Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen processzort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
elodman
aktív tag
Köszi cigam az infot, nem nagyon jutok előre!
(no és sajna netmobilozom, baromi nehézkes a vétel napokig, így nem tudok jól keresőzni)Nem tudom fellelni, ismeri-e eme képcsöves TV-nk (Orion t2155 mtx) a hőn áhított AFD-t.
Még amolyan helyre kis AFD képes TV listát se láttam a neten sehol! jaj.Nem lehet egy AFD-s dekóderrel jó képet előhozni vajon?
Gondolom a népesség jó része hasonló TV-kkel próbálkozik majd.A vételi lehetőségekről köszi olvastam a nevezett átállás oldalon (tető v. ill. családi csomaghoz kültéri antenna javasolt), de azt hiszem a jelenlegi tetőantennát tesztelnénk először, s csak szükségben váltanánk le.
Thanx, ave.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Okosóra-halom Oneplus Watch 2R, Watch 3, Mobvoi Ticwatch E3, Huawei GT6, Garmin Venu 2
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- SAMSUNG T22A550 MONITOR TÁPEGYSÉG
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann