köszi a hasznos infót.
vhol láttam egy technikát,ahogy leszedik a kupakot,2 szikével.
<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

köszi a hasznos infót.
vhol láttam egy technikát,ahogy leszedik a kupakot,2 szikével.
<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

Csak figyelmesen csináld ha megcsinálod bár.
A feszből én még adnék neki 1,6v baba fesz vapo-val csak validra. 
cars1dA

persze persze,semmit sem kapkodok el.
nem szeretnék kinyírni semmit sem.
az odáig oké viszont még roszabb is lett mint előtte. westlake is csinált ilyet e6700-zal de roszabb lett mint előtte. polírozás léggel számít. jég alatt meg max kevesebb jeget eszik. amúgy nem tudom a p45 ds3 megy e 632-t. akár mehet is.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
igen 2 tapétavágóval már szépen meg lehet operálni, de az elején kicsit nehézkesen menni.
igazából a legjobb a Gillette-penge, mert az nem olyan "vasrag" mint a tapétavágó pengéje.
elég jól fel vannak nyomva ezek a kupakok a zöld részre, necces alányúlni, de megy az, csak ügyeskedni kell 
1,6V-ot pedig ne sajnálj tőle, pláne ne vapoval
én 1,6V-ot adtam neki a TX2-vel validra 
subaruwrc: visítós
, de ha kap egy kis jeget az NB is, akkor előfordulhat 
[ Szerkesztve ]
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
világos. szárazon nem lehet kupakot szedni. kb 90-95 fokig kell melegíteni a procit hogy meglágyuljon a ragacs. 100 fokos tjmaxnál az elég necc. nem ér annyit hogy megérje letépni a mag tetejét..
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

ez a kupak leszedés izgatja a fantáziámat
én kibékülnék a 600-as FSB-vel is. azzal 10. lehetne a cucc
remélem azért megy 600-at ez a deszka.(nem árt tudni ugyanezt a procinak is )
Zé_Mester : az 1.64v csak próbálkozás volt.
lesz majd még "komolyabb" tesztelés is.
[ Szerkesztve ]
Nekem eddig 618 van meg 1,58V mch-val mondjuk léggel, de jéggel talán talán meg lenne a 632 is de oda azért szerintem 1,6-1,7V kéne neki 600fsb fölött nagyon meglódul a fesz igénye az mch-nak.
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"

huu ezek a feszek.
én jóformán alig adtam a deszkának (p45 ds3) feszt.
ezek szerint nem kell sajnálni tőle.
[ Szerkesztve ]
Én se kínoztam nagyon amikor kint mínusz fok volt akkor ablak kinyit gép ablak alá azt kész.
hát azért egy 12cm vetivel küld meg az mch-t
különbben meg jó kis lap ez
600fsb alatt simán tudja tartani az iramot 600 fölött jönnek a gondok. Ja és nagyon érzékeny a mch ref-re. Minden fsb tartományba.
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!"
a deszka inkább megy 600-at. a procival meg bűvészkedni kell de valószínű az is. kupak leszedés meg ne izgasson enynire mert nem ér semmit ha kitéped a magot..

jaja
én is ugy gondolom,a procival kell majd ügyeskedni,hogy magas fsb-t menjen.
semmiképp sem akarnám tönkre tenni a procit.
egyébként mivel lehet felmelegiteni a kupakot,ill. a cuccot ami odafogja ?
biztos hogy 95 fokig fel kell melegiteni ?
és ha felmelegedett,akkor mivel fogod meg ?
[ Szerkesztve ]
hajszárító szerintem elég neki, azzal ha megmelegíted a kupakot, akkor megpuhul alatta a paszta, és akkor a pengével szépen el tudod választani.
nem hiszem hogy annyira fel kéne melegíteni, az a fekete trutyi elég puha így natúrba is, én az E1200-asról pikkpakk leszedtem, még hajszárító se kellett hozzá 
egy max FSB-t nézhetsz így is a procival, szorzó le 6-ra, adsz neki valami baráti feszt, lapnak is emelsz és beállítassz neki mondjuk 600FSB-t kezdetnek. ha bebootol akkor már fél siker, a maradék 30-at már ki lehet préselni belőle jéggel 
[ Szerkesztve ]
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

Köszönöm, egész jól sikeredett de nem annyira mint szerettem volna.
Ezen a képen talán jobban látszik, hogy 3mm-es pellet volt a potban. Nem is a hideggel volt gond mert folyamatos -68 fokot tudtam tartani a procin, hanem a lap volt kevés még 2.0V felett is.
Viszont tegnap jó áron sikrült szereznem egy ASUS Commando lapot amivel megint megpróbálom a 6Ghz projectet egy 347-es celeronnal. 

Sok sikert hozzá előre is. 
Commando jó kis lap extrém tuningra. 
Nekünk is lesz egy "kis" teszthétvégénk. 
[ Szerkesztve ]
cars1dA

köszi a tanácsot.
azért előtte átgondolom mit is,hogy is... hogy ne legyen gond.
a héten vszinü utána nézek a max fsb-nek.
mai naptól itthon vagyok,betegen.utól ért a kórság
remélem meg lesz a 600. nagyon kellene. 

szerintetek mi a max fesz ami adható a procinak,kompival ?

én 1,8-at simán bevállalnék ha csak validra kell. 
cars1dA

vettem az adást. 
ennyit még nem adtam egy procinak se.
kiváncsi vagyok mit mondanak a többiek...
[ Szerkesztve ]
1,8V vigyorogva adható neki 
tójjad neki, had izzaggyon 

ha 1.8v vigyorogva...
akkor mi az a fesz amig még vigyoroghatok ? 
1.8
felette már ne vigyorogj, mert az már nem vicces 
hétvégén meghajtjátok azt a procit úgy rendesen?
nálunk eksön lesz végre.
procik: 2140 8400 8500 qx9650
vga-k: 4850 voltmoddolva + 3870x2 cfx
lapok: giga ep45 ud3p rampage extreme
tápok hx 520 tx 650
ramok: crucail + supertalent ddr2 gskill ddr3
10kg szárazjég.
3 elszánt tuninger.
chips-redbull 

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

ahogy elnézem,nem fogtok unatkozni,lesz "meló".
mennyi idő ez,amig elkészülnek az eredmények ?
onnantól hogy mindenki és minden együtt van.
az e2140 az a Bagira01-é ? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Zé_Mester : ... 

Jó kérdés valszeg közben nem lesz publikálás valamelyikőnk blogjába megtalálható lesz a cikk a tesztről.(az e2140-et én tesztelem ki míg ideérnek a többiek az addigra kész lesz utána haladunk tovább, holnap készül a pontos terv
)
az e2140 az a Bagira01-é ? 
[ Szerkesztve ]
cars1dA

mindenképp olvasója leszek majd a blog-nak. 
akkor ugrik a magyar csúcsom.
, ha megkülditek az e2140-t
[ Szerkesztve ]

Remélem 
Arról még beszámolok az utána lévőkről csak blog formájában lesz 
[ Szerkesztve ]
cars1dA
kb 2-től lesz mindenki placcon, onnantól le kell szigetelni a rampaget, ha ádám befejezte a 2140 nyúzást akkor pot átrak és küldjük a procimat. a 3. személy legyen meglepetés
egy amolyan bemutatkozás lesz a részéről. 
validoltam egyet srácok
voltmodded HD 4850 rulez

vgpu ? 
cars1dA

Gondolom valakinek volt már itt dolga maximus2 formulával. Szerintetek érdemes UD3P helyett ezzel nyomulni? pl fsb-ben megy annyit?

jóval többet megy. 
cars1dA

akkor megéri?
olvastam olyat h a ram nem volt stabil annyira 1200 felett, de gondolom q6600-ot jobban kihajt a sok fázis miatt
kösz a villámválaszt 
[ Szerkesztve ]

q6600 miatt felesleges váltani arra.
Viszont E8xxx-el szép fsb-ket megy az easy 650fsb simán benne van.
XS-en 670-ekkel tesztelték léggel.
Az én ud3p-m megáll 615-nél
Valszeg i7 lesz belőle s775-re már nem költök..
[ Szerkesztve ]
cars1dA
1.28 

Neked is elment a kedved az UD3 szériátol
nekünk is 

Még 1x rápróbálok jegezett NB-vel a hétvégén valószínű.( vicc h stabil 600as fsb-t megy a lap de 615 a vége...)
cars1dA
quaddal mit bir?
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

M2F nem rossz kis lap.
Én már felkészítettem a bench asztalomat. 
[ Szerkesztve ]
cars1dA
nem értem miért bántjátok azt a szegény UD3 lapot.
nekem volt egy pár, de mindegyik nagyon jól ment, de lehet csak ekkora mázlim volt 
M2F helyett meg inkább P45-DQ6 
nem hinném hogy mázli kérdése lenne... türelemé annál inkább
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

kis fsb nézés e2140-el
És a feszek [link]
cars1dA
melegítünk melegítünk? 

(1,71 pll-t is láttad ?)
cars1dA
arra kérdeztem 
látom kezded szoktatni a cuccot, szép eredmény, gratt.
de 575FSB alatt meg se lássalak holnap este 

Lassan indulok a jégért. 
cars1dA
DICE in da house
én meg most keltem