Sejtettem.
vmod is lesz rajta ?
cars1dA

Sejtettem.
vmod is lesz rajta ?
cars1dA

máskülönben nem sok értelme a hűtésnek 
nem feltétlen...az nV GPU-k eléggé meglódulnak hideg hatására... GTX280nál láttam hogy az alap 600MHz-et szárazjéggel 910ig pumpálta az arc
nekem hideg vízzel 810ig ment...szal nem kötelező a vmod

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
gateway timeout...bocsi 
[ Szerkesztve ]
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

ATInál véletlenül nem műxik ez a hideg dolog?
megjegelném a 4870-et 
miféle húsvéti nyúl jár arrafelé..
[ Szerkesztve ]
x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

már van vmod rajta egy ideje csak nem publikusak a képek 
mcintosh: természetesen "müködik" minden kártyánál a hideg, szilicium alapu chip a gpu is ugyanúgy mint a cpu, tehát jobban fog menni ha meghűtöd, akár ati akár nvidia, de az hogy +50, +100, +200....MHz-et tudsz előhozni, az már példány, feszültség és hűtés mértékének a kérdése is.
toyone: rézpotot tojó 
[ Szerkesztve ]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Nehéz "szülés" lehetett 

hát egy darabig biztos nem nagyon fog tudni járni lol 

socket 462-es amd-s procik teljes mhz kifacsarásához elég a szárazjég vagy már nem árt neki a nitró? tudtok mondani egy 462-es csúcs tuning alaplapot? jah és 462-es foglalathoz van valakinek pot lefogatója?

Ha az F1 áránál olyan $400-ra gondolok akkor jó fele járok? 
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

nézd meg ripping-en az aktuális rekordokat [link]
sztem ha egy jo cpu-tok van, a jég is megteszi bőven. nem érdemes ln2-t pazarolni már azokra a procikra szvsz 
lap kérdésben, nézd meg a legjobb valid-oknál mit használtak. hát azt nem lesz egyszerü lefogatni, de a saját potodhoz biztos tudsz gyártani valamit, annyira nem lehet bonyolult, főleg ha gyári hűtő alapú megoldás lesz 

Én is 400-450-re saccolom. Sztem az "reális" 

kösz!
remélem addigra már meglesz serito potja és akkor majd gyártunk neki valamit
de lehet tényleg hogy ennek is a gyári hűtőjét használjuk fel 

abszolut jofele, végülis nem titok, 300$-ba van nekem a tek9 

Nah, még kevesebb is volt. Monnyuk én t*kön szúrnám magam... 
Nektek fontos és nagyon minőségi a pot 
[ Szerkesztve ]

nézd egy bizonyos szinten már szükség van a komoly anyagi befektetésre akár tetszik akár nem és a profi eszközökön nem lehet spórolni a továbblépéshez. ez a jelenség minden technikai sportban, vagy hobbiban jelen van. hogy, jugeen mondásával éljek, "a gyerekek sosem nőnek fel, csak a játékaik lesznek egyre drágábbak" 
[ Szerkesztve ]

hajrá, az emberi elme kreativitása joformán végtelen, biztosan megoldjátok 
hmmm
nagyon csini 
küldhetnéd a húsvégi vakarcsot ide is, beöltözök bábának ha szükséges, aztán még kettőt kitaposok belőle 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

kösz! igyekszünk 

"főleg ha gyári hűtő alapú megoldás lesz"
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

a miénk azért komolyabb
nekünk jóval minuszban volt az e8500 5.5ghz-en.
ha már láttad akkor elnézést kérek 

Még nem láttam, köszi
Azér ez tényleg jobb, látszik hogy félig magyar termék

az én találmányom 
íme a rev 1.1
[link]
[ Szerkesztve ]

Az a pot már felszerelve várja a jeget amit pénteken meg is kap.
Utána meglátjuk mikor kaphatjátok meg. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Achill3uS csinos darab......vmod-os 295? Erre kíváncsi leszek.
A "nyúl" az erőlködéstől meg már a vadasban végezte zsemlegombóccal.
[ Szerkesztve ]
nálam is hasonló a helyzet
csak nekem még nincs felszerelve semmi, de már elő van készítve
holnap kap még a lapocska pár okosságot, hogy 2V-on is tudjak neki tolni
és akkor már borítom is a kis CeleronD 356-ra a nitrót.
7500 alatt nincs megállás 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

A Giga P35-DS3 is tud 2.0v-ot adni a procinak ( meg is fogja kapni
) de én legalább 6000Mhz-re hajtok. Ha több sikeredik nem fogok megsértődni.
Igaz nálam csak jeget kap de az is -79 fok, talán elég lesz így elsőre. 
Ha elakadok, vagy gondom van a cuccossal rád csörgök ha nem gond.
[ Szerkesztve ]

üdv . kérdésem annyi lenne , hogy mikor prime-olom a q9550-em akkor az első mag 80 fokos . visszavettem az fsb-t 20-al de nem változott semmit . 1.35v-os fesz van rajta . ez a 80fok mennyire egészségtelen
min változtassak , hogy ne melegedjen ennyire? vagy ez még prime-nál bőven belefér 
[ Szerkesztve ]
PiHi van xD

ha -80fokot írtál volna még belefért volna a topikba.
De így keresd fel a yorkfield topikot. 
cars1dA

annyit kellett volna írnod csak , hogy jó az , vagy nem jó
segítőszándék zéró...
PiHi van xD
nem jó. szenzorhiba is lehet amúgy.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

vagy intel hűtő is.
cars1dA

Előkészültem a holnapi teszteléshez.
Egy kis ízelítő: készülődés még nincs minden a helyén de holnap 15:00-ra már kész lesz. Ha minden jól megy este már tudok pár eredményt közölni. 
sok sikert 
x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

Csak toyone-t tudom ismételni.
Sok sikert. 
cars1dA
hajrá
gyönyörű az a pot

mindent bele.
ha van valami tudod hol érsz el 
ma elkészült az én lapom is, hamarosan elkészül róla egy cikk is a logoutba
aztán nemsokára teszt 
íme az összefoglaló a lapom felkészítéséről.
mostmár jöhet a teszt, meg a nitró 

ez igen , klasszul néz ki 

hehe,
Akkor jöhet a teszt. 
cars1dA

Pazar munka!
Ezzel talán meglesz a 7.5Ghz... 
Ha már celeron, akkor mínuszban mennyit bírnak a cerkák? Gondolom a coldbug határ nem -79 fokon van?
jééééjzusom 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
8 giga alatt nem akarlak látni

köszi. ezt én se nagyon tudom hogy mikor fog elhasalni, de remélem -120-130 le tudom majd hűteni. akkor már egész szép eredményt produkálna 
subaruwrc : gyurma.....7.8GHz a WR, nem zavar ?

[OCTH] GTX 295 + Tek9 warm up on dice
ez pedig egy kis GOOC nosztalgia Zé-nek haha
SPI 8M @ 4801MHz 1'35.391s

Űtős

Jó lett.
Nescafe-s kávépohár adja . 
cars1dA
nyehehe, jó kis cucc. gratt.
a 8M nagyon durva, mondjuk 2160mhz körül ez el is várható CL8-ba 
és?