Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Ma eredetileg csak a Comodo falát szerettem volna feltenni (PC Tools helyett), de mivel az utóbbi időben sok szépet olvastam az IS-ről gondoltam kipróbálom.
Telepítés és beállítás után futtattam egy komplett keresést és talált 6 fertőzött fájlt, köztük 4 rendszerfájlt. Bár egy kicsit meglepődtem, mert az FSIS, Avast, MBAM, EmsiSoft egyike sem talált előzően semmit, de úgy döntöttem hogy törlöm őket, hátha mégis a CIS-nek van igaza. De nem, mert ezt követően már nem indult a gép .....A Paragon B&R progival visszaállítottam a rendszert, de most már csak a Comodo falát raktam fel a fent lévő AV mellé, és így már tökéletes minden.
Biztos, hogy jó progi a CIS, de sajna én így jártam.......
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest