Új hozzászólás Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
még egy
-
a_tesz
Korrektor
szerda esti up (szerda van ma?
)
-
a_tesz
Korrektor
hú ez totál kiment a fejemből. kapott egy kila kontaktsprét, könyékig áll a lucsokban. jelenleg ez így jó, és ha nem nyúlok a potihoz, talán kihúzza egy darabig. köszi! de továbbra is várnék valakit akinek volt már része ilyen élményben, hogy szét kellett kapnia ezt a ''genius százhúszvattpéempéó-nál egy fokkal jobb'' hangtechnikát. bár meg kell mondjam, meg vagyok vele elégedve (leszámítva ezt a gondos tervezést persze), a szobámban pont elég zajt tud kelteni.
-
zeg
őstag
Én egy mli 480-as hangrendszerrel szívtam. Felválta szólt a két oldal, néha együtt, szal' potit kellett benne cserélni. Persze ez nem volt ilyen egyszerű, mivel az mli(vagy aki összetákolta ezt a szutykot) úgy gondolta, hogy beszerezhetetlen potit tesz bele. A vége az lett, hogy a NYÁK-ot ki kellett fúrnom, kábelekkel kellett átkötögetni, ezenkívül külön kapcsolót pakoltam a cucc hátuljára gondolván a következő poticserére. Pár hónappal rá szétfüstölt a nevetségesen alulméretezett erősítő. A sok tökölés miatt végül annyira elegem lett belőle, hogy ingyen odaadtam valamelyik haveromnak, csak többet ne kerüljön a szemem elé az a hangrendszernek nevezett förmedvény.
Volt még valami 280W PMPO-s genius zörejkeltőm, abban a bekapcsoló nyomógomb halt meg. Persze megfelelő méretben az is beszerezhetetlen volt, így kapott egy rusnya, de olcsó billenőkapcsolót. Ez is valamelyik haverhoz került, némi pénzért. -
a_tesz
Korrektor
esetleg ha valaki mégis tudna érdemben segíteni, azt nagyon jó néven venném...
-
a_tesz
Korrektor
válasz
duracell89 #8 üzenetére
hanyagolnám én,de ez van
majd talán karácsonyra kérek valami normálisat a jézuskától
-
duracell89
senior tag
uhh szegeny
up
codegent hanyagold, creative labs. rulaz hangcuccba, és olcso is -
a_tesz
Korrektor
up, valaki plz segítsen
-
a_tesz
Korrektor
na szóval adott ez a hangcucc. sulinetben. de nem ez a lényeg, hanem hogy a hangerőszabályzó poti sajnos nem működik valami fényesen, mert csak az egyik hangszóró szól, a másik egyszer szól, egyszer nem... kérdésem a következő: hogy a rákba lehet a potikhoz hozzáférni? úgy szétkaptam hogy alig tudtam összerakni, de az elejéhez nem fértem hozzá. légyszíves, aki esetleg hasonló cipőben jár(t), ossza meg a tapasztalatait! előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Megújult a PROHARDVER!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest