Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
Murphistic #9159 üzenetére
Az ebay-ről rendelt dvb-c tuner, ami tökéletes Digikábelre: [link]
Egy gond van vele, elfogyott. Amikor vettem, akkor még volt belőle. Nemsokára szerintem lesz még belőle az ukrán srácnak. Már régóta figyeltem, két hétig van, aztán egy hétig nincs, majd két hétig ismét van, majd egy hétig nincs... A szállítási idő kb. másfél hét, de ez nem az eladón múlik, mert ő a megrendelés után másnap már postára is adta. Vámot és egyéb költségeket nem kellett fizetnem. Sajnos 12$ a postaköltség, ami nem olcsó, de gondolom ez az Укрпошта (ukrán posta) ára miatt van.
Aki nem használt korábban digitális tunert, annak gondja lehet, mivel mindent a netről kell összevadászni: driver-eket, dvb progikat. Mivel a dvb progikban nincs benne a digi frekvenciakiosztása, így azt is össze kell vadászni és el kell készíteni a dvb progikhoz szükséges ini file-okat. Szóval minden infót úgy kell összevadászni, de cserébe olcsón kap az ember dvb-c tunert, ami stabil és megbízható.
Az lenne a jó, ha tbs terékeknek lenne viszonteladója Magyarországon, így forgalmazná ezt a dvb-c tunert is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest