- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Üdv mindenkinek!
3-4 nappal ezelőtt bekapcsolás után nagyon lassan állt fel a rendszer (XP Sp3, 32bit, CIS 3.13) és amint elindítottam egy programot, azonnal le is fagyott. Miután az AV részt csökkentett módban eltávolítottam megint ment minden hibátlanul. Ezután letöltöttem a Comodo oldaláról a CIS telepítőt (3.13.125662579), majd uninstall-install, de a helyzet ua. A friss telepítés után letölti a netről az adatbázis frissítést, kéri az újraindítást, de restart után is azt jelzi, hogy még nem volt frissítve és megint lefagy bármi, amit elindítok és megint csak a reset gomb segít, majd az AV uninstall. A tűzfal része hibátlanul működik. Találkozott mostanában valaki hasonló hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest