Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _ocsisajt

    őstag

    Sziasztok!

    Hatha tudtok segiteni, tegnap egesz estem rament a kovetkezo kombokra, most meg munkaban vagyok, csak nem hagy nyugodni a tortenet:

    Csaladban masodik gepnek be lett uzemelve egy Hyundai LLH24714MP4CR televizio (tv+gepezes kombo), ami elvileg nativan: 1366*768-as felbontassal kellene, hogy menjen ha a gepezni szeretnenk! Nos ilyen felbontas nem letezik, van 1024*768 ami viszont mar majdnem nativ, de megsem jo :) meg 1920*1080-at is tudok valasztani, csak ugye az nem egeszseges az interlaced miatt :) Gep oldalrol alaplap szinten egy Asrock 4Core1600-DVI tesz szolgalatot, amely elso korben a gyari DVI atalakitoval lett a televizonak HDMI portjara csatlakoztatva (VGA kabel nem volt keznel sajnos), leven a videokartya driver a regi chipset (G31) miatt nem nagyon frissult az idoben ezert nincs modom advanced modot elohozni a gyari intel driverbol, hogy customizaljam a felbontast (talaltam kepeket a neten, igen azok mar HD-s intelekhez keszultek es ott van mod customizalni, itt nincs)... Ezert gondoltam azt, hogy leporolom a tartalek PCIe low profile x600-as ATImat ami azert lett megtartva, hogy ha az en gepemben failel a nagy ATI karim, akkor legalabb tudjak netezni, meg miegymas az uj kariig... 10.2-es legacy drivert dobott fel az oldal amely a felrakasa utan SEM ajanlotta fel a kivant felbontast (ccc is igen szegenyes ilyen teren)... 1-2 dolgot meg kiprobaltam meg este, de ejfelre elfogyott a kedvem... utoljara meg olvastam ezt a moninfo-s bohockodast, de ad1: mennyire megbizhato a progi, ha egyaltalan mar a win a televiziot sem ismeri fel hiabatlanul? (nem vagyok otthon, de remlik valami L23-as kodszam win oldalrol) ad2: ha ki is tudok olvasni barmilyen nemu infot, akkor ki fogja nekem megmondani, hogy mit kell irni az inteles (vagy eseleg atis) inf fajlba a nekem jo ertekeket?

    ps:ja igen, a televizonak nem nagyon talaltam inf fajlt a neten sem :)
    ps2: ja igen x600 alatt a radeon custom resolution manager fel sem ismerte az ATI-s videokarit, az intelest igen (lol) de hiaba valtoztattam az ertekeken, nem lett belole siker

    NINCS valami otletetek, hogyan birjam mukodesre??? Ez igy baromira nem jo :(((
    bocs, ha hosszu lettem

    tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

Új hozzászólás Aktív témák