- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma #8913 üzenetére
Én ezekből a következő dolgokat vonom le:
1. Megfizethető és gyakorlatilag kivitelezhető keretek között nem lehet 100%-os védelmet kialakítani.
2. Nincsen olyan nagy esélye a közvetlen villámcsapásnak, mint ahogy én sejtettem. (Ezt abból gondolom, hogy az első pont ellenére sem hallom nap mint nap, hogy az embereknek tönkremennek a dolgaik.)
Próbáltam közben olvasgatni, és a legtöbb helyen kiemelik, hogy erősen földelni kell az árbocot, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy mégis tegyem a villámhárítóra az antennát.A másik téma ami gondolom még fontos lehet, az erősítés. Ahogy említettem, két emeletet le kell kábeleznem majd, tehát biztos kell erősítő. Találtam egy ilyet. Ez elég szimpi olyan szempontból, hogy nem kell neki külön betáp. Jól értem a leírtak alapján, hogy a legtöbb tévé már kiadja a működéséhez szükséges 5V-ot az antennabemenetén? Ez nem egy olyan extra dolog már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest