Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
zhagyma
üzenetére
Ja, ha gondolkodok, én sem vagyok sík hülye.
Mindenesetre egyetlen magyar adót sem hozott be nekem (ezért voltam eddig analógon, és ezért hittem azt, hogy vmi nem stimmel az antenna vételével.. Most nagyjából Rohonc irányába fordítottam, az előbb kis érzékenységgel hozott: ORF1, ORF2 st, ATV, ORF2B. Megnézni még nem tudom őket, mert nagy érzékenységre állítottam a keresőt, és 482MHz-en áll kb. 5 perce.És hova tegyem azokat kártyákat?

Ja, a Tesco-s antennám típusa: ANT100
Erősítés: VHF 20dB
Erősítés: UHF 32dB
Erősítés szabályozása: 0-32dB, tápfesz. 220V/12VBaxi, most nézem, osztrákba fordítva, és az országot is Ausztriára állítva, bejöttek még ezek: RTL Klub, TV2, M1HD M2HD, ATV (osztrák), HírTV, EuroNews teszt (En, Fra, ger), Duna TV HD (akad, fagy), Autonomia, Cool (nincs), Film+ (nincs), Sportklub nincs), National Geog. (nincs), Disney (nincs), AXN (nincs), FEM3 (nincs), Private Spice (nincs). Gondolom a nem foghatók a kódoltak. A sok séárga kérdőjel, ami néha megjelenik a kép közepén, az micsoda?
Magyar adó felé fordítva, magyar területre állítva miért nem voltak? Én meg itt analogizálok bő 1 éve a digi kártyámmal, és várok egy jó digi antennára.

Na, hardveres gyorsításra kapcsolva a PVR2-t lefagyott az egész, kezdhetem elölről a keresgélést.
Most Magyarországra és magyar adó felé lett Puls4, 3Sat, ORF Sport+, ServusTV eddig. Ki érti ezt? 
Tegyek be +1 antennát osztrákba fordítva, és akkor egyszerre lesz minden jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa Rally
- Hobby elektronika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- CORSAIR K100 AIR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenesetre egyetlen magyar adót sem hozott be nekem (ezért voltam eddig analógon, és ezért hittem azt, hogy vmi nem stimmel az antenna vételével.. Most nagyjából Rohonc irányába fordítottam, az előbb kis érzékenységgel hozott: ORF1, ORF2 st, ATV, ORF2B. Megnézni még nem tudom őket, mert nagy érzékenységre állítottam a keresőt, és 482MHz-en áll kb. 5 perce.