Persze nem azt mondtam, hogy az a ház mindenben jó, hanem elrendezésben tartom jónak. Nem vízhez van kitalálva, abban egyetértünk, itt javítok is, tehát Léghűtés szempontjából tartom jónak.
A vinyóknál max a csapágyak miatt számít az elrendezés, azoknak meg tökmindegy, hogy állnak, vagy fekszenek. Minden irányú terhelésre méretezve vannak. Lásd a Cosmosban is állnak a merevlemezek.
Ezek mostanság ötlöttek fel bennem. Az én házam is tele van porszűrővel, egyre kevesebb ventit próbálok alkalmazni, mindenütt a Sal tojásszivacsa van. Procin egy Freezer 13 Pro, VGA-n Twin Turbo II, és a táp hangja nagyon zavart. Már nem, mert megfordítottam.
Érdekes, hogy a nagy 200-asok alig hoznak 2 fok javulást, ki is vannak kapcsolva. Ezért kardoskodok a Silverstone mellett, mert okos áramoltatással elég 2 házventilátor a megfelelő hűtéshez. És végre csend van.
Ettől függetlenül marad a HAF, csak sokat kellett moddolni mire elhallgattattam. Ha lesz időm kivezetem az USB3-at előlapra.
Ez a kocsi mivel megy? -Levegővel! -?????? - https://www.facebook.com/Fluxgate - Likeold, oszd meg, támogatókat keresünk. :)