Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz Ed Parker #14992 üzenetére

    :R köszi!
    a szellőzés úgy van megoldva, hogy a tápon át megy kifelé a levegő és alulról szív be egy 8 centis ventin keresztül. htpc/letöltős használatban csak nem fog megfőni benne a cucc :)
    annyiban biztos halk lesz, hogy minden zajcsillapítva lett beszerelve, az alaplap konkrétan annyira, hogy az alaplaptálca egy nagy szivaccsal hozzá van ragasztva a cd-lejátszó aljához, így nincs is közvetlen kapcsolat
    hdd is úgy van, hogy mivel egy külső vinyót áldoztam fel, az is az eredeti keretével lett beragasztva szivacs közbeiktatásával, így annak a rezgése se megy át a házba.
    a ragasztó meg tuti megtartja, 80kg/nm terhelhetőségű :C konkrétan a vakolatot letépi a falról, tapasztalat. (az olyan vakolatot, amibe szöget nem lehet beleverni, olyan fasza)

    @ Enszuke
    előlapi usb és hangkivezetés a kijelző helyére került, mert ott volt neki a legkönnyebben kialakítható hely és méretileg is pont stimmelt oda.
    egy sima sff fekvőházból bontottam az alaplaptálcát, a tápot, on/off gombot, hdd és standby led-et, valamint az előlapi panelt.

Új hozzászólás Aktív témák