szoftvere is. de ahhoz amugy kell a vezérlő panel ami egy ilyen külön nyák, és arra kell rákötni a szenzorokat.

mod. megtaláltam ;)

[ Szerkesztve ]

(#112) Szatesz

Szatesz
(őstag)

Jó nézni ezeket a véletlen egybeeséseket....Kedves gesztus volt :C

(#113) gombcomp válasza Achill3uS (#107) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Tényleg nem ajánlom a 24/7-et VAPO-nál!
Nem volt hozzá 1366-os fej hackeltem hozzá egyet: 1366
Működott egy jó darabig,amig ki nem szedtem a procit,utána nem alakart elindulni semmilyen lapban a drága.(Ekkor rohantam hozzád a tápért... :O )
Hosszú szemlélődés után vettem észre,hogy a proci alján mintha vékony lakkréteg lenne.
Elkezdtem lepucolni alkohollal,és javult a helyzet (elindult,de csak két membankot kezelt)
Ekkor világosodtam meg,hogy a 775-ös nedvességszívó szivacsát erőltettem fel,ami
nem fogta át a teljes felületet,lecsapódott a pára,így oxidálódni kezdtek a lábak.
Addig nem volt baj amig rá volt zárva a foglalat,mert a tüskék és a tappancsok közé nem
ment be az anyag.A kiszedés után már a lábak nem ott érintkeztek ahol "tiszta" maradt
a felület,ezért nem inicializálódott a proci...
Ismételt tisztogatás után már mindenben indul,és megy! :C
Vagy szerzek egy 1366-ra valót (egy lengyel csóka már gyártja..),vagy marad a Vapós
tunninghoz a BloodRage (a 775-ös eredeti kittel.)!

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#116) Achill3uS válasza gombcomp (#113) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

hát igen, anno Soak-nak ugyanilyen problémái adódtak a 24/7-es használattal, azzal a különbséggel, hogy a socket lábai is korrodálódtak :D ezért adják hozzá azt a zselé szerü anyagot eredetileg, hogy ha állandóra össze akarod rakni, kend be vele az érintkezőket.
jaja XS-en van pár kompis aki gyárt 1366-ot hozzá de igazából egy kis kreativitással meg lehet csinálni otthon is.

[ Szerkesztve ]

(#118) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

GOOC 2009 Francia selejtező élőben, 14:00-17:00-ig

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#119) Szatesz válasza Overlocker (#118) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Esetleg azt nemlehet tudni a többiek eredményben meddig jutottak? Pl Franciak, Németek Görögök....

(#120) Overlocker válasza Szatesz (#119) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Franciáknak ma lesz, előbb linkeltem, látom még reggel van :DDD

Görögöknél beküldéses verseny volt: (Nem tudom ki jut tovább, gondolom a két első:D )

3dmark01-el kellett tesztelni.. :)

Single Card :
1. hipro5 82730 - E8600 @ 3997Mhz - ATI 4870 1030/1250 on LN2 - For GOOC 2009
2. sofos1990 82484-i7 965@3990-GTX280 stock cooling for GOOC
3. Spiderdim 73988 - Intel QX6700 @ 3880Mhz - GTX280 STOCK air For GOOC 2009

Multiple Cards :
1. gprhellas 87959 - E8600 @ 3998 - Nvidia 9800GX2 @ 945/1114 ON LN2 - For GOOC 2009
2. aristidis 87873 - E8600@3988 - GTX 295 Watecooled - For GOOC 2009
3. Stelaras 87442 - Intel E8600 @ 3999Mhz - GeForce GTX295 stock air - For GOOC 2009
4. NIKOSE 85359 Intel E8600 @ 3998Mhz ATI Radeon 4870X2 stock air - For GOOC 2009
5. kintaro 84226 - E8600 @ 3997Mhz - ATI 4870X2 882/990 - For GOOC 2009
6. gregorisvas 81346 - Core i7 965 @ 4000MHz - GeForce GTX295 stock air - For GOOC 2009
7. dread77 76552 - Intel E8600 @ 3999Mhz - Radeon 3870X2 air Jordan- For GOOC 2009
8. jim_papa 69208 - Q9550 @ 3910 - Ati HD 3870X2 - For GOOC 2009

Németeket nem tudom..

[ Szerkesztve ]

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#121) Achill3uS válasza Overlocker (#120) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

low clock challenge :K

(#122) Keldor papa válasza Overlocker (#118) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hmm, ezt nézzük! :K Jó hogy van teljes képernyő is, így nem kell görnyednem a monitor elött 3h-t.

(#123) Szatesz válasza Overlocker (#120) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Ja oks vilagos, még tényleg reggelvan :))

(#124) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

HD 4830 3way CFX in da house :DD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#125) Zé_Mester válasza subaruwrc (#124) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na akkor túrjad neki, kíváncsi vagyok mit tudsz összehozni belőle. :C
remélem jég is lesz a procin ;)

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#126) subaruwrc válasza Zé_Mester (#125) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

még phenom 2-t nyúzok :DDD most nem lesz jég sajna :)) majd jövő héten talán... viszont akkor meg már cfx nem lesz szval cumi :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#127) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már van közvetítés! :))

(#128) apollo12

apollo12
(PH! addikt)

hali valaki tudna nekem mutatni egy linket amibe tulhajtot 9800gt videokarikvannak

BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

(#129) szacsee válasza Overlocker (#120) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hmm, nem valami húha eredmények.. ;]
Szerintem a PH topikokban össze lehetne szedni pár ilyet .. :o

Összeáll a rendszerem csinálhatnánk háziversenyt.. :B . a nyertesek közt meg kisorsolnánk valamit... de akár a szponzor lehetne a PH is... pl egérpad, bögre beleférr a büdzsébe még szerintem... :DDD

Látom azért kedvet kapott a tuningra más iparág is. :DDD :Y

[ Szerkesztve ]

(#130) Aggregátor válasza Overlocker (#127) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy mukkot sem értek, de nézem! :D

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#131) Overlocker válasza Aggregátor (#130) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kis szünet van, aztán folytatódik, énse.. :D

(#132) Overlocker válasza szacsee (#129) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meg volt szabva a processzor maximum sebessége: 4Ghz lehetett..

(#133) szacsee válasza Overlocker (#132) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor az nem is OC verseny.. ;]
Kevésbé pénzeseknek viszont jól jöhetett ez, de akinek még volt tartalék a vasban, az okoskodhatott legalább. :))

(#134) Achill3uS válasza szacsee (#129) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

a verseny címében is benne van "alacsony órajel bajnokság". nem az győz akinek a legtuningosabb procija van, mindenki egy megadott levegővel is biztosan elérhető órajelen tesztel - mint láthatod 4GHz-en - viszont a vga-val, ramokkal akármit csinálhatsz. a végeredmény nem lesz világrekorder pontszám de az lesz a gőztes aki a legjobban tweak-eli hardware-t és software-t is egyaránt. lényegében itt jön ki személyre szabottabban mindenkinek az egyéni tudása amit belevisz a végeredménybe. nem attól lesz valaki profi mert van egy procija amivel el tud érni 8ghz-et.

[ Szerkesztve ]

(#135) jugeen válasza szacsee (#133) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

azért elég csúnyán el lehet kenni az ellenfeleket egy ilyen verseny során. itt számít csak igazán a tudás.

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

(#136) Overlocker válasza szacsee (#133) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jugeen válaszolt helyettem..

Folytatódik a közvetítés, itt is Superpi 8M és 3dmark06 lesz..

(#137) jugeen válasza Achill3uS (#134) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

de javu :DDD

(#138) Achill3uS válasza jugeen (#137) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

hahahahaha :))

[ Szerkesztve ]

(#139) Overlocker válasza jugeen (#137) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

;]

(#140) Achill3uS válasza Overlocker (#136) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

nagyon gyenge ez a webcam amivel ezt veszik :U

(#141) Overlocker válasza Achill3uS (#140) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet jobb, csak net sávszélesség miatt kisebb felbontást kell használniuk, hogy elegen láthassák..

Azt nem vágom hogy már volt megnyitóbeszéd is? Mert azt még nem láttam..Egyelőre nagyon halovány ez a rendezés, a franciáktól..

(#142) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Alig lézeng pár ember.... Vagy vannak ott csak nincsenek a képben? :U

(#143) Achill3uS válasza Tomate (#142) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

szerintem ez nem olyan publikus verseny mint amilyen a magyar selejtező volt. lehet hogy fent vannak a francia gigabyte irodában és csak a sajtó van ott a versenyzőkön kívül.

(#144) jugeen válasza Achill3uS (#143) üzenetére

jugeen
(PH! addikt)

thomas hogy játsza a fontos embert :DDD

(#145) szacsee válasza Achill3uS (#140) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jójez, 950-es celeronnal tolom most 256mb rammal, mi lenne itt ha HD-ban adnák? ;]

(#146) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

majd beírjátok mennyi lett avége a sPi-nek és a 3dmark06nak? Bekorlátozott az UPC,mert sokat töltöttem :W a pH!-t is alig hozza be :O ...
kösz

(#147) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jelenlegi állás, két eredményről tudunk..

Superpi 8M:

jmax & dam: 1min42.407

bob & pt1t: 1min 50.297

[ Szerkesztve ]

(#148) Overlocker válasza Overlocker (#147) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

snoop & cyddo : 1min 45.922

Jmax & dam páros nyerte az első fordulót.

(#149) gombcomp válasza Laraxior (#146) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Tudomásom szerint nincs korlát (már régen..) a UPC-nél. :U
Más lesz nálad a baj!

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#150) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Első kör végső eredményei:

Superpi 8M

Dam1stn & jmax_oc : 1min 38.453 sec
hs & redratamd : 1min 43.781
Snoop & Cydoo : 1min 44.953
Bob & Pt1T : 1min 47.047

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.