- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Adott egy ebay-es DVB-T tuner (AF9015), melyet a koliban használnék, de a következőket tapasztaltam: 4,1Km-re a Széchenyi hegytől a koliszoba belsejében nincs vétel a kis botantenávval, kitéve az ablakba (sajnos egy nagy háztömb takarásában) a MUX A éppenhogy bejön, de az M1 HD M2 HD csak akadozva (nem a gépem gyenge). MUX C-t egyáltalán nem sikerült befognom. Itthon viszont a Gerecsétől 21,1 Km-re tiszta rálátással a kis botantenávval is sikerült tűrhető vételt kicsikarnom (a két Duna is csak néha akad be a MUX C-n). Tehát, kéne nekem egy jobb szobaantenna, amivel a koliban is megoldott lenne a vétel (ha a MUX C nem jön be nem feltétlen halok bele, ha a MUX A rendesen jönne), MCX-Koax átalakító beszerzése már folyamatban van, szóval csak egy jó antenna kéne, max 3-4k HUF-ot áldoznék rá. Mivel az ablakba lenne kivezetve kb. 5-6 méter Koax-al, ezért nem tudom, hogy erősítős antenna kell-e ide, vagy jó valami jobbfajta passzív is?
Konkrét ajánlásokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Acer notebook topic
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest